[Webinar] Designsystemer: Nedbryd siloerne og få en digital "single source of truth" med et designsystem til dit website

Står der eCommerce Manager, Head of IT eller Marketingansvarlig i din emailsignatur. Så kender du problemet. Selv en lille ny feature kan kaste flere bugs af sig, forventninger bliver ikke mødt og sitet er knopskudt, før det er lanceret.

Det er op ad bakke, men kan det gøres nemmere?

Svaret er heldigvis "Ja!". Med et designsystem får du og hele webteamet et fælles værktøj, som du kan plukke fra og bygge dine nye features af. Samtidig fungerer designsystemer som en "single source of thuth", hvor designdokumentation og -beslutninger samles. Resultatet er, at dine idéer kommer hurtigere ud og møder kunderne.

På dette webinar deler vores Head of Design, Brian Stefan Jensen, sin systematiske og strømlinede tilgang til webdesign og -udvikling. Brian er noget så sjældent som en designer med udviklerrødder. Han kender altså begge sider af web-gamet, og derfor har han udviklet en ganske særlig tilgang til webdesign, der skaber skudsikre og fleksible webshops for vores kunder.

Lær, hvordan Brian og resten af designholdet arbejder med designsystemer på dette webinar. Vores Head of Marketing & Communication, Signe Juul Madsen, stiller kritisike spørgsmål undervejs, og hun tager også gerne dine med.

Disse ting får du med fra webinaret:

  • Forståelse for, hvad et designsystem er, og hvad det kan gøre for dit website.
  • Metodik til at udarbejde et designsystem til dit eksisterende website.
  • Metodik til at skabe et designsysteme i udviklingen af et nyt website.
  • Konkrete takeaways, der får dine nye features hurtigere ud til kunderne.

Det er gratis at deltage.

Hent webinar on-demand:

Mød dine webinarværter