[Webinar on-demand] ESG-klar e-handel: Få styr på ESG data-krav og hvordan du lever op til dem

Kravene fra både EU og forbrugerne til ESG-klar e-handel skærpes konstant. Vil du forblive konkurrencedygtig som brandowner og producent og samtidig bidrage positiv til den grønne omstilling? Så kom med på dette webinar og se det on-demand.

Vi stiller skarpt på produktdata og den afgørende rolle ensrettet og effektiv produktdata har for din forretning. Med stigende ESG-krav fra både forbrugere, medarbejdere, aktionærer og lovgivere, bliver produktdataopgaven ikke mindre i fremtiden.

På dagens webinar lærer du, hvilke data-krav, der er relevant for e-handel og hvordan du kan få en strømlinet og effektiv dataproces, der indfrier de krav du møder nu og i fremtiden. Med implementering af et PIM-system, får du digitaliseret de komplicerede processer og sikret præcis produktdata på webshoppen.

Med dette webinar får du:

  • Overblik over ESG-krav til brandownereecommercers fra både forbruger- og lovgiversiden
  • Forståelse for, hvordan PIM optimerer alt fra indsamling til publicering og vedligehold af produktdata
  • Demo af, hvordan du bruger PIM til at skabe overblik i dine data og effektivisere dine dataprocesser

For at give det bedst mulige indblik i både krav og muligheder for dine produktdata, har vi inviteret nogle af vores dygtige samarbejdspartnere i studiet.

Målet med webinaret er, at klæde dig, som brandowner, ecommercer eller producent på, til at møde de ESG-krav som fremtiden bringer og sikre, at du er klar til at navigere effektivt i fremtidens ecommerce landskab. Til gavn for både forretningen og planeten.

Webinaret blev første gang sendt d. 12. december og er altså en genudsendelse.

Irene Hvid
Business ESG

Irene Hvid

CEO og Founder, cApung

Per Orloff Poulsen
Business Data PIM

Per Orloff Poulsen

Partner Sales Specialist, Struct

Signe Juul Madsen
Ecommerce Marketing

Signe Juul Madsen

Head of Marketing & Communication, No Zebra

Hent webinaret: