Umbraco Commerce

Den nye spiller i ecommerce

Umbraco Commerce

Umbraco Commerce: 5 ecommerce-argumenter for, at Umbraco Commerce er gode nyheder + en nuancering

Umbraco Commerce: 5 ecommerce-argumenter for, at Umbraco Commerce er gode nyheder + en nuancering

I denne artikel får du fem ecommerce-argumenter for, at Umbracos opkøb af Vendr og relanceringen af platformen som Umbraco Commerce er en god nyhed. Som en afrunding af artiklen får du en nuancering af argumenterne med fokus på, hvorfor uCommerce fortsat er det rette valg for enterprisesegmentet.

Umbraco træder ud af sin position som et rent Content Management System (CMS) med tilføjelsen af et ecommerce-ben. Med opkøbet af ecommerce-modulet Vendr, er de kommet hurtigt fra start i det nye segment.

Skaberne af Vendr-platformen, Matt og Lucy Brailsford, bliver i samme ombæring en del af Umbraco-teamet, hvilket bringer tiltrængt ecommerce-erfaring ind i Umbraco. På Umbracos årlige Conference, Codegarden 2023, i juni kom det desuden frem, at en Headless-version af Umbraco Commerce er det næste skridt på vejen i deres Umbraco Commerce-roadmap.

Med Umbraco Commerce skærpes konkurrencen på ecommerce-platformsmarkedet til fordel for hele branchen. Ikke alene bliver indgangsbarrieren for mindre webshops og nye ecommerce-spillere lavere, og prispunktet skarpere. Opkøbet kommer uden tvivl også til at modne Umbraco som en ecommerce-spiller til fordel for uCommerce-brugere på enterpriseniveau.

I denne artikel får du fem ecommerce-argumenter for, at Umbracos opkøb af Vendr og relanceringen af platformen som Umbraco Commerce er en god nyhed. Som en afrunding af artiklen får du en nuancering af argumenterne med fokus på, hvorfor uCommerce fortsat er det rette valg for enterprisesegmentet.

1. Umbraco Commerce fuldender integrationen af content og commerce

Som et førende CMS leverer Umbraco fleksible indholds- og redaktøroplevelser i verdensklasse. Med opkøbet af Vendr, der siden 2019 har været en tredjeparts ecommercepakke til Umbraco, får samspillet mellem ecommerce og content på Umbraco endnu et løft.

Opkøbet betyder med andre ord, at du som ecommercer kan give dine kunder en mere sammenhængende digital oplevelse ved at administrere både produktkataloger, priser, produktbeskrivelser og relateret indhold fra én centraliseret platform.

Integrationen giver dig og dit team en mere effektiv arbejdsproces og mulighed for at præsentere engagerende indhold sammen med produkterne.

2. Vendr er en kendt platform med værdifuld ecommerce-erfaring i Umbracos økosystem

Vendr har, som nævnt, været en del af Umbracos økosystem siden 2019, og derfor er mange ecommercers, inklusive os selv, velbevandrede i systemet og dets muligheder for at skalere ecommerce med Umbraco.

Umbraco Commerce drager fordel af et erfarent team inden for både content og commerce, hvilket giver et boost til udviklingen af deres mere kommercielle tilbud. Som ecommercer kommer du derfor til at drage nytte af kontinuerlige opdateringer, optimeret support og nye funktioner, der løbende forbedrer din webshop og ecommerce-performance og sikrer, at du holder dig foran konkurrenterne.

3. Skalerbar ecommerce med uovertruffen fleksibilitet

Med opkøbet af Vendr skærper Umbraco sin løsningspalette til dig som ecommercer. Umbraco Commerce muliggør en skalerbar webshop, der kan tilpasses jeres specifikke behov.

Særligt for mellemstore og nye ecommercere kan Umbraco Commerce blive en vækstmotor, der kan tilpasses i takt med, at omsætningen og kompleksiteten på din webshop vokser. Således får du med Umbraco Commerce mulighed for at udvikle din online forretning og performance i et tempo, der matcher både dine ambitioner og din organisation.

4. Umbracos eftertragtede redaktøroplevelse på en top-tunet ecommerce-platform

Umbracos tagline lyder: "The Friendly CMS". Umbraco er kendt og elsket af redaktører for en intuitiv brugerflade, der med hjælp fra dygtige Umbraco-udviklere kan frembringe smil på redaktørers læber. Med Umbraco Commerce kommer salgschefen også til at smile.

Som ecommercer kan du med Umbraco Commerce nyde fordelene af et enkelt, tilpasset og brugervenligt interface for produkter og kategorier. En mere effektiv og agil e-handelsforretning opnås ved at give redaktører mulighed for nemt at håndtere komplekse produktbeskrivelser og data.

Sådan optimerer du din webshop med CRO. Lyt med!

5. Øget support og videreudvikling af Umbracos ecommerce-ben

Umbraco er et globalt anerkendt og anvendt CMS med et stort organisatorisk fundament. Et fundament, der nu også ligger under Vendr med Umbracos opkøb. Med Umbraco Commerce forventer vi en yderligere dedikeret support og kontinuerlig udvikling til deres brugere.

Med andre ord kan du som ecommercer se frem til øget support, dokumentation og vejledning med overgangen fra tredjeparts-system til fuldt integreret ecommercelag for Vendr i Umbraco Commerce.

En nuancering: uCommerce er fortsat det bedste ecommerce-system på Umbraco for enterprise-segmentet

Umbraco Commerce er et længe ventet supplement til vores eksisterende uCommerce-tilbud. Med en integration af uCommerce og Umbraco kan du skabe en enterprise ecommerce-platform i verdensklasse. Du får features, fleksibilitet og personalisering i særskala til den modne webshop med en specificeret og omfangsrig produktportefølje. På enterpriseniveau - hvor composable er et must-have - er uCommerce, uden tvivl, det bedste valg af de to.

Er du derimod en mellemstor spiller med vækstambitioner, er Umbraco Commerce en enestående mulighed for at opkvalificere din webshop med fokus på kunde- og redaktøroplevelse. Med et månedligt prispunkt på 199€ er indgangsbarrieren lav, og skaleringspotentialet stort.

Som et erfarent og anerkendt Umbraco-hus ser vi hos No Zebra et stort potentiale i at supplere vores ecommerce Umbraco-leverancer med Umbraco Commerce, der rammer vores mellemstore kunder rigtigt godt. Vores mulighed for at skabe skræddersyede og højt performende ecommerce-løsninger får et løft med Umbraco Commerce.

Umbraco Commerce x No Zebra

Som erfaren ecommerce-leverandør er vi begejstrede for Umbraco Commerce og har allerede inkorporeret løsningerne i vores Headless-baseline. Det betyder, at vores kunder allerede nu kan vælge mellem uCommerce og Umbraco Commerce og nyde godt af begge muligheder på vores headless Umbraco-tilbud.

Med integrationen af Umbraco Commerce i vores headless Umbraco baseline, er vi i stand til at skræddersy den ideelle platform til dig og dine forretningsbehov.

Få den nyeste viden om digital performance i din indbakke!