[Webinar ] Kreative SoMe kampagner

Er dit kreative mindset klar til at producere en masse opsigtsvækkende, nyskabende og on-trend content til paid social? Få en kreativ content-indsprøjtning og løft din kampagne-indsats 💉

Vi skal tilbage til de gode gedigne marketing tricks og kreative kampagner og annoncer. Set i lyset af Apples iOS-opdateringer, ITP og cookie-regler, så bliver godt, relevant og originalt content essentielt for din succes på paid social-kanaler.

Kom med på webinar og kickstart højsæsonen med den helt rigtige inspiration til dit SoMe-content og din paid social-distribution.  

To af No Zebras bedste kampagne- og annonceringseksperter vil sørge for, at du og dit team får de helt rigtige redskaber til at kunne bryde rammen. Du vil blive klædt på til at skabe relevant visuelt indhold i øjenhøjde, som formår at skille sig ud og lede videre i købsrejsen.

Derudover vil du få en masse pro-tips til, hvordan du bedst vælger kanaler og platforme til din distribution og hvilke målgrupper og målretninger, du skal vælge for at få dine kampagner og annoncer længst ud.

Disse ting lærer du:

  • Hvordan du skaber visuelt content til hele kunderejsen
  • Hvordan du skaber hyper-relevant video marketing, der bryder rammen
  • Hvad der skal til for at identificere, engagere og konvertere dine målgrupper
  • Hvilke KPI’er du kan sætte for dine paid social-kampagner 
  • Hvordan du vælger den helt rigtige paid social-platform, målgruppe og målsætning for dit content 

Mød dine webinarværter:

Hent webinaret her:

Vilkår for deltagelse

  • Arrangementet er udarbejdet til dig, der er eCommerce/Marketing Manager eller til daglig sidder med ansvaret for digital marketing og paid social for en mellemstor eller stor B2C- eller B2B-virksomhed.

 

  • Bureaufolk og selvstændige konsulenter kan anmode om en plads ved at skrive til [email protected]. Tilmelder du dig direkte i formularen uden at kontakte os først, forbeholder vi os ret til at afmelde din deltagelse.