Vi skaber mærkbar og målbar vækst til din forretning gennem digitale commerce-løsninger

Vores speciale: En velsmurt digital vækstmotor

Hvis du vil skabe mærkbar og målbar vækst digitalt har du brug for en partner, der kan markedsføre, designe og kode en commerce-platform, der tager udgangspunkt i din forretning.

Derfor har vi specialiseret os i netop: Marketing, design og teknologi.

Hos No Zebra møder du et digitalt performance bureau, der har digital handel som speciale. Og som ved, hvad der skal til for at øge din synlighed, omsætning og kundeloyalitet.

Hvad enten du vil tiltrække online-shoppere eller generere leads til din B2B-forretning, bygger vi dig en velsmurt vækstmotor, der er udviklet til at skabe mærkbar og målbart vækst til din forretning.

Vi forstår dine systemer. Dine ressourcer. Og dine ønsker.

Samarbejde

Skal vi tage en snak? Send din besked her:

Vejen til førende digital performance

Din forretning og behov er altid centrum for vores samarbejde. For at sikre stabilitet og effektivitet følger vi nogle faste, og effektive skridt.

1) Foranalyse

Vi begynder altid med at kortlægge det digitale landskab for jer: Hvor er jeres målgrupper? Hvad efterspørger de? Hvordan når vi bedst ud til dem? Og hvad gør jeres konkurrenter? Vi afholder typisk workshops med jer, så grundlaget for projektet er knivskarpt og fuldt afstemt.

2) Digital strategi

Når vi kender jeres organisation, marked og KPI'er, lægger vi en konkret digital strategi og handlingsplan sammen med jer. Vi kan også overtage jeres digitale marketing helt fra start for at holde forretning i gang og indsamle mest mulig data til brug for det videre projekt.

3) Designfase

Alt efter projektets art og kompleksitet går vi i gang med den konkrete eksekvering. For commerce-projekter vil vores digitale designer og eksperter i brugeradfærd komme med oplæg til, hvordan jeres nye platform kan se ud.

Ligeledes vil vores tekniske eksperter lægge en plan for, hvordan alle systemer bedst integreres og kommer til at spille perfekt sammen.

4) Webudvikling berigelse af produktdata og implementering

I denne fase trækker vores tekniske team arbejdshandskerne på for at bygge jeres nye e-handelssite. Samtidig vil vi i samarbejde med jer fokusere på at berige produktdata og jeres content for at sikre den bedste brugeroplevelse i den anden ende.

5) Launch og videreudvikling

Efter at jeres løsning er lanceret og vi har fejret det, påbegynder vi som regel videreudviklingen via næste skridt i en fastlagt faseplan. Det udarbejdes oftest i samspil med vores unikke modenhedsmodel, som hjælper virksomheder til at vækste digitalt i de rigtige tempi.

6) Customer Care

I hele forløbet efter launch sidder vores kompetente Customer Care-teamet altid klar ved telefonen, hvis I har spørgsmål eller har noget, I gerne vil have ændret.

Få den nyeste viden om digital performance i din indbakke!