Hvorfor skal du skifte til Hubspot CMS?

4 fordele ved HubSpot CMS

Lav ændringer, uden at kunne kode

Med den intuitive editor er det nemt at opdatere og lave nye indholdssider. Bare træk indholdselementer ind på siden og rediger indholdet direkte på elementet. Du kan bygge og vedligeholde et helt website uden at skrive en eneste linje kode.

Så behøver du ikke vente på en udvikler, før du kan føre dine idéer ud i livet.

 

Enkel og automatiseret split-testing af dine websider

HubSpot CMS giver dig kontinuerlig optimering af dine websider på baggrund af intelligent split-testing.

Vælg op til 5 variationer af en indholdsside og overlad det til HubSpot at teste performance på de forskellige variationer. HubSpot vil automatisk og løbende vise de variationer, der performer bedst for tiden ud fra de parametre, du vælger.

Og dette kræver langt mindre trafik end traditionelle A/B split-tests. 

 

Vis personaliseret indhold baseret på CRM-data

Med HubSpot CMS og CRM i ét system, får du med Smart Content mulighed for at vise personaliseret indhold på dit website baseret på data fra dit CRM og tidligere digitale touchpoints. Med en sømløs forbindelse mellem dit CMS- og CRM-system er dataen altid organiseret ét samlet sted.

Fx kan dine formularer indeholde nye felter, hvis du allerede har den data på den enkelte kontakt. Eller du kan variere din overskrift – eller hele siden- baseret på hvem der ser den.

 

Sammenhængende og hurtig implementering

Med HubSpot CMS får du et sammenhængende website, hvor I ikke skal bekymre jer om uoverensstemmende designs, logoer, navigation eller layout.

Implementeringen af HubSpot CMS er hurtig og nem, fordi du arbejder med veldefinerede moduler og templates i et tema, som holder styr på dit brands farver, fonte og styling.

Case

Energy Solution - HubSpot Solution

Skal vi tage en snak om HubSpot CMS? Send din besked her: