NO ZEBRA

Digitalt e-handelsbureau og konsulenthus med internationalt udsyn

Digitalt e-handelsbureau og konsulenthus med internationalt udsyn

Vi er et digitalt e-handelsbureau og konsulenthus med internationalt og målrettet fokus på at skabe iøjnefaldende resultater for vores kunder. Igennem 17 år har vi specialiseret os i digital forretningsudvikling, brugerorienterede e-handelsløsninger og digital marketing for stærke skandinaviske brands. Vi kalder det "All digital - All commerce" - fordi det vi gør altid er digitalt forankret, og omdrejningpunktet er at afsætte en vare/service eller skabe leads.

Til dagligt arbejder vi med fremtidens commerce løsninger. Vi hjælper vores kunder med strategisk digital modenhed og digitalt forankret vækst, ved at skabe klare målbare resultater på tværs af online og offline. Det gør vi igennem vores tre forretningsområder: Integration/webudvikling, UX/Design og 360 graders digital marketing. Med det forener vi tunge tekniske kompetencer og et analytisk datadrevet mindset med det kreative og innovative. Altsammen pakket ind i en dyb forretningsforståelse.

Bag No Zebra står et stærkt team af 30 dedikerede specialister med hver sin stærke faglige profil. Sammen har vi en fælles mission om, at skabe brancheførende løsninger og førende digital markedsføring. Vi bruger vores erfaringer, branchekendskab og viden til hjælpe vores kunder i processen fra strategi til resultater på tværs af kanaler, brancher og landegrænser.

Via vores tre-enighed: Integration/webudvikling, UX/design og digital marketing har vi specialiseret os i følgende services/ydelser
  • Forretningskritiske B2C & B2B ehandels- og omni-channel løsninger
  • Integration, webudvikling & hybrid-app udvikling
  • Digital strategi og forrentingsudvikling
  • 360 graders digital marketing
  • Lead-genering
  • Skræddersyede digitale løsninger
Et tæt samarbejde er nøglen til succes
Vi ønsker ikke at arbejde for jer, men i samarbejde med jeres organisation. Vi tror nemlig på, at hvis vi sætter dygtige og ambitiøse mennesker sammen, opstår der noget unikt. Som kunde samarbejder du med et dedikeret Scrum-team med faste projektledere, designere, udvikler og digitale marketing konsulenter. Dermed sikrer vi et bredt samarbejde, og at dine løsninger bliver gennemtænkte og komplette. Vi arbejder agilt med 14 dages sprint. Det sikrer fremdrift, gennemsigtighed og en høj kvalitet i arbejdsprocessen. Samtidig giver det mulighed for, at vi bliver klogere undervejs og dermed kan skabe de mest optimale resultater i fællesskab.

Vi skaber markante resultater for vores kunder

Kvik Fri Bikeshop logo Morsø Smukfest
Fri BikeShop

Fri BikeShop

Ny Omni channel løsning skaber markante resultater

SCANPAN

SCANPAN

International e-handel med fokus på branding og commer...

Grene

Grene

Responsive B2B eCommerce på rekordtid

Smukfest

Smukfest

Ny løsning med mobilen som den primære platform

Kasper Granat Citat
Kunderne allierer sig i stigende grad med internettet som en kyndig partner, når de skal træffe købsbeslutninger. Vi er med vores nye løsning lykkedes med at skabe en bred og dyb platform, der giver mening for brugerne. Platformen er den hurtigste i branchen, og vi konverterer nu kunderne til vores fysiske butikker meget bedre end tidligere – både på desktop, tablet og mobil. Kasper Granat Marketing Director, Kvik

Vi døbte virksomheden No Zebra, fordi vi ikke tænker i sort og hvidt. Vi har altid fokus på at se alle nuancer, når vi rådgiver vores kunder. Det gælder, uanset om emnet er teknologi, Design/UX eller digital marketing.

Nicholai Hindrichsen CEO og Stifter, No Zebra
No Zebra er et strategisk webbureau, som arbejder for at skabe mere digital forretning for vores kunder

Digitale forretningsudviklere

Højeste kreditværdighed

360 graders digital marketing

Synlige resultater på bundlinjen

Digitalt bureau med en solid forretning

No Zebra blev stiftet i 1999 af Jesper Holm Joensen og Nicholai Hindrichsen, der fortsat leder virksomheden i dag. Efter 17 år i branchen betyder det, at vi er et af de ældste digitale bureauer i landet.
 
Bundlinjen har budt på sorte tal i hele virksomhedens levetid og derfor har No Zebra Soliditets fornemme AAA-rating.
 
No Zebra har opfundet og udviklet det verdenskendte digitale katalog software iPaper, der i 2006 blev No Zebras selvstændige og uafhængige søsterselskab.
Både No Zebra og iPaper er 100 procent selvfinancieret og dansk forankret med hovedsæder i Aarhus.