NO ZEBRA

Succesfulde e-handelsløsninger og førende digital forretningsudvikling skabt i samspillet mellem:

Integration

Design & UX

Online Marketing

E-handelsløsninger og digital forretningsudvikling igennem vores 3-enighed

Fra digital strategi & foranalyse til udvikling, implementering & digital markedsføring
Vores digitale tre-enighed består af in-house eksperter i integration/udvikling, design/ux og 360 graders digital marketing. Vi tror nemlig på virksomheder, der arbejder med e-handel og/eller lead-genering, skal tænke på tværs af netop de tre områder, for at excellere. Derfor arbejder vi tæt sammen på tværs af fagområderne. Faktisk så tæt at vores vores kreative chef, vores digitale chef og vores tekniske chef sidder i samme rum. Det sikrer en holistisk tilgang til vores kunders forrenting fra a til z. Fra digital strategi til kundevækst.  Fra foranalyse til implementering. Fra interne processer til ekstern foranking.

Agilt udvikling sikrer optimale løsninger

Med et Scrum-certificeret team, arbejder og udvikler vi agilt. Det sikrer optimal fremdrift og gennemsigtighed i vores udviklingsprojekter. Med en agil tilgang kan vi tilpasse projektet undervejs, så I får netop den løsning, I og jeres kunder har brug for i takt med at indsigten bliver større. I samarbejdet arbejder vi ofte med nøje definerede tekniske faser, customer journeys, personas, benchmarking af tiltag og udvikling af målrettede digital marketing-indsatser.

Vores teams af digitale eksperter tager dig ikke kun i hånden, men samarbejder med jer om at udvikle virksomheden. Det gør vi ved hjælp af vores viden og erfaringer på tværs af brancher & markeder.
Som kunde får du tilknyttet et fast Scrum-udviklingsteam, der har alle de fornødne kompetencer – til at udvikle din samlede commerce-løsning. Samtidig får du tilknyttet en digital marketing konsulent, hvis det er relevant for samarbejdet. Et typisk teamet består af en fast projektleder samt faste designere/ux'ere, udviklere og digital marketing konsulenter.

Mathias Duelund Citat
Samarbejdet med No Zebra har gennem hele forløbet været effektivt og resultatskabende. Deres agile tilgang og forretningsforståelse har løftet vores digitale tilstedeværelse markant. Resultatet har ikke kun bygget bro mellem vores online univers og vores fysiske led, det har også skabt stor vækst af vores nøgle KPI'er. Mathias Duelund eCommerce Manager, Fri BikeShop
En agil tilgang med løbende tilpasninger sikrer maksimal udnyttelse af projektets budget Vores scrum certificerede team står klar til at hjælpe fra design til implementering

Vi skaber værdi og enestående resultater under hele samarbejdet

Vores tilgang er analytisk og videnskabelig. Vi begynder altid med at kortlægge det digitale landskab, for at afklare hvor jeres målgrupper befinder sig og hvordan vi bedst når ud til dem. Vi tilpasser løsningen agilt, som landskabet forandrer sig og vi bliver klogere på jeres organisation, marked og processer.

Alle hos No Zebra sætter en ære i at levere løsninger, der performer og understøtter jeres forretning. Med udgangspunkt i jeres strategi og vores viden om e-handel og digital forretningsudvikling, udvikler vi strategiske digitale tiltag, der skaber værdi for jer i form af vækst og/eller besparelser.
Værdiskabelsen sker ofte både før og efter at løsningen er gået i luften. Derfor har vi fokus på hele værdikæden, interne processer, organisationen, overvågning, tracking og afrapportering, så vi under hele samarbejde kan optimere jeres løsning og online indsats – og skabe de bedste resultater.

Efter at jeres løsning er lanceret, påbegynder vi som regel videreudviklingen via næste skridt i en fastlagt faseplan. Det udarbejdes oftest i samspil med vores unikke modenhedsmodel, som hjælper virksomheder til at vækste digitalt i de rigtige tempi. Udover vores specialister inden for integration, design/ux og online marketing, sidder vores kompetente Service-team altid klar ved telefonen, hvis I har spørgsmål, eller noget I gerne vil have ændret. 

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi skaber markante resultater for vores kunder

Kvik Fri Bikeshop logo Morsø Smukfest
Grene

Grene

Responsive B2B eCommerce på rekordtid

Fri BikeShop

Fri BikeShop

Ny Omni channel løsning skaber markante resultater

SCANPAN

SCANPAN

International e-handel med fokus på branding og commer...

permission-bar image
Skriv dig op, og følg med...

Modtag nyheder, blogindlæg og invitationer til vores arrangementer direkte i din indbakke. Det handler om intelligent eCommerce og digital marketing. Vi glæder os til at dele det med dig!