Få styr på forretningen og sælg mere med et professionelt PIM-system

Integration af PIM styrker din e-handel og interne arbejdsflow

Med et PIM-system og engagerende produktbeskrivelser får du en stor konkurrencemæssig fordel, viser bl.a. forskning fra Forrester. Stærke produkttekster (beriget data) kan give dig færre returvarer, højere mersalg, nemmere interne arbejdsgange og give dine kunder en bedre og mere ensartet oplevelse på tværs af kanaler. Se her, hvorfor du skal have et PIM-system i din virksomhed.


Hos No Zebra leverer vi professionelle CMS-løsninger og e-handelssystemer med fuld integration til PIM, NAV, CRM-systemer osv. Kort sagt kan vi forbinde alle platforme og kanaler i din B2B- og/eller B2C-forretning og jeres digitale marketing.

Fordele ved professionelle PIM-systemer

Her får du de vigtigste fordele ved at integrere et PIM-system i din online eller omni-channel-forretning:

 • Du får bedre overblik: Alle produktinformationer er samlet ét sted
 • Hurtigere arbejdsgange: Når du retter produktdata ét sted, slår rettelserne igennem alle steder
 • Produktinformationer kan distribueres automatisk til mange webshops, kataloger osv.
 • Dine sælgere og kundeservice får færre spørgsmål, når kunderne selv kan finde grundig og levende produktbeskrivelser
 • Bedre produktdata kan give færre returvarer (e-handlere får markant flere varer retur end fysiske butikker)
 • Gode produktbeskrivelser og beriget data kan øje mersalget i form af relaterede varer
 • Dine kunder får en konsistent og god købsoplevelse på tværs af kanaler


Vi har også skrevet et grundigt blogindlæg om PIM, som du med fordel kan læse.

Hvordan kan vi hjælpe dig med dit nye PIM-system?

 • Vi kan rådgive dig om, hvilket Produkt Informationssystem, der passer bedst til din forretning - og om du overhovedet skal bruge et PIM-system
 • Vi kan lave de tekniske integrationer mellem dit CMS system og PIM-system (og ERP, CRM eller andre systemer, du nu engang måtte bruge)
 • Vi kan rådgive om og hjælpe med at berige produktinformationer, så dine kunder får den bedst mulige oplevelse i din webshop.
 • Vi kan lave digitalt indhold, som inspirerer kunder til at købe din produkter og forbinde din e-handelsplatform med datadrevet digital marketing, korrekt tracking, intelligent annoncering og retargeting samt e-mailmarketing og automation, der får kunderne til at vælge din forretning.

Se også: 4 spørgsmål du skal stille dig selv, når du vælger nyt CMS system

Skal vi tage en snak? Send din besked her:

Vi samarbejder med landets stærkeste PIM-leverandører

E-handel, webudvikling og teknisk integration for førende virksomheder

No Zebra er et af Danmarks førende e-handelshuse og webbureauer med et målrettet fokus på at udvikle og implementere gennemtænkte og professionelle webshops og e-handelsløsninger for B2C- og B2B-virksomheder.

Igennem 18 år har vi specialiseret os i datadrevet forretningsudvikling, dataanalyse, digital strategi, webudvikling og implementering af forretningskritiske e-handelsløsninger og 360 graders digital marketing - både nationalt og internationalt.

Vi kalder det "All Digital · All Commerce" - fordi vi er eksperter i skræddersyede digitale eCommerce løsninger, der skaber en markant vækst i salg eller leads for vores kunder.

Se hvad vi har lavet for store skandinaviske virksomheder som Plantorama, Skjold Burne, Kvik, Bakken, Fri BikeShop, Scanpan og mange flere

Vi kan integrere lige præcis dét PIM-system, som passer til jeres forretning og bidrager til at eksekvere jeres digitale strategi. Kontakt mig, hvis du vil høre om mulighederne.

[email protected]

28 44 32 18

Jesper Holm Joensen

CEO, No Zebra

Få den nyeste viden om digital performance i din indbakke!