Hvad er fordelene ved HubSpot?

HubSpot kan gi’ dig overblikket over jeres samlede indsats

Der er et væld af marketing automation systemer, salgs- og serviceplatforme, CRM- og CMS-systemer, og det kan være noget af en opgave at vælge det helt rigtige system. Men når det bjerg så er besteget, så venter der flere, for systemerne skal også spille sammen, så jeres marketing-, salgs- og kundeservice-indsats er sammenhængende og kan styrke hinanden i én fælles indsats mod vækst og udvikling.

Det er her vi ser HubSpot virkelig spiller med dets fordele. HubSpots største styrke er, at alle systemer er samlet ét sted. Særligt mange B2B virksomheder oplever, at de sparer meget tid med HubSpot, for selvom du også kan finde mange af funktionerne i HubSpot andre steder, så kan det være svært at danne sig et samlet billede, når man benytter sig af mange forskellige platforme. 

HubSpot er virkelig en af de tunge spillere indenfor inbound marketing, marketing automation og lead management, og de er svære at komme udenom, når det drejer sig om at tiltrække, konvertere og fastholde kunder og leads.

Er det en fordel for os at skifte til Hubspot CMS?

Overvejer du et nyt CMS system eller bruger I allerede Hubspot til marketing og salg og overvejer I at udvide med Hubspot CMS, for alvor at samle jeres platforme.

Så er Hubspot CMS helt klart noget, der er værd at overveje. Analysebureauet G2Crowd har kåret HubSpot som marked leader i både Small, Medium og Large-segmentet.

”HubSpot CMS er det første og eneste CMS system, der kombinerer styrken fra et CRM-system til at bygge en hjemmeside, der tilgodeser hele kunderejsen og strømliner marketing og salg.

HubSpot er ikke kun for udviklere! HubSpot CMS er for dem, der ønsker at tage et step up og skabe fuld alignment og integration mellem de forskellige dele af deres forretning.”

Kenneth Dahl

Digital Marketing Consultant, No Zebra

Hvad er det, der gør Hubspot CMS værd at overveje?

  1. Det er nemt og intuitivt at arbejde med, og det er ikke nødvendigt at kunne kode for at opretholde den daglige drift og videre udvikling

  2. Det er en fleksibel løsning, som du kan vokse i

    HubSpot CMS er bygget med det formål at opnå fuld integration mellem marketing og salg og mellem CRM og CMS. HubSpots CRM system er gratis. Og det er hele pakken! HubSpots salg- og marketing features kan til enhver tid tilkøbe, men det mest nødvendige er allerede med i gratisversionen. Du kan læse mere om de tre Hubs og hvad ekstra, der tilbydes i HubSpots: Sales HubMarketing Hub og Service Hub.

  3. HubSpot CMS hjælper dig med optimere din hjemmeside og tilbyder løsninger som intelligent splittesting og automatiske SEO forslag

 

Skal vi tage en snak? Send din besked her: