JKE Design giver ekstraordinær brugeroplevelse på nyt brandsite

Det nye Umbraco 10 Headless website med et Pinterest-inspireret feed og Elastic Search giver en unik shoppingoplevelse for brugere på udkig efter boligdesign og -interiør.

Den stolte danske virksomhed JKE Design har i årtier leveret nordisk design af højeste snedkerkvalitet til køkkener, bad, garderobe og bryggers. Men det er ikke kun i de fysiske forretninger med showrooms på tværs af Danmark, at du kan blive inspireret af de forskellige lækre materialer, modeller og designs til indretningen af dit hjem.

 

JKE Design sigter nemlig mod at give sine online kunder den samme ekstraordinære oplevelse som dem, der besøger deres fysiske butikker. Det er blevet muligt med det nye website - et headless baseline website baseret på Umbraco 10, udviklet af No Zebra.

Vi er meget tilfredse med de nye funktioner på vores hjemmeside. Den fanger den inspiration og sjæl, vi ønskede at overføre fra vores butikker.

Helle Fyllgraf

Marketingdirektør, JKE Design

Boliginspiration, der er nemt at finde og dele

Med den nye Pinterest-inspirerede feed kan gæster på JKE Designs hjemmeside starte sin drøm om et nyt boligdesign direkte på forsiden. Tjek det ud her:

Hvordan gjorde vi?

JKE Design ønskede en løsning, der opfylder kravene om en responsiv, inspirerende og brugervenlig hjemmeside. I samarbejde med reklamebureauet Nørgård Mikkelsen, der stod for dybdegående brugerundersøgelser, idé til layout og kunderejse samt udvikling af de grundlæggende designretninger og UX for sitet, udviklede vi et inspirationsunivers på JKE Designs website.

Som Umbraco Gold Partner har No Zebra et godt kendskab til alle funktioner og fordele ved at vælge Umbraco CMS til webshops eller e-commerce løsninger. Derfor vidste vi, at en Umbraco 10 Headless Baseline-løsning med Elastic Search funktion var det helt rette valg for det nye inspirationsunivers for JKE Design. 👩🏼‍💻🔎

Fordele ved det nye website

  • Et headless CMS giver mere frihed for JKE Design til at ændre indholdet og designet frontend på indholdssiderne, som de ønsker.

  • Med Umbraco baseline fik JKE Design standardiserede integrationer, så der ikke skulle startes helt fra scratch, da sitet blev bygget.

  • Elastic Search funktionen gør det let for brugeren at søge inspirerende indhold frem på hele hjemmesiden.

 

  • Brugeren kan nemt like eller unlike designs og produkter i et Pinterest-inspireret feed, som gemmes på sitet eller brugerens profil som favoritlister, der også kan deles med venner, familie eller en JKE Design arkitekt via et link.

  • Når brugeren opretter favoritlister og tilbehørslister på sitet, får JKE Design mulighed for at retarge brugeren med relevant content, der matcher interesser og præferencer gennem First Party Data.

Større frihed i designet med headless

I stedet for at følge en foruddefineret skabelon har redaktører fra JKE Design med det nye Umbraco headless baseline CMS frihed til at oprette og redigere indhold på hjemmesiden med forskellige layouts. Faktisk kan JKE Design ændre content og design flere steder som skærme i forretningerne, i en app eller til voice search. Årsagen? Fordi hjemmesiden bygger på et headless baseline!

 

Hvad er et headless CMS?
Et headless CMS kan direkte oversættes til et ‘hovedløs’ content management system. Det dækker over, at dit CMS primært fungerer som opbevaringssted til dit content. Det er en fordel, når du har brug for at vise content på mere end et website. Det betyder ganske enkelt, at du slipper for at oprette et nyt system, hver gang du skal have indhold et nyt sted.

Med de nye mood boards og favoritlister over det, kunderne kan lide, kan vores designarkitekter give endnu bedre vejledning til vores kunders boligdesign. Det giver en helt unik indsigt i kundernes stil, som både gavner vores arkitekter og kundernes oplevelse på sitet.

Helle Fyllgraf

Marketingdirektør, JKE Design

Muligheden for at oprette mood boards og favoritlister på JKE Designs website giver også en unik indsigt, når det kommer til at bruge First Party Data til at forstå kundernes interesser og præferencer. Ved at analysere de design- og produktkombinationer, som kunderne gemmer på deres mood boards, kan JKE Design opnå vigtig indsigt i kundernes smag og stil.

Dette kan for eksempel bruges til at skræddersy retargeting-kampagner på Facebook og Instagram, der fokuserer på de produkter, der interesserer kunderne mest. Fordelen ved denne form for First Party Data er, at det er baseret på kundernes egne handlinger og præferencer på JKE Designs website, hvilket giver en mere præcis og målrettet måde at engagere kunderne på sammenlignet med tredjepartsdata.

Lynhurtig Elastic Search søgefunktion

Det kan være en langsommelig affære at lede rundt i menuen på et website for at finde lige præcis det produkt eller indhold, man er på udkig efter. Det har JKE Design befriet sine kunder for.

Dashboard giver overblik

Er Umbraco headless også det rigtige valg for dig?

Det kommer an på! Jo flere devices, kanaler og systemer, du bruger nu eller fremover, des mere relevant er headless for dig. Det er også en fordel, hvis du ønsker længere levetid på din backend, da du ikke behøver skifte den ud, hvis frontend-delen skal re-designes. Vi kan hjælpe med at designe, udvikle, integrere og implementere dit nye CMS system eller din nye professionelle B2B-shop og/eller B2C-webshop

Skal vi tage en snak? Send din besked her: