Tilbage til oversigten

Kom med, når et af verdens mest populære CMS'er, Umbraco, demo'er alle de dugfriske features fra Umbraco 8. Oplev også, hvordan IdHair har samlet fire commerce-platforme i én Umbraco-løsning. 

Gratis event d. 24. april i Aarhus fra 9-11 (Fuldt booket) og d. 25. april i København fra 9-11 

Danske Umbraco er et af verdens suverænt mest populære CMS'er og har netop side om side med Teslasuit og Maas Global fået en Future Unicorn Award af Digital Europe som en af fremtidens mest lovende virksomheder.

Derfor er vi ekstra beærede over, at No Zebra er det allerførste bureau, som Umbraco nogensinde teamer op med til et digitalt morgenseminar. Morgenseminaret er hovedsageligt på dansk, men dog vil ét af oplæggene foregå på engelsk. 

Hvad bliver dit udbytte helt konkret?

 1. Du får overblik over alle de dugfriske features fra Umbraco V8
   
 2. Du ved, hvorfor Umbraco er blevet verdens mest populære Microsoft baserede CMS
   
 3. Du ser, hvorfor webredaktører elsker at arbejde i Umbraco
   
 4. Du får demonstreret, hvordan man kombinerer 4 vidt forskellige salgsplatforme i én Umbraco-installation: En B2C-shop for slutbrugerne, en B2B-shop for selvstændige erhvervsdrivende frisører, et B2A-salgsværktøj for sælgerne og en B2D-shop for grossister i ind- og udland.
   
 5. Du ser, hvilke features der flytter et site fra blot at være en B2B-shop til at være et salgssystem for virksomhedens sælgere
   
 6. Du ser en case på, hvordan man håndterer 36 millioner brugerspecifikke priser fordelt på 6000 kunder
   
 7. Du ved bagefter, hvilke faldgruber der kan være ved at bygge en salgs-platform ind i et commerce-system, så du ikke begår de fejl

Umbraco gæster No Zebra og fremviser de fede features fra V8

Til denne omgang Digitale Rundstykker teamer vi op med Umbraco's Major Friends Maker Anders Trans Sørensen, som giver dig det fulde indblik i, hvorfor Umbraco er blevet verdens mest populære Microsoft-baserede CMS.

Derudover introducerer Anders dig for de nyeste og fedeste features i Umbraco V8 og fortæller, hvorfor det er enhver webredaktørs drømme-editor at arbejde med/i. 

Det er første gang, at Umbraco deltager i et digitalt morgenseminar hos et bureau.

No Zebra er Umbraco Gold Partner. Det betyder, at vi har det højeste certificerede niveau inden for Umbraco-udvikling og hele tiden har den nyeste viden og nyeste tools tilgængelig, når vi udvikler løsninger for ambitiøse danske virksomheder.

Se her, om du kan deltage

Arrangementet er forbeholdt kommercielle virksomheder, der arbejder aktivt med online handel på B2C-, B2B-, B2A- og/eller B2D-markedet. Du er ansvarlig for jeres webshop/CMS og formentlig daglig bruger af en CMS-platform i form af en webredaktørrolle. 

Personer, som ikke hører under ovenstående beskrivelse, kommer på venteliste og får tilbuddet i tilfælde af ledige pladser. 

Vi forbeholder os ret til at afmelde deltagelsen for hhv. personer fra bureauer og softwarevirksomheder samt studerende og jobsøgende, som tilmelder sig uden at have kontaktet os først. 

 

 

Praktisk info og no-show fee:

 • Eventet onsdag d. 24 april 2019 fra kl. 09.00 - 11.00 afholdes hos No Zebra, på Åboulevarden 3, 2. sal, 8000 Aarhus C. Du parkerer nemmest på Dokk1, to minutters gang fra No Zebra. 
 • Eventet er torsdag d. 25. april 2019 fra kl. 09.00 - 11.00 afholdes af No Zebra i NOHO, Flæsketorvet 28, 1711 København V. 
 • OBS: Af respekt for oplægsholderne og andre interesserede deltagere opkræver vi et no-show fee på 500 kr., hvis du melder afbud senere end den 17. april kl. 23, da vi i så fald har svært ved at nå at give pladsen videre.

Oplægsholdere

Simon Eldevig

Simon Eldevig

Frontend Developer, No Zebra

Alice Puricia

Alice Puricia

Backend Developer, No Zebra

Anders Trans Sørensen

Anders Trans Sørensen

Major Friends Maker, Umbraco