HubSpot-løsning implementeret på blot én måned!

Kunderejsen mod grøn omstilling

EnergySolution har på blot én måned fået implementeret en all-in-one HubSpot platform, hvor website, salg og marketing er samlet i ét system. Det vil sige, at CMS, CRM, email- og marketing automation snakker sammen på tværs af kanaler. 

EnergySolution er en rådgivende ingeniørvirksomhed med speciale i optimering og automation inden for energi, miljø og produktion. Virksomheden hjælper en række større industrivirksomheder ind i en bæredygtig fremtid. 

Med afsæt i en grøn omstilling er kunderejsen kun blevet endnu vigtigere. Derfor kom EnergySolution til os med et ønske om en top-performende (s)marketing-motor og website, så deres kunders kunderejse var brugervenlig og konverterende.  

Udover at vi havde brug for en ny hjemmeside, så havde vi et ønske om at få integreret vores web-og CRM-løsning. Og selvom Hubspot-løsningen var den dyreste løsning på hylden, var det absolut også den mest attraktive, da der hér var mulighed for at samle en del forskellige systemer, som vi tidligere havde haft som stand alone-løsninger, i et samlet og mere værdiskabende system.

Kamilla Wingfield Grøn

Marketing Manager, EnergySolution

No Zebra var gode til at lytte og vende retur på vores behov og ønsker, og de kom med gode løsningsforslag, så de kunne indfri vores ønske om en hurtig implementering, så vi er meget tilfredse.

Kamilla Wingfield Grøn

Marketing Manager, EnergySolution

Kombinationen af et brugervenligt CMS og en proaktiv kunde gav et godt fundament for et effektivt samarbejde og resulterede i, at HubSpot-løsningen havde en hurtig time-to-market - helt uden at gå på kompromis med EnergySolutions stilrene design.

Michael Albertsen

Senior UX Designer, No Zebra

EnergySolution er et pragteksempel på en virksomhed, der arbejder ambitiøst med at nedbryde siloer og bygge bro mellem marketing og salg, så leads håndteres sømløst. Med HubSpot som fundament, er vi nu klar til at accelerere på en full funnel marketing-indsats. 

Rasmus Stouby

Digital Marketing Consultant, No Zebra

Skal vi tage en snak? Send din besked her: