MarTech & AI Strategist til digitalt bureau

Tag næste skridt i din karriere som Strategist hos No Zebra 🚀

Har du en "popcornhjerne", der sprudler af idéer inden for marketingteknologi og AI? Kombineret med en solid forretningsforståelse og et kommercielt mindset, der sætter dig i stand til at udvikle tools, herunder GPT'er, optimere processer og integrere platforme, så vi kan skabe mest mulig værdi for vores kunder? Så er du måske den ildsjæl, som vi leder efter til vores team!

MarTech-landskabet er i konstant udvikling, og vi leder efter en profil, der hurtigt kan sætte sig ind i nye trends og tendenser og udvælge dem, der skaber mest værdi. Du forstår at sammensætte systemer og processer, så arbejdsgangen ikke kun er effektiv, men også optimeret til det yderste.

Du har allerede en fundamental og solid forståelse for MarTech og AI og drives af kontinuerligt at tilegne dig ny viden og være frontrunner indenfor området. Du har et øje for effektivisering, og det falder dig naturligt at tænke automatiseringer ind i gængse arbejdsgange. Dit fokus er på ikke bare at øge vores effektivitet, men også højne kvaliteten af vores arbejde – og dermed styrke vores konkurrencedygtighed. 

Derudover er det afgørende, at du er dygtig til formidling og bliver motiveret af at hjælpe og opkvalificere dine kolleger i inden for bl.a. AI, GPT'er og andre teknologier. 

Hvad kan du forvente af os?

  • Vi går op i din faglige udvikling og tilrettelægger derfor en individuel, faglig udviklingsplan, som du er hovedearktitekt på i samarbejde med din nærmeste leder. 
  • Vi er et socialt bureau både i ord og handling. Vi prioriterer at samle kollegaer uden for arbejdstiden til sjove, hyggelige og udfordrende arrangementer, hvor vi på tværs af afdelinger kan få et stærkt sammenhold.
  • Vi tager det klassiske ”work/life balance”-begreb seriøst. Vi arbejder 37 timer om ugen – alt derover er flextid og kan afspadseres. Vi respekterer forskellige behov for hjemmearbejde og vil gerne tilrettelægge arbejdet, så det passer ind i din hverdag.
  • Vi tager onboarding seriøst og går op i at modtage nye medarbejdere med åbne arme. Du får bl.a. en detaljeret onboardingplan, en faglig wing(wo)man – og frem for alt en tæt dialog med din nærmeste leder.
  • En lang række medarbejdergoder: Morgenmad, frokost, fri sodavand/danskvand på kontoret, firmatelefon, laptop, privat sundhedsforsikring, fysioterapi og meget mere.

Om din kommende arbejdsplads

Hos No Zebra bliver du en del af et 100% digitalt bureau. Vi er specialister i digital analyse, strategi og forretningsudvikling, som vi omsætter til stærke løsninger og målrettet 360-graders digital performance for skandinaviske B2C- og B2B-virksomheder – flere af dem på den internationale scene. Du kan se nogle af vores kunder her.

Vi har in-house kompetencer inden for marketing, webudvikling/integration og UX/design, som vi sætter sammen i udviklingen af vores kunders forretninger. Tag evt. et kig på vores No Zebra podcast her. 

Vi er i dag omkring 50 digitale ildsjæle på vores kontorer i Aarhus og København. Du er garanteret faglig sparring med nogle af de dygtigste kolleger i branchen og ikke mindst alsidige opgaver, der matcher dine kompetencer og interesser.

The NoZeebs Handbook: Vores personalehåndbog er ikke kun for vores nuværende medarbejdere. Hvis du har lyst til at danne dig et overblik over, hvad du kan forvente af menneskerne hos og arbejdspladsen No Zebra, kan du læse mere i vores håndbog her.

 

 

Nysgerrig på dine kommende kolleger? Tag et kig nedenfor!