Karriere hos No Zebra

..... Vi har desværre ingen ledige stillinger lige nu, men det betyder ikke, at vi ikke ønsker at høre fra dig.

Vi er altid på udkig efter passionerede ildsjæle, som brænder for arbejde med digital marketing, design eller teknologi. Send os en uopfordret ansøgning via linket her. Vi rækker ud til dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kompetencer og ambitioner. 

 

Kollegerne er kernen i vores DNA og forretning. Vores kultur og vores resultater skabes af de mennesker vi er. Derfor er trivsel et målepunkt i huset på linje med andre KPI’er og vi er stolte af vores Great Place to Work-certificering.

Nicholai Hindrichsen

CEO og stifter

Nysgerrig på ansættelsesprocessen?

 

Når du sender os din ansøgning, kan du regne med, at dine oplysninger er i gode hænder. Vi følger altid de gældende GDPR- og persondataregler og tager hensyn til dit nuværende job.

Sørg for at bruge den rette ansøgningsformular, der matcher den ledige stilling, eller vælg "uopfordret ansøgning", hvis for øjeblikket ikke har nogle åbne stillinger, der passer til dig. 

Hvis du af en eller anden grund støder på problemer med at finde den rigtige formular, så tøv ikke med at skrive til [email protected] og vi står klar til at hjælpe dig på rette spor. 

Hvordan ved du om No Zebra er et godt cultural add for dig?

 

No Zebra er et godt cultural add for dig, som ikke blot ønsker at dyrke din faglige ekspertise i et bureau med ambitioner, men for dig som også har lyst til at dyrke fællesskabet. Udover at skabe en god stemning på kontoret, nyder vi at omgås og har ofte sociale events, hvor vi tager ud og spiller paddetennis, samles til CS turneringer eller holder en spontan fredagsbar. Du kan forvente at vi:

 

  • Går op i din faglige udvikling. Du skal blive den bedst tænkelige, faglige (og menneskelige) udgave af dig selv – det vil vi gerne understøtte, og tilrettelægger derfor en individuel, faglig udviklingsplan sammen med dig.
  • Er et socialt bureau både i ord og handling. Vi prioriterer at samle kollegaer udenfor arbejdstiden til sjove, hyggelige og udfordrende arrangementer, hvor vi på tværs af afdelinger kan få et stærkt sammenhold.
  • Går op i din trivsel. I 2023 blev No Zebra igen certificeret som et "Great Place to Work", og vi arbejder proaktivt på at skabe den største mulige trivsel for dig.
  • Tager det klassiske ”work/life balance”-begreb seriøst. Vi arbejder 37 timer om ugen – alt derover er flextid og kan afspadseres. Vi respekterer forskellige behov for hjemmearbejde og vil gerne tilrettelægge arbejdet, så det passer ind i din hverdag.
  • Tager din onboarding seriøst og går op i at modtage nye medarbejdere med åbne arme. Du får bl.a. en detaljeret onboardingplan, en faglig wing(wo)man og frem for alt en tæt dialog med din nærmeste leder.
  • Tilbyder en lang række medarbejdergoder: Morgenmad, frokost, fri sodavand/danskvand på kontoret, laptop, privat sundhedsforsikring, fysioterapi og meget mere.

Har du lyst til at læse mere om No Zebra og hvordan det er at arbejde hos os, kan du tage et kig i vores offentlige håndbog! Du finder den her 🚀

Har du spørgsmål til en af vores stillinger eller til No Zebra som arbejdsplads, så tøv endelig ikke med at kontakte mig på 28443219 eller [email protected]

Nicholai Hindrichsen

CEO og stifter, No Zebra