[Webinar Reprise] Kreativt SoMe-content til hele kunderejsen

Kickstart det nye år med at få dit kreative marketing-mindset stimuleret. Få inspiration og gode tips til at producere opsigtsvækkende, nyskabende og on-trend SoMe-content, som løfter din full funnel-indsats på tværs af hele kunderejsen.

Nyskabende og originale kreativer er essentielt for at opnå den bedste performance i din full funnel marketingindsats – paid og organisk. I en tid med databenspænd fra iOS, ITP og cookie-regler, som har kraftigt reduceret vores retargeting- og attributions-muligheder, skal vi tilbage til at fange kunderne med originalt, relevant og inspirerende SoMe-content, der kan aktiveres, dér hvor brugerne er.

Deltag i webinaret og få eksperternes bedste tips og inspiration til dit SoMe-content samt din full funnel-distibution på paid social.

Vores Digital Marketing-eksperter vil dele en masse pro-tips til, hvordan du bedst bygger et stærkt full funnel-setup med den mest effektive målretning, så kunden har dit brand top-of-mind og modnes gennem hele købsrejsen.

Disse ting lærer du:

  • Gode tips til, hvordan du skaber fedt content og kreativer til hele kunderejsen
  • Hvordan du bygger et effektivt full funnel-setup i en privacy first-verden
  • Hvad der skal til for at identificere, engagere og konvertere dine målgrupper
  • Hvilke KPI’er du kan sætte for dine paid social-kampagner
  • Hvordan bringer de forskellige paid-platforme i spil, målgrupper og målsætning for dit content 

Hent webinaret:

Vilkår for deltagelse

  • Arrangementet er udarbejdet til dig, der er eCommerce/Marketing Manager eller til daglig sidder med ansvaret for digital marketing og paid social for en mellemstor eller stor B2C- eller B2B-virksomhed.

 

  • Bureaufolk og selvstændige konsulenter kan anmode om en plads ved at skrive til [email protected]. Tilmelder du dig direkte i formularen uden at kontakte os først, forbeholder vi os ret til at afmelde din deltagelse.