Hvad er fordelene ved HubSpot?

Fordelene ved HubSpot

HubSpot kan gi’ dig overblikket over jeres samlede indsats

Der er et væld af marketing automation systemer, salgs- og serviceplatforme, CRM- og CMS-systemer, og det kan være noget af en opgave at vælge det helt rigtige system. Når systemerne endelig er valgt, så kommer det vigtigste - for de skal spille sammen, ellers bliver jeres marketing-, salgs- og kundeservice-indsats ikke sammenhængende og kan ikke styrke hinanden i én fælles indsats mod vækst og udvikling.

Det er her, vi ser, at HubSpot virkelig har nogle fordele!

HubSpots største styrke er, at alle systemer er samlet ét sted. Særligt mange B2B-virksomheder oplever, at de sparer tid og penge med HubSpot, for selvom du også kan finde mange af HubSpots funktioner andre steder, så får man ikke det samme samlede billede, når man benytter sig af mange forskellige platforme. 

HubSpot er bygget med det formål at opnå fuld integration mellem marketing og salg og mellem CRM og CMS. HubSpots CRM system er gratis. Og det er hele pakken! HubSpots salg- og marketing features samt CMS-systemet kan til enhver tid tilkøbes. Du kan læse mere om de tre Hubs og hvad ekstra, der tilbydes i Sales HubMarketing Hub, Service Hub og HubSpot CMS.

HubSpot er virkelig en af de tunge spillere indenfor inbound marketing, marketing automation og lead management, og de er svære at komme udenom, når det drejer sig om at tiltrække, konvertere og fastholde kunder og leads særligt inden for B2B.

Er det en fordel for os at skifte til HubSpot CMS?

Overvejer du et nyt CMS-system, eller bruger I allerede HubSpot til marketing og salg, og overvejer I at udvide med HubSpot CMS for alvor at samle jeres platforme?

Så er HubSpot CMS helt klart noget, der er værd at overveje. Analysebureauet G2Crowd har kåret HubSpot som marked leader i både business Small, Medium og Large-segmentet.

HubSpot CMS er nemt og intuitivt at arbejde med, og det er ikke nødvendigt at kunne kode for at opretholde den daglige drift og videre udvikling.

HubSpot CMS er også en fleksibel løsning, som du kan vokse i, og det giver dig mulighed for at samle alle dine marketing- og salgsaktiviteter i en kraftfuld leadgenereringsmotor samt tracke og bruge dine data på tværs af kanaler og kampagner.

”HubSpot CMS er det første og eneste CMS system, der kombinerer styrken fra et CRM-system til at bygge en hjemmeside, der tilgodeser hele kunderejsen og strømliner marketing og salg.

HubSpot er ikke kun for udviklere! HubSpot CMS er for dem, der ønsker at tage et step up og skabe fuld alignment og integration mellem de forskellige dele af deres forretning.”

Jens Jørgen Jensen

Inbound Marketing Consultant & HubSpot Lead, No Zebra

Skal vi tage en snak om HubSpot? Send en besked her: