Sikkerfraflytning bruger HubSpot i stedet for 3-4 medarbejdere

Automatisering af hele salgsprocessen i HubSpot har genereret et tocifret millionbeløb inden for de første 16 måneder, med det nye setup No Zebra har sat op

Sikkerfraflytning har automatiseret hele lead- og salgsprocessen med HubSpot til et top-tunet og strømlinet setup. Det sparer forretningen masser af tid, ressourcer og manuelt arbejde, men uden at gå på kompromis med kundetilfredsheden.

 

Hvem er sikkerfraflytning

Sikkerfraflytning renoverer lejligheder og sikrer at det fulde depositum kommer tilbage til lejerne, når de flytter ud. De sikrer at lejerne ikke får en ubehagelig ekstraregning ved fraflytningstilsynet. Det har Sikkerfraflytning stor succes med, at deres Trustpilot boomer af gode anmeldelser fra kunderne.

Takket være Jens og No Zebra har vi genereret et tocifret millionbeløb allerede inden for de første 16 måneder med vores nye HubSpot-setup. Vi har fået et stærkt salgsautomation-setup, som i dén grad giver os en kæmpe konkurrencefordel. 

Daniel

Ejer & Direktør for Sikkerfraflytning

Strømlinet automatisering gennem hele kunderejsen

At effektivisere lead- og salgsprocessen i HubSpot optimerer forretningen til et helt nyt niveau. Derfor har Sikkerfraflytning skrottet Excel arket til fordel for Sales Hub Enterprise. Her bliver et lead automatisk håndteret i en effektiv salgspipeline, så intet falder mellem to stole.

Skal vi tage en snak? Send din besked her:

Lidt om HubSpot Sales Enterprise

Sig farvel til håndholdte excel arks og hej til struktureret, automatiseret og effektiv salgsproces. Med HubSpot Sales Enterprise software får din forretning et stærkt værktøj til at holde styr på hele jeres salgsproces. Dermed kan I tracke hele kunderejsen i ét system - lige fra lead til kunde.

HubSpot Sales Enterprise indeholder bl.a.: 

  • Sales Pipeline: Hver sælger har sin egen salgspipeline, som giver et godt overblik over alle deals i hvert stadie. 
  • Sales Analytics: Her får forretningen fuldt overblik af salgspiplinen til at træffe de datadrevne beslutninger. 
  • Forecasting: Gør en ende på mavefornemmelser, når al din salgsdata bor i HubSpot. Det betyder, at  med HubSpots AI forecasting værktøj kan du få klare indsigter på forecast. 
  • Sales Engagement Tools: Brug sekvenser til at automatisere og maksimere effektiviteten af dit teams opsøgende salgsarbejde. 
  • B2B Commerce: Strømlin omsætningen i din forretning ved at få betalingen fra dine kunder hurtigere. Anvend HubSpots omsætningsværktøjer som inkluderer betalingslinks, kontrakter, fakturaer og dit eget valg af betalingsbehandler. 
  • Conversation Intelligence: Gem dialogen med dine leads og kunder, hvad enten det er mail eller opkald.

Samarbejdet med Sikkerfraflytning er et godt eksempel på, hvad virksomheder kan opnås med HubSpot som rygraden i både administrationen og kundehåndteringen. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med en innovativ og ambitiøs virksomhed som Sikkerfraflytning. Det er selvfølgelig sjovt at finde tekniske løsninger på udfordrende problemer, men især der hvor vi sammen med dem har udviklet løsninger, der har direkte værdi i forretningen har været vildt spændende.

Jens Jørgen Jensen

Inbound Marketing & HubSpot Lead