[Webinar on-demand] 8 måder du kan bruge GPT og AI i forretningen

Bliv kontorets mest værdiskabende kollega med dette AI-webinar. MarTech Lead, Rasmus Stouby, deler sine konkrete erfaringer med at bruge AI så du kan hjælpe dig selv og resten af forretningen med at maximere og forfine jeres (digitale) performance.

Rasmus og Signe, Head og Marketing & Communication sætter rammen for det seneste halvår teknologiske hvirvelvind og giver dig 8 konkrete måder, hvorpå AI kan blive den ekstra kollega du netop står og mangler.

Få styr på de mange forkortelser (LLM, ML, AI og GPT), forstå hvorfor ChatGPT og de moderne AI-systemer er én af de to største teknologiske kraftspring Bill Gates har set i sin levetid og analysér med, når Rasmus dissekerer det aktuelle AI-landskab. Hvordan håndterer tech-giganterne den nye AI-kamplads og hvilke livsomvæltende features kan du forvente at få i lommen den næste tid?

Fem garanterede take-aways fra vores AI-webinar:

  • Indsigt i, hvad der gemmer sig bag de mange nye forkortelser du bør kende (LLM, GPT, ML mm.),
  • viden om, hvor stort AI-markedet er og hvorfor det er gået så hurtigt,
  • indblik i den nye teknologiske scenen, der er sat med AI's folkelige gennembrud,
  • opskriften til en content-motor, data-chuncher, privatbibliotekar-på-speed mm. og
  • case-eksempler der viser, hvordan vi bruger AI til at forbedre vores kunders digitale performance.

Oplægsholdere

Hent webinaret her:

Vilkår for deltagelse

  • Webinaret er udarbejdet til dig, der er eCommerce/Marketing Manager eller til daglig sidder med ansvaret for digital performance, marketing og ecommerce i din organisation.
  • Bureaufolk og selvstændige konsulenter kan anmode om en plads ved at skrive til [email protected]. Tilmelder du dig direkte i formularen uden at kontakte os først, forbeholder vi os ret til at afmelde din deltagelse.