[Webinar] B2B LinkedIn-strategier, der rent faktisk virker

Arbejder du professionelt med B2B marketing på LinkedIn? Har du brug for at få dine kampagner opdateret med de nyeste hacks og bedste LinkedIn-tips, så de rent faktisk kommer til at generere kvalificerede leads? Så vil dette webinar være det helt rigtige input til din B2B LinkedIn-indsats.

Kom med på vores webinar, når vores LinkedIn-ekspert André Hedegaard Madsen deler ud af al sin viden om LinkedIn.

Du vil på webinaret blive præsenteret for, hvordan du bedst opsætter og optimerer din kampagnestruktur, dine annoncer og målgrupper, så du får mest muligt ud af dit LinkedIn-budget.  Undervejs i webinaret serverer vi konkrete hacks, real life cases fra vores kunder og LinkedIns - samt vores egne - best practices og benchmarks på området.  

 

Disse ting lærer du:

  • Hvordan du kan bygge en potentiel leadgenereringsmotor med dit LinkedIn-setup
  • Hvordan du bygger det bedste audience med LinkedIns segmenteringsmuligheder & Matched Audiences
  • Hvilke annoncer, der performer bedst på LInkedIn
  • Hvordan du analyserer og monitorerer igangværende eller afsluttede LinkedIn-kampagner - og implementerer alle dine indsigter i dit kampagne-setup
  • Hvordan du kan skabe en synergi mellem dine Always-on-kampagner og tidsafgrænsede kampagner

... og mange andre mere eller mindre avancerede LinkedIn-hacks.

Hent webinaret her:

Mød dine webinarværter:

Vilkår for deltagelse

  • Arrangementet er udarbejdet til dig, der er eCommerce/Marketing Manager eller til daglig sidder med ansvaret for email marketing og leadgenererende aktiviteter for en mellemstor eller stor B2B- eller B2C-virksomhed.

 

  • Bureaufolk og selvstændige konsulenter kan anmode om en plads ved at skrive til [email protected]. Tilmelder du dig direkte i formularen uden at kontakte os først, forbeholder vi os ret til at afmelde din deltagelse.