Hvordan bliver dit digitale projekt en succes?

Hvis I som virksomhed vil excellere i den digitale tidsalder, kræver det, at I er dygtige på følgende tre områder og tænker på tværs af dem:
Derfor har vi specialiseret os i netop de tre områder hos No Zebra. Det sikrer en holistisk tilgang til jeres forretning. Fra digital strategi til vækst i kunder og salg. Fra foranalyse til implementering. Fra interne processer til ekstern forankring. Selvfølgelig med respekt for jeres brand, historie og interne setup.
 

Agilt, fleksibelt og gennemsigtigt samarbejde

Vi arbejder agilt i 30 dages sprint (Scrum). Det sikrer fremdrift, gennemsigtighed og en høj kvalitet i arbejdsprocessen.
 
Det giver også mulighed for, at vi i takt med, at vi får mere og mere indsigt i projektets kompleksitet kan udvikle og forbedre planen løbende, så I får netop den løsning, I og jeres kunder har brug for.
 
Vores team af digitale eksperter tager dig ikke kun i hånden, men samarbejder med jer om at udvikle virksomheden. Det gør vi ved hjælp af vores viden og erfaringer på tværs af brancher & markeder.
 
Som kunde får du tilknyttet et fast Scrum-udviklingsteam, der har alle de fornødne kompetencer til at udvikle din samlede commerce-løsning. Samtidig får du tilknyttet en digital marketing konsulent, hvis det er relevant for samarbejdet.

Vi lægger vægt på samarbejdet

Vi vil hjertens gerne arbejde sammen med jer. Og meget hellere sammen med jer end for jer.
 
Vi tror nemlig på, at hvis vi sætter dygtige og ambitiøse mennesker sammen, opstår de bedste resultater. Som kunde samarbejder du således med et dedikeret team med faste projektledere, designere, udvikler og digitale marketing konsulenter. Dermed sikrer vi via et bredt samarbejde, at dine løsninger bliver gennemtænkte og komplette.
 
Vi har fokus på hele værdikæden, interne processer, organisationen, overvågning, tracking og afrapportering, så vi under hele samarbejde kan optimere jeres løsning og online indsats – og skabe de bedste resultater.

Hvordan ser en typisk proces ud

Foranalyse

Vi begynder altid med at kortlægge det digitale landskab for jer: Hvor er jeres målgrupper? Hvad efterspørger de? Hvordan når vi bedst ud til dem? Og hvad gør jeres konkurrenter? Vi afholder typisk workshops med jer, så grundlaget for projektet er knivskarpt og fuldt afstemt.

Digital strategi

Når vi kender jeres organisation, marked og KPI'er, lægger vi en konkret digital strategi og handlingsplan sammen med jer. Vi kan også overtage jeres digitale marketing helt fra start for at holde forretning i gang og indsamle mest mulig data til brug for det videre projekt.

Designfase

Alt efter projektets art og kompleksitet går vi i gang med den konkrete eksekvering. For commerceprojekter vil vores digitale designer og eksperter i brugeradfærd komme med oplæg til, hvordan jeres nye platform kan se ud. Ligeledes vil vores tekniske eksperter lægge en plan for, hvordan alle systemer bedst integreres og kommer til at spille perfekt sammen.

Webudvikling berigelse af produktdata og implementering

I denne fase trækker vores tekniske team arbejdshandskerne på for at bygge jeres nye e-handelssite. Samtidig vil vi i samarbejde med jer fokusere på at berige produktdata og jeres content for at sikre den bedste brugeroplevelse i den anden ende.

Launch og videreudvikling

Efter at jeres løsning er lanceret og vi har fejret det, påbegynder vi som regel videreudviklingen via næste skridt i en fastlagt faseplan. Det udarbejdes oftest i samspil med vores unikke modenhedsmodel, som hjælper virksomheder til at vækste digitalt i de rigtige tempi.

Support

I hele forløbet efter launch sidder vores kompetente Service-team altid klar ved telefonen, hvis I har spørgsmål eller har noget, I gerne vil have ændret.

Mathias Duelund Citat
Samarbejdet med No Zebra har gennem hele forløbet været effektivt og resultatskabende. Deres agile tilgang og forretningsforståelse har løftet vores digitale tilstedeværelse markant. Resultatet har ikke kun bygget bro mellem vores online univers og vores fysiske led, det har også skabt stor vækst af vores nøgle KPI'er. Mathias Duelund eCommerce Manager, Fri BikeShop
En agil tilgang med løbende tilpasninger sikrer maksimal udnyttelse af projektets budget Vores scrum certificerede team står klar til at hjælpe fra design til implementering 

Vi skaber værdi og enestående resultater under hele samarbejdet

Vores tilgang er analytisk og videnskabelig. Vi begynder altid med at kortlægge det digitale landskab, for at afklare hvor jeres målgrupper befinder sig og hvordan vi bedst når ud til dem. Vi tilpasser løsningen agilt, som landskabet forandrer sig og vi bliver klogere på jeres organisation, marked og processer.

Alle hos No Zebra sætter en ære i at levere løsninger, der performer og understøtter jeres forretning. Med udgangspunkt i jeres strategi og vores viden om e-handel og digital forretningsudvikling, udvikler vi strategiske digitale tiltag, der skaber værdi for jer i form af vækst og/eller besparelser.

Værdiskabelsen sker ofte både før og efter at løsningen er gået i luften. Derfor har vi fokus på hele værdikæden, interne processer, organisationen, overvågning, tracking og afrapportering, så vi under hele samarbejde kan optimere jeres løsning og online indsats – og skabe de bedste resultater.

Efter at jeres løsning er lanceret, påbegynder vi som regel videreudviklingen via næste skridt i en fastlagt faseplan. Det udarbejdes oftest i samspil med vores unikke modenhedsmodel, som hjælper virksomheder til at vækste digitalt i de rigtige tempi. Udover vores specialister inden for integration, design/ux og online marketing, sidder vores kompetente Service-team altid klar ved telefonen, hvis I har spørgsmål, eller noget I gerne vil have ændret. 

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi skaber markante resultater for vores kunder

Kvik Fri Bikeshop logo Morsø Smukfest
Grene

Grene

Responsive B2B eCommerce på rekordtid

Fri BikeShop

Fri BikeShop

Ny Omni channel løsning skaber markante resultater

SCANPAN

SCANPAN

International e-handel med fokus på branding og commer...