Digitalt bureau i rivende udvikling

No Zebra blev stiftet i 1999 af Jesper Holm Joensen og Nicholai Hindrichsen, som fortsat i dag ejer virksomheden. Sammen med CTO Rasmus Lynggaard og de to CDMO'er Mikkel Drewsen og Jesper Neergaard leder de virksomheden og de cirka 50 digitale ildsjæle på hhv. Aarhus- og Københavnerkontoret. 
 
Vi er specialister inden for de tre fagområder: 
- en treenighed, som gang på gang viser sig at skabe de bedste resultater for alle de store virksomheder, vi samarbejder med. 
 

19 års erfaring med e-handel, omni-channel og digital forretningsudvikling

Med 19 år i branchen er vi et af de ældste digitale bureauer i landet. Siden begyndelsen har vi specialiseret os i data-drevet forretningsudvikling, digital analyse, udvikling af forretningskritiske e-handelsløsninger og 360 graders digital marketing - både nationalt og internationalt. Vi kalder det "All Digital · All Commerce" - fordi vi med en rendyrket digital og datadrevet tilgang skaber markant vækst i salg eller leads for vores kunder. 
 
No Zebra er med en stabil, organisk vækst og en langvarig sund økonomi en af de få danske virksomheder med fornemme AAA-rating som signal på vores soliditet. 

Vi døbte virksomheden No Zebra, fordi vi ikke tænker sort og hvidt. Igennem vores analytiske og datadrevne tilgang ser vi ikke kun flere nuancer, men de vigtigste nuancer, som vi sammen med vores kunder kan skabe resultater ud fra."

Nicholai Hindrichsen Partner & Stifter, No Zebra

+50 digitale specialister

Webudvikling, design/UX og digital marketing

100% datadrevet og digitalt

Højeste kreditværdighed