Styrk din digitale karriere med det fedeste praktikophold

Kickstart din karriere i digital marketing!

Bliv Digital Rocket i vores digitale marketingafdeling og få muligheden for at arbejde med digitale medier og intelligent digital datadrevet markedsføring.
Du kommer til at arbejde hands-on med bl.a. søgemaskineoptimering og -annoncering, annoncering på sociale medier, konverteringsoptimering, contentproduktion, e-mail marketing og dataanalyse – i tæt samarbejde med et team af dygtige konsulenter og specialister.

Du bliver en del af No Zebra-teamet

Du bliver en del af et ambitiøst, men social performance bureau med kontorer i både Aarhus og København. Vi søger lige nu en praktikant til København for efteråret 2022. Her er der højt til loftet, daglige gifs på vores Teams kanaler og stor mulighed for deltagelse i sociale arrangementer. 

Som Digital Rocket bliver du en del af vores store digitale marketingafdeling med faglig dygtige samt særdeles gode kollegaer. Du kommer altså til at sidde blandt eksperter inden for digital marketing, der lever og ånder for Google Ads, Facebook, Email marketing, SEO og meget, meget mere. Disse kollegaer bliver mentorer for dig under hele praktikforløbet, der skræddersyes til dine ambitioner og dit kompetencesæt. På lige fod med dine kollegaer i afdelingen, bliver du selvfølgelig involveret i vores mange kunder, projekter og det øvrige liv i huset, hvor der blandt andet er månedlig retrospective og faglig sparring, teammøder med fokus på de enkelte discipliner, fredagssession og vores mange sociale arrangementer. 

Det får du som Rocket i No Zebra

Som praktikant får du mulighed for at styrke din kompetencer og få hands-on erfaring med den digitale verden og et væld af digitale discipliner. Du kommer til at arbejde med forskellige typer af opgaver inden for digital marketing, der naturligvis er rigtige opgaver på rigtige projekter. Derudover indlægger vi som en del af dit forløb en række milestones og personlige projekter, hvor du får mulighed for at præsentere dine findings og tilegende viden for resten af teamet.

Herudover bliver du en del af vores højt specialiserede og faglige miljø, hvor du får oparbejdet et fagligt fundament, som du kan bygge videre på efterfølgende. 

Forudsætninger

Den eneste forudsætning for at komme i betragtning til vores praktikprogram er, at du brænder for det digitale, og ser det som en naturlig del af din fremtid.

Har du tidligere erfaring med Google Ads, SEO, CRO, Facebook, email-marketing eller lign., og nogle af de dertilhørende værktøjer, er det kun et plus. Vi lægger stor vægt på at du motiveret fortæller om din rolle i det digitale landskab og hos No Zebra igennem dit praktikforløb.