[Webinar] Få mere ud af Google - Skab synergi mellem organisk og betalt søgetrafik!

I 2022 er det blevet endnu dyrere at købe sig til en god placering på Google. Det betyder, at samspillet mellem organisk og paid search aldrig har været vigtigere, når du skal vælge om der skal lægges content eller kroner i et søgeord.

Annoncering bliver dyrere – det gælder også på Google, hvor priserne for de bedste placeringer og den konverterende trafik kun går én vej. Det er i hvert fald situationen for mange virksomheder på tværs af brancher.

Derfor er det også vigtigere end nogensinde at forstå, hvilke behov og hensigter der ligger bag relevante Google-søgninger. Kun på den måde kan du tilrettelægge dine indsatser, så organisk og paid search spiller sammen om at vinde kampen om brugerne i søgemaskinen.

Selvom ordet ”synergi” mildest talt er et lidt slidt buzzword, er der faktisk noget om snakken, når det gælder søgetrafik. Der er værdi at hente ved at se Google som én kanal – og vores eksperter glæder sig til at fortælle dig om, hvordan du indfrier potentialet for din forretning.

På webinaret bliver du bl.a. klogere på, hvordan du kortlægger efterspørgsel og bruger indsigter herfra i contentproduktion, -optimering og annoncering. Vi kommer også omkring måling af indsatsernes samlede effekt på tværs af organisk og betalt søgetrafik, samt hvordan du bruger KPI’er og metrikker til at evaluere og optimere performance.

Deltag på webinaret, og find af hvordan du:

  1. Identificerer og indfrier potentialet for synergi på search for netop din forretning

  2. Bruger Google Ads-data til at optimere dit SEO-arbejde – og omvendt

  3. Tager ”ejerskab" over forretningskritiske søgeresultater på Google

  4. Kombinerer content og keywords til at skabe ikke bare synlighed men trafik, der konverterer.

Mød dine webinarværter:

Hent webinaret her:

Vilkår for deltagelse

  • Webinaret er udarbejdet til dig, der er E-commerce eller Marketing Manager eller til daglig sidder med ansvaret for SEO og SEM i en mellem eller stor B2C- eller B2B-virksomhed.

  • Bureaufolk og selvstændige konsulenter kan anmode om en plads ved at skrive til [email protected]. Tilmelder du dig direkte i formularen uden at kontakte os først, forbeholder vi os ret til at afmelde din deltagelse.