[Case Event] Styrk din kundeoplevelse med højperformance websites og PIM

Effektive og salgsskabende commerce-løsninger er dybt afhængige af overbevisende og konsistente produktpræsentationer. Det ved PcP, og ved lanceringen af deres nye site dette efterår, har netop den sikre og fleksible PIM-integration haft stor betydning.

Hvorfor valgte PcP Umbraco 8 og Struct, og hvordan kom de i mål med deres nye website? Dét lærer du til denne omgang Digitale Rundstykker.

Kom med når PcP’s Head of Marketing,Heidi Marie Vesterby, deler ud af deres overvejelser og mål for det nye website, og hvorfor PIM spiller en så afgørende rolle for PcP’s digitale møde med kunderne.

Med udgangspunkt i PcP’s løsning deler Umbraco-ekspert og CTO i No Zebra, Rasmus Lynggaard, sine erfaringer med at udvikle top-performende Umbraco-løsninger til commerce med sømløs PIM-integration.

Derudover får vi besøg af Kasper Fuglsang, som er softwareudvikler hos Struct. Kasper vil give dig et indblik i Struct’s unikke tilgang til PIM-arbejdet og demo deres brugervenlige PIM-system.

Med denne PIM-omgang af Digitale Rundstykker får du:

 • Indblik i PcP’s nye site og deres mål, overvejelser og resultater
 • Case-baseret viden om Umbraco 8-udvikling med en PIM-integration i Struct
 • Konkrete råd til, hvordan du kan styrke dit Umbraco-site med effektiv PIM
 • Viden om, hvordan du kan gå effektivt til PIM-arbejdet
 • Mulighed for at stille spørgsmål og få sparring med stærke profiler fra hele PIM-fødekæden

Praktiske informationer:

 • Aarhus: Onsdag d. 16. juni fra kl. 09-11 hos No Zebra, Åboulevarden 3, 2. sal, 8000 Aarhus C.
 • København: Torsdag d. 17. juni fra kl. 09-11 i SOHO, Kødbyen, Flæsketorvet 68, 1711 København - i lokalet "Rooftop"
 • OBS: Af respekt for oplægsholderne og andre interesserede deltagere opkræver vi et no-show fee på 500 kr., hvis du melder afbud senere end d. 7. juni kl. 12, da vi i så fald har svært ved at nå at give pladsen videre.
 • Corona-sikkerhedshensyn: Vi følger Covid-19 situationen nøje og tager vores forholdsregler. Derudover vil der være håndsprit på alle borde, og der er mulighed for udlevering af mundbind.

Oplægsholdere

Rasmus Lyngaard

Chief Technical Officer, No Zebra

Heidi Marie Westerby

Heidi Marie Westerby

Head of Marketing, PcP

Morten Ladefoged

Morten Ladefoged

PIM Koordinator, PcP

Kasper Fuglsang

Kasper Fuglsang

PIM-konsulent, Struct

Vilkår for deltagelse

 • Arrangementet er udarbejdet til dig, der leder og/ eller arbejder professionelt med e-commerce og digital strategi, og som søger inspiration til at rykke arbejdet til næste niveau. Du har en central rolle i en B2B eller B2C virksomhed, der arbejder aktivt med at vækste jeres forretning digitalt.
 • Studerende, jobsøgende, bureaufolk og selvstændige konsulenter kan anmode om en plads ved at skrive til [email protected]Tilmelder du dig direkte i formularen uden at kontakte os først, forbeholder vi os ret til at afmelde din deltagelse.