[Webinar] SaaS Leadgen Framework

Leadgenerering er alfa omega for at skalere en SaaS forretning til nye højder. Med No Zebras gennemtestede SaaS leadgen framework sikrer du, at din forretning får en lind strøm af leads

At skaffe leads, der er modne og salgsklare, er et af de helt centrale konverteringspunkter og KPI'er for en SaaS-forretning.

Ved at opbygge en solid kundebase og gøre dine kunder afhængige af dit produkt/service, kan det skabe kraftige netværkseffekter til gavn for din forretning. Og her er nøglen en struktureret tilgang til leadgenerering.

Kom med på webinaret, så vil vores Inbound Marketing Ekspert, Jens Jørgen Jensen, give dig en grundig indflyvning i No Zebras SaaS Leadgen-framework og en konkret SaaS-kundecase, som har genereret en lind strøm af leads på tværs af markeder. 

Disse ting får du med:

  • Step by step indblik i vores effektive SaaS Leadgen Framework
  • Tre vigtige marketingdiskurser
  • Tjekliste til et bedre link mellem salg og marketing
  • Indsigt i en konkret SaaS-kundecase

Hent webinaret her:

Mød dine webinarværter:

Vilkår for deltagelse

  • Webinaret er udarbejdet til dig, der er eCommerce/Marketing Manager eller til daglig sidder med ansvaret for email marketing og leadgenererende aktiviteter for en SaaS eller B2B-virksomhed.

 

  • Bureaufolk og selvstændige konsulenter kan anmode om en plads ved at skrive til [email protected]. Tilmelder du dig direkte i formularen uden at kontakte os først, forbeholder vi os ret til at afmelde din deltagelse.