NO ZEBRA

Digitalt konsulenthus- og e-handelsbureau med internationalt udsyn og fokus på at skabe førende resultater

E-handel, forretningsudvikling og digital markedsføring

Vi er et digitalt konsulenthus og e-handelsbureau med et målrettet fokus på at skabe brancheførende resultater for B2C og B2B virksomheder. Igennem 17 år har vi specialiseret os i data-drevet forretningsudvikling, analyse, udvikling af forretningskritiske e-handelsløsninger og 360 graders digital marketing - både nationalt og internationalt. Vi kalder det "All Digital · All Commerce" - fordi vi er eksperter i skræddersyede digitale løsninger, der skaber en markant vækst i salg eller leads for vores kunder.

Til dagligt hjælper vi vores kunder med analyse, indsigt, strategi og eksekvering - ofte i den rækkefølge. Vi brænder for at omsætte data til viden og skabe målbar vækst igennem et tæt samarbejde. I 2015 vækstede den danske e-handel med 18%, mens vores kunder vækstede gennemsnitligt med 114% og den forskel kræver et helt særligt fokus, som vi hver dag arbejder hårdt på at opretholde.

I 2015 vækstede den danske e-handel med 18%, mens vores kunder vækstede gennemsnitligt med 114% og det forspring kræver et helt særligt fokus, som vi hver dag arbejder hårdt på at fastholde.

Et skræddersyet samarbejde

I huset har vi tre hoved-fagområder: Integration/webudvikling, UX/Design og 360 graders digital marketing. Med det forener vi tunge tekniske kompetencer og et analytisk datadrevet mindset med digital marketing specialister og det kreative og innovative fra design/UX-afdeling. Altsammen er pakket ind i en dyb forretningsforståelse, hvor sammenhængen mellem områderne, er i fokus.Vi har både kunder, som kun benytter os til deres digital marketing indsatser, til udvikling af deres platform eller til design/ux opgaver.

Samtidig har vi kunder, der kombinerer alle tre ben. Dem kalder vi tre-enighedskunder.
Bag No Zebra står et stærkt team af 35 dedikerede specialister med hver sin stærke faglige profil. Sammen har vi en fælles mission om, at skabe brancheførende løsninger og førende digital markedsføring. Vi bruger vores erfaringer, branchekendskab og viden til hjælpe vores kunder i processen fra strategi til resultater på tværs af kanaler, brancher og landegrænser.

Via vores tre-enighed: Integration/webudvikling, UX/design og digital marketing har vi specialiseret os i følgende services/ydelser
  • Forretningskritiske B2C & B2B ehandels- og omni-channel løsninger
  • Integration, webudvikling & hybrid-app udvikling
  • Digital strategi og forrentingsudvikling
  • 360 graders digital marketing
  • Lead-genering
  • Skræddersyede digitale løsninger
Et tæt samarbejde er nøglen til succes
Vi ønsker ikke at arbejde for jer, men sammen med jer. Vi tror nemlig på, at hvis vi sætter dygtige og ambitiøse mennesker sammen, opstår de bedste resultater. Som kunde samarbejder du med et dedikeret Scrum-team med faste projektledere, designere, udvikler og digitale marketing konsulenter. Dermed sikrer vi et bredt samarbejde, og at dine løsninger bliver gennemtænkte og komplette. Vi arbejder agilt med 14 dages sprint. Det sikrer fremdrift, gennemsigtighed og en høj kvalitet i arbejdsprocessen. Samtidig giver det mulighed for, at vi bliver klogere undervejs og dermed kan skabe de mest optimale resultater i fællesskab.

Kasper Granat Citat
Kundernes købsrejse er ofte end før påvirket af de digitale kanaler. Vi er med vores nye løsning lykkedes med at skabe en stærk platform, der giver mening. Platformen er den hurtigste i branchen, og vi konverterer nu kunderne til vores fysiske butikker markant bedre end tidligere – både på desktop, tablet og mobil. Kasper Granat Marketing Director, Kvik
No Zebra er et strategisk webbureau, som arbejder for at skabe mere digital forretning for vores kunder

+35 digitale specialister og konsulenter

Højeste kreditværdighed

Det danske ehandelsbureau med størst digital marketing team

Med data og viden skaber vi indsigt

Vi døbte virksomheden No Zebra, fordi vi ikke tænker sort og hvidt. Igennem vores analytiske tilgang, ser vi ikke kun flere nuancer, men de vigtigste nuancer, når vi rådgiver vores kunder. Det skaber både en sikkerhed, mens også langt bedre resultater.

Nicholai Hindrichsen Partner & Stifter, No Zebra

Digitalt bureau med en solid forretning

No Zebra blev stiftet i 1999 af Jesper Holm Joensen og Nicholai Hindrichsen, der sammen med Kasper Ebsen leder virksomheden i dag. Efter 18 år i branchen betyder det, at No Zebra er et af de ældste digitale bureauer i landet og år efter år er med til at sætte standarden for e-handel, data-drevet forretningsudvikling og digital markedsføring herhjemme. På grund af en stabil vækst og en langvarig sund økonomi, er No Zebra en af de får danske virksomheder med Soliditets fornemme AAA-rating. 

permission-bar image
Skriv dig op, og følg med...

Modtag nyheder, blogindlæg og invitationer til vores arrangementer direkte i din indbakke. Det handler om intelligent eCommerce og digital marketing. Vi glæder os til at dele det med dig!