Tilbage til oversigten

Vil du være en del af et af landets mest ambitiøse digitale e-handelsbureauer? Og vil du arbejde med datadrevet digital markedsføring for en lang række spændende danske og internationale virksomheder? Så læs videre her

Til vores stærke Digital Marketing-team søger vi nemlig en erfaren SEO/SEM Specialist, der kan arbejde både taktisk og strategisk med søgemaskineoptimering og søgemaskineannoncering.

Som SEO/SEM Specialist skal du sammen med dine kolleger udfordre og hjælpe vores kunder med at udvikle sig og vækste gennem search markedsføring, rådgivning og analyse. Vi forventer, at du er serviceminded, arbejder struktureret og har sans for detaljen. Samtidig er det essentielt, at du har øje for kundens forretning og kan udføre og formidle din viden på professionel vis.

Til dagligt vil du indgå i vores Traffic & Conversion-team, hvor en masse dygtige kollegaer arbejder målrettet med at skabe relevant trafik og konverteringer igennem SEO, SEM, RTB/Display, Programmatic, retargeting mm. I det team vil du arbejde med en håndfuld kunder, hvor du selv eksekverer dele af indsatsen, men også bidrager til taktiske og strategiske overvejelser. Det er derfor en fordel, hvis du har kendskab til de øvrige digitale marketing discipliner, hvilket gør, at du kan give en 360 graders rådgivning.
 

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du som vores kommende SEO/SEM Specialist har en relevant uddannelse inden for e-business, markedsføring, kommunikation, web eller it.

Du har mindst tre år hands-on-erfaring med search marketing, og du har stærke kompetencer indenfor de fleste af følgende områder:
 • 360 graders søgemaskineoptimering (teknik, onpage, links, adfærd mm.)
 • Google Adwords (search, display, retargeting, shopping og youtube)
 • Microsoft Bing Ads
 • Webanalyse og rapportering
 • Google Analytics
 • Google Tag manager
 • MS Excel
Du er analytisk stærk, har flair for tal og er en god kommunikator – både mundtligt og skriftligt. Du arbejder i forvejen med SEO-værktøjer som eksempelvis SearchMetrics, SemRush, Moz, ahrefs m.m. og har tekniske kompetencer til at arbejde med retargeting, Google Tag manager og Google analytics opsætning mm. 

Arbejder du på bureau, er det et plus, men du kan også sagtens komme fra kundesiden af bordet eller have gjort dig praktiske erfaringer på anden vis. Det vigtigste er, at du er ambitiøs og er/ønsker at være en af de bedste indenfor faget.
 

En del af et knivskarpt team

Du bliver som nævnt en del af vores Traffic & Conversion-team, hvor vi bruger hinandens viden på tværs af kunder og kompetencer – med henblik på at skabe de bedste resultater og optimere vores arbejdsgange og metoder. Det er derfor vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og nyder at indgå i gode professionelle relationer. Vi sætter nemlig samarbejdet i teamet og relationerne til kunderne højt.

Vi ønsker os en kollega, der trives i en selvstændig rolle i et dedikeret digitalt marketing-team, som har høje ambitioner og fokus på at opnå gode resultater for vores kunder. Derfor giver vi dig rig mulighed for at tilegne dig ny viden – såvel gennem interne projekter som ved deltagelse i diverse arrangementer i ind- og udland. I løbet af de seneste to år har vi bl.a. deltaget på SMX i London.
Du vil indgå i et stærkt team, hvor vi bruger hinandens viden på tværs af kunder og kompetencer med henblik på at skabe brancheførende resultater for vores kunder. 
 

Hvem er No Zebra?

No Zebra er et førende digitalt e-handelsbureau med 18 års erfaring indenfor digital forretningsudvikling og e-handel. Vores tilgang er datadrevet, og vi arbejder med 360 graders digital marketing, hvor omsætter data, til indsigt og analyse til digital forretningsudvikling, som skaber målbare resultater. Vores kunder er skandinaviske virksomheder, og flere af dem er aktive på den internationale scene.

Til dagligt er vi omkring 40 eksperter på vores kontor i Aarhus, hvor vi har in-house-kompetencer indenfor digital marketing, udvikling/integration og UX/design. Vi fokuserer på at indgå længerevarende samarbejder med vores kunder, som typisk ambitiøse såsom Fri Bikeshop, Kvik, Bakken, og SCANPAN. Du kan læse mere om, hvad vi laver for vores kunder her. Vi ser det som vores mission at omsætte data og fremtidens digitale teknologier til best-in-class e-handelsløsninger og digital marketing, som skaber resultater på tværs af hele kunderejsen.
 

Hvordan er det at arbejde hos No Zebra?

Mega fedt, hvis vi selv skal sige det! :) Du får en fantastisk arbejdsplads midt i Aarhus C., et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet og en lækker tagterrasse. Du er garanteret faglig sparring med de dygtigste kolleger i branchen, spændende kunder med digital puls og ikke mindst alsidige opgaver, der matcher dine kompetencer og interesser.

Samtidig får du hurtigt masser af ansvar i en selvstændig stilling og mulighed for at være med til at opbygge landets bedste digital marketing team, hvor vi arbejder med fremtidens teknologier. Herudover får du:
 • God lønpakke med pension
 • Egen laptop efter eget valg (Mac eller pc)
 • Mobiltelefon efter eget valg med betalt abonnement
 • Lækker gourmet frokostbuffet
 • Flextid
 • Fri frugt, soda, energidrik og god kaffe
 • Gratis trådløse høretelefoner
 • 2-årig udviklingsplan
 • Gratis behandling af vores egen fysioterapeut 
 • Deltagelse på faglige events/arrangementer i ind og udland
 • Et lækkert åbent kontor i hjertet med stor tagterasse, bordfodbold, bordtennis og udsigt til Aarhus bugt
 • Rig mulighed for at være aktiv, da vi har eget badminton-hold og fodboldhold
 • Bliver en del af vores A.E.N.P (Awesome Employee Nurturing Programme), hvor vi giver en masse personale-goder bl.a. vores Level8 program, hvor vi sponsorerer biografture, aktive aktiviteter mm, hvis minimum 8 No Zebra ansatte er med.
Du bliver også en del af vores ugentlige fredagssesions, månedlige fredagsbarer, årlig strategidag, julehygge med vores familier, julefrokosten, sommerfesten, Smukfest deltagelse og mange andre sociale og faglige arrangementer i løbet af året. Herudover arrangerer vores personaleforening også en række arrangementer lige fra vinsmagning og tapas til grillaftener, Lan-party og sportsbegivenheder.

Løn afhænger af kvalifikationer, hvilket vi drøfter nærmere ved en eventuel samtale.
Stillingen er fuld tid.


Send din ansøgning til...

Send din ansøgning og dit cv mærket 'Ansøgning SEO/SEM specialist til kae@nozebra.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.


Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Jesper Neergaard
Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig. Vi behandler selvfølgelig alle henvendelser fortroligt.
Jesper Neergaard Chief Digital Marketing Officer