Markedsledende digitalt webbureau med fokus på at skabe salg, leads og konverteringer

Digitalt webbureau i rivende udvikling i Aarhus og København

No Zebra blev stiftet i 1999 af Jesper Holm Joensen og Nicholai Hindrichsen. De leder til daglig virksomheden, som omfatter cirka 50 digitale ildsjæle på hhv. Aarhus- og Københavnerkontoret. 
 
Vi er et digitalt webbureau med specialister inden for de tre fagområder: 
- en treenighed, som gang på gang viser sig at skabe de bedste resultater for alle de store virksomheder, vi samarbejder med. 

Over 20 års erfaring med e-handel, omni-channel og digital forretningsudvikling

Med over 20 år i branchen er vi et af de ældste digitale webbureauer i Aarhus og København.
 
Siden begyndelsen har vi specialiseret os i data-drevet forretningsudvikling, digital analyse, udvikling af forretningskritiske e-handelsløsninger og 360 graders digital marketing - både nationalt og internationalt.
 
Vi kalder det "All Digital · All Commerce" - fordi vi med en rendyrket digital og datadrevet tilgang skaber markant vækst i salg eller leads for vores kunder. 
 
No Zebra er med en stabil, organisk vækst og en langvarig sund økonomi en af de få danske digitale webbureauer med fornemme AAA-rating som signal på vores soliditet. 

Vi døbte virksomheden No Zebra, fordi vi ikke tænker sort og hvidt. Igennem vores analytiske og datadrevne tilgang ser vi ikke kun flere nuancer, men de vigtigste nuancer, som vi sammen med vores kunder kan skabe resultater ud fra.

Nicholai Hindrichsen

CEO, Partner & Stifter, No Zebra

Få den nyeste viden om digital performance i din indbakke!