Skab vækst med 360-graders digital marketing til hele kunderejsen

Samarbejde

Alle digitale discipliner i ét bureau

Med os får du dit eget 360-graders digital marketing bureau.

En effektiv forlænget arm med 20 specialister, der hjælper og rådgiver dig inden for alle discipliner

Digitale discipliner i No Zebra

No Zebra er mere end bare en digital partner. De har fuldstændig styr på vores marked, visioner og produkter, og de reagerer hurtigt på nye muligheder, vi kan udnytte og risici, vi skal være opmærksomme på. De er 100 transparente med data og processer, deres ting er gennemarbejdede og lette at træffe gode beslutninger ud fra. Så vi er rigtig glade for samarbejdet.

Anne Bay von Schimmelmann

Afdelingsleder, kampagner & digital, Eniig

Hvorfor bruge et full-service digital marketing bureau?

Digital marketing er essentielt for at skabe synlighed, trafik og omsætning online. Det gør vi dagligt for store og mellemstore B2B- og B2C-virksomheder.

Men i stedet for, at du selv spilder dyrebar tid på at koordinere mellem et SEO-bureau, et Google Ads-bureau mm., får du hos os et samlet og komplet team af dygtige digitale specialister og konsulenter, der dækker samtlige digitale marketing-områder.

Vores ambitiøse folk inden for webanalyse, konverteringsoptimering, SEO, brugeradfærd, content marketing, data, email-marketing, sociale medier, Google Ads (og rigtig mange andre discipliner og tools), koordinerer og taler sammen på tværs for at sikre dig de bedste resultater.

Du sparer tid og får samtidig en gennemtænkt, professionel 360-graders online marketingindsats med et koncentreret fokus på dine nøgle-KPI'er.

Skal vi tage en snak? Send din besked her:

Start med en analyse af jeres online tilstedeværelse og performance

Når vi starter et samarbejde op med en ny virksomhed, starter vi altid med en omfattende analyse af jeres egen, jeres kunders og jeres konkurrenters tilstedeværelse, online efterspørgsel og digitale performance.

Når den viden er kortlagt, beslutter vi i fællesskab med jer, hvad de vigtigste KPI'er skal være og hvad der skal til for, at vi i fællesskab når jeres konverteringsmål.

Vores konsulenter holder jer løbende orienteret om, hvordan det går og laver hver måned en skræddersyet rapport til jer, som viser jeres digital marketing-performance og påpeger de steder, der kan gøres mere eller omprioriteres.


Vi bruger de stærkeste tools til digital marketing

Vi er teknologi-uafhængige. Det vil sige, at vi benytter de systemer og tools til digital marketing, som vi i fællesskab med digvurderer, er de bedste.

Vi arbejder i og har indgående kendskab til:

  • E-mail marketing & marketing automation: Drip Marketing, Apsis, HubSpot, ActiveCampaign, MailChimp, Campaign Monitor m.fl.
  • Google: Ads, Display, Analytics, Search Console m.fl.
  • SoMe: Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube m.fl.
  • Influencer marketing: DreamInfluencers, Woomio m.fl.
  • Dataanalyse: SEMrush, Ahrefs, Screamingfrog m.fl.
  • Personaliseret marketing: Raptor, drip, Segment m.fl

Vi hjælper danske B2B- og B2C-virksomheder 360 graders digital marketing

Med afsæt 360-graders intelligent digital marketing og et tæt samarbejde, udvikler vi din forretning og skaber målbare resultater. Ring eller skriv for at høre, hvordan vi kan hjælpe din forretning med en stærk digital marketingindsats.

+ 45 22 40 16 18 / [email protected]

Mikkel Drewsen

Chief Digital Marketing Officer, No Zebra

Få den nyeste viden om digital performance i din indbakke!