[Webinar on-demand] UX og Design, der skaber forretning!

Vil du virkelig skille dig ud og være top of mind, så kan det helt rigtige design og UX for alvor maximere din digitale succes. I dette webinar får du alle værktøjerne til at kunne udfylde dit potentiale indenfor UX og design samt inspiration til en succesfuld design og UX-strategi.

Hvordan får du et site og en shop, der for alvor adskiller sig fra alle de andre spillere på markedet! Det kan siges meget kort: UX & design

I et marked, hvor data er blevet sværere at samle og stole på, er det endnu mere vigtigt, at du ikke undervurderer, hvad et godt design og UX kan betyde for din forretning!

En undersøgelse fra DMI (Design Management Institute) viser, at 94% af det førstehåndsindtryk, som nye besøgende får, er designrelateret og en hjemmesides troværdighed vurderes først og fremmest ud fra den overordnede æstetik og brugervenlighed.

Savner du konkrete redskaber til at starte eller videreudvikle jeres satsning inden for Design og UX? Så er dette webinar det helt rigtige for dig.  Webinaret vil give dig konkrete og casebaserede redskaber til, hvordan du kan integrere, måle og evaluere jeres UX og design.  

**OBS: Dette webinar er på engelsk!**

Disse ting lærer du:

  • Værktøjer til at kortlægge, hvor der er størst strategisk potentiale for at udvikle dit Design og UX.

  • Input til, hvordan du kan integrere UX og design i din forretning og strategi og gøre det til en konkurrencemæssig fordel

  • Forslag til, hvordan du kan gøre dine Design og UX-initiativer målbare og omsætte dem til Key Performance Indicators (KPI) med henblik på at synliggøre Return On Investment (ROI)

  • Konkrete cases og eksempler på hvilke design og UX-initiativer, du burde tage i år

Hent webinaret her:

Mød dine webinarværter:

Vilkår for deltagelse

  • Arrangementet er udarbejdet til dig, der er eCommerce/UX Manager eller til daglig sidder med ansvaret for webshoppen/sitet og UX design for en mellemstor eller stor B2C- eller B2B-virksomhed.

 

  • Bureaufolk og selvstændige konsulenter kan anmode om en plads ved at skrive til [email protected]. Tilmelder du dig direkte i formularen uden at kontakte os først, forbeholder vi os ret til at afmelde din deltagelse.