Guide: Sådan sletter du Facebook Business Manager

Guide: Sådan sletter du Facebook Business Manager

Normalt anbefaler vi ikke, at man sletter Facebook Business Manager, men i sjældne tilfælde kan det være et ønske for nogle. Her får du i hvert fald en kort guide til, hvordan du sletter Business Manager igen.

Hvordan fjerner jeg min Facebook Business Manager igen?

Hvis du – mod al forventning – ønsker at fjerne din Business Manager igen, kan den slettes under Virksomhedsindstillinger i menuen og herefter Virksomhedsoplysninger i venstre side.

Vi anbefaler dog sjældent dette. Hvis du stopper som medarbejder – eller der blot skal lukkes ned for annonceringen på Facebook i en periode – skal du sørge for at tilføje en eller flere andre fra organisationen som administratorer i Business Manageren, og derefter kan du fjerne din egen administratoradgang. Hermed har andre mulighed for at overtage annonceringen og annonceringshistorikken i fremtiden.

 

Ønsker du at opsætte Facebook Business Manager, så har vi lavet 4 nemme trin til hvordan

Skal du have hjælp til opsætning af kampagner og annnoncer på Facebook?

Vi hjælper mange virksomheder med opsætningen af kampagner og annoncer på Facebook. Det kan være kompliceret at opsætte, hvis man ikke er vant til at arbejde med annoncering på Facebook.

Har du brug for hjælp til at opsætte din annoncering på Facebook, så det bliver gjort korrekt, er du meget velkommen til at tage fat i mig eller mine kollegaer hos No Zebra. 

Få den nyeste viden om digital performance i din indbakke!