Hvorfor skal du skifte til Hubspot CMS?

Vi har en rigtig fin video, som vi gerne vil vise dig. Men før du kan se den, så skal du klikke her og acceptere marketing cookies .

4 fordele ved HubSpot CMS

Intuitiv drag ’n’ drop editor

Med den indbyggede editor er det nemt at opdatere og lave nye indholdssider. Bare drag ’n’ drop indholdselementer ind på siden og rediger indholdet direkte på elementet. Du behøver intet kendskab til kode eller webudvikling.

 

Nem split-testing og optimering af dine websider 

HubSpot CMS giver dig kontinuerlig og nem optimering af dine websider på baggrund af intelligent split-testing. Vælg op til 5 variationer af en indholdsside og overlad det til HubSpot selv at split-teste trafikken mellem de forskellige variationer. Derefter vil HubSpot selv lære hvilke versioner, der performer bedst og dernæst sørge for, at din website-trafik automatisk dirigeres til de variationer der performer bedst.  

 

Fuldt integreret CRM og CMS

Med HubSpot CMS og CRM integreret i ét og samme system, bliver websitet nemt en vækstkanal for jeres forretning. Hvis du vælger Hubspot som både dit CMS- og CRM-system får du en sømløs forbindelse, hvor data kan flyde frem og tilbage mellem de forskellige hubs. Det betyder, at du kan tracke alle websitets besøgende ét sted og oprette personaliserede digitale oplevelser baseret på CRM data og tidligere digitale touchpoints. 

 

Sammenhængende og hurtig implementering

Med HubSpot CMS får du et sammenhængende website, hvor I ikke skal bekymre jer om uoverensstemmende designs, logoer, navigation eller layout. HubSpot CMS er ikke en langsommelig systemisk proces og kan implementeres hurtigt og nemt. 

Case

Energy Solution - HubSpot Solution

Skal vi tage en snak om HubSpot CMS? Send din besked her: