Tilbage til oversigten

Kickstart din karriere som praktikant hos No Zebra

No Zebra blev i 2017 kåret som det tredje mest attraktive digitale bureau at arbejde for, viste en undersøgelse blandt danske studerende.
 
Det er ikke uden grund. Som talentfuld studerende får du en unik mulighed for at kombinere teori med praksis og arbejde med rigtige kunder og projekter inden for digital forretningsudvikling, strategi, webudvikling, digitalt design og datadrevet digital markedsføring.

Som Digital Rocket i No Zebra får du mulighed for at skræddersy dit praktikophold ved at vælge et spor, der matcher din videregående uddannelse og dine kompetencer. Det betyder, at du kan vælge en retning, som du mener passer bedst til dit studie, og som styrker din karriere mest muligt. Fælles for alle er, at det skal være fuldtidspraktik i minimum fire måneder.

Se video, hvor Digital Rocket-holdet fra efteråret 2016 fortæller om deres praktikoplevelse. 


Se de 4 mulige Rocket-forløb herunder. Ansøgningsformularen ligger på hver af de 4 sider:
 

Developer (fuld booket)

Bliv Digital Rocket i vores udviklingsteam, hvor vi løfter spændende og udfordrende løsninger, i tæt samarbejde med kunden, vores digitale designere, projektledelse og online marketing.

Der tilknyttes en mentor i opholdet, som sikrer din optimale fremdrift.
Du vil få praktisk erfaring med professionelle udviklingsopgaver og understøttende processer. Derudover vil der være rig mulighed for at benytte spændende teknologier, som C#, MVC, SASS, JS-frameworks, integration, CMS-udvikling og meget andet.

 

Business Development (fuld booket)

Brænder du for digital strategi og at arbejde med salgsprocesser hos et af de førende digitale bureauer i Aarhus? Som Digital Rocket med fokus på Business Development bliver du en aktiv del af salgs-teamet, hvor vi arbejder med kundernes digitale forretningsstrategi, laver analyser og fremlægger vores bud på digitale road maps, som virkelig rykker deres forretning.
 
 

Digital Marketing (fuld booket)

Bliv Digital Rocket i vores online marketing afdeling og få muligheden for at arbejde med digitale medier og intelligent online markedsføring. Du kommer til at dygtiggøre dig inden for disciplinerne søgemaskineoptimering, annoncering, sociale medier, copywriting, webanalyse og konverteringsoptimering.
 
 

Digital design & UX (fuld booket)

Har du øje for kundeadfærd og indsigt, og elsker at nørde rundt i det? Så bliv Digital Rocket i vores design & UX-afdeling, hvor du kan omsætte alt din/vores viden om kunder til lækkert, brugervenligt digitalt design, der skaber forretning. Du kommer omkring store dele af kunderejsen og igennem tekniske designdiscipliner som udvikling af webdesign, prototyper, skitser og wireframes.
 


Du bliver en del af No Zebra-teamet

Som Digital Rocket bliver du en del af de rigtige teams på vores kontor i hjertet af Aarhus. Det betyder, at du kommer til at sidde blandt eksperter på dit område, som bliver mentorer for dig under hele forløbet.

Samtidig vil du blive involveret på lige fod med os andre i vores mange kunder, projekter og det øvrige liv på kontoret.
 

Det får du

Som praktikant får du mulighed for styrke din kompetencer og få hands-on erfaring med den digitale verden. Du kommer til at arbejde med forskellige typer af opgaver inden for dit valgte spor og alle er rigtige opgaver på rigtige projekter.

Herudover bliver du en del af et højt fagligt miljø, hvor du får oparbejdet et fagligt fundament, som du kan bygge videre på efterfølgende. Samtidig får du et bevis på, at du har gennemført opholdet.
  

Ansøg

Klik ind på det spor, dit digitale hjerte banker for og upload en motiveret ansøgning.

Din ansøgning skal indeholde navn, adresse, uddannelse, tidspunkt for ønsket praktik, valg af spor inkl. begrundelse herfor og dine erfaringer. Vi gennemgår kun ansøgninger sendt gennem ansøgningsformularen. Vi glæder os til at høre fra dig!

Nicholai Hindrichsen
Vil du høre mere om vores praktikantprogram, eller hvordan det er at være Digital Rocket i No Zebra. Så ring eller skriv med det samme.
Nicholai Hindrichsen CEO & Stifter
Mette Halborg Nielsen Citat
No Zebra har høje forventninger til sine praktikanter – på en rigtig god måde. Du er ikke ”bare” en praktikant – du er en værdsat og vigtig del af holdet! Mette Halborg Nielsen Praktikant, Digital Marketing

Mette Halborg, Kandidat i Virksomhedskommunikation

"At være i praktik hos No Zebra er noget udover det sædvanlige. No Zebra tager ikke praktikanter ind for at udnytte en billig arbejdskraft. De gør det, fordi de tror på de evner, du kan bidrage med. Du er ikke ”bare” en praktikant – du er en værdsat og vigtig del af holdet.

Gennem hele praktikforløbet har jeg haft en stejl læringskurve især inden for content marketing og sociale medier. Det er tydeligt at mærke, at man hos No Zebra har høje forventninger til sine praktikanter – på en rigtig god måde. De inddrager dig i vigtige opgaver fra første dag, giver dig ansvar og tager dig seriøst. Dine kollegaer har en reel interesse i at høre din mening og står samtidig klar til at vejlede dig, når du har brug for det.

Du vil også med det samme bemærke den sjove og afslappede stemning på kontoret. Der er øl og livlig snak på tagterrassen fredag eftermiddag, high-fives ved kaffemaskinen en tilfældig tirsdag morgen og mindst 10 store klapsalver til fredagssession. Kort sagt bliver du lynhurtigt en del af fællesskabet.  

Jeg kan anbefale enhver studerende med en spirende digital drøm i maven at søge om at blive Digital Rocket hos No Zebra." 

Daniel Vilholm Sand Citat
Digital Rocket forløbet er ikke bare et springbræt til din karriere inden for det digitale felt. Dét er også et forløb, hvor du har mulighed for at finde frem til, hvad du brænder for, professionelt. Med andre ord, det er svært at finde et praktiksted, hvor du har så unikke rammer for personlig udvikling. Daniel Vilholm Sand Praktikant, Digital Marketing

Daniel Vilholm Sand, Kandidat i Marketing på Aarhus BSS – Aarhus Universitet 

"Jeg har fra dag ét haft følelsen af at blive taget seriøst og lyttet til, og jeg blev hurtigt sat til at løse rigtige opgaver for vores kunder. Samtidig har jeg kunne præge mit forløb derhen, hvor jeg gerne ville opnå kompetencer.

Jeg er blevet en hel del klogere på mig selv, hvad jeg vil, og hvordan jeg kommer derhen. Digital Rocket forløbet er derfor ikke bare et springbræt til din karriere inden for det digitale felt. Dét er også et forløb, hvor du har mulighed for at finde frem til, hvad du brænder for, professionelt! Med andre ord, det er svært at finde et praktiksted, hvor du har så unikke rammer for personlig udvikling. 

Ikke mindst har det været inspirerende at arbejde sammen med nogle af branchens mest kompetente profiler, og det kan kun undervurderes, hvor meget man kan lære ved blot at være nysgerrig på andres kompetencer. 

Udover det professionelle, er der et stærkt internt sammenhold, hvor der både er mulighed for at spille fodbold og badminton i hverdagen, og drikke øl sammen om fredagen.

Jeg kan anbefale enhver studerende med en spirende digital drøm i maven at søge om at blive Digital Rocket hos No Zebra." 

Yasemin Arpac-Sanchez Barfod Citat
Allerede fra første dag blev jeg kastet ud i spændende kundeopgaver, hvilket har betydet, at jeg hele tiden er blevet udfordret både fagligt og personligt Yasemin Arpac-Sanchez Barfod Praktikant, Online Marketing

Yasmin, Kandidat i IT, kommunikation og organisation (ITKO) 

"Som Digital Rocket har jeg fået en masse erfaringer og værktøjer med i bagagen, som ikke kan læres i bøgerne. Allerede fra første dag blev jeg kastet ud i spændende kundeopgaver, hvilket har betydet, at jeg hele tiden er blevet udfordret både fagligt og personligt. Jeg var specielt glad for de løbende statussamtaler, som sikrede konstant relevans og udfordringer under hele mit praktikforløb. Det har været utrolig lærerigt at opleve bureaulivet på tæt hold og arbejde sammen med en masse kompetente kollegaer. Jeg kan ikke andet end varmt at anbefale programmet" 
Henrik Heide Citat
Igennem hele forløbet blev der spurgt ind til, og ikke mindst lyttet til, mine input og ideer. Dette, i samarbejde med den ekstremt sociale og frie kultur i virksomheden, førte til, at jeg fra start følte mig som en del af No Zebra, på lige fod med mine kollegaer. Henrik Heide Praktikant, Business & concept development

Henrik, kandidat i Business Administration

"Med en bachelor i erhvervsøkonomi og psykologi i baghånden blev jeg ansat som Business Development praktikant i foråret 2015. Min uddannelsesmæssige baggrund falder ikke som udgangspunkt i hak med No Zebras forretningsområde, men det stod hurtigt klart efter ansættelsessamtalerne, at No Zebra med Dennis i spidsen, var opsatte på at skræddersy praktikforløbet til mine kompetencer, for derigennem at maksimere gevinsten for begge parter. Dette betød at mine evner blev testet fra dag 1, med en masse analyse, undersøgelses- og researcharbejde til følge.


Undervejs i forløbet fik jeg rig mulighed for at udvikle og arbejde på egne projekter. Især et større eCommerce-studie, som blev udført i samarbejde med min medpraktikant, fyldte min tid ud. Muligheden for at tage styringen af sit eget projekt, inden for sit eget kompetenceområde, er ekstremt motiverende og givende på den korte, såvel som den lange bane.

Igennem hele forløbet blev der spurgt ind til, og ikke mindst lyttet til, mine input og ideer. Dette, i samarbejde med den ekstremt sociale og frie kultur i virksomheden, førte til, at jeg fra start følte mig som en del af No Zebra, på lige fod med mine kollegaer."
 

Tina Berggreen Citat
Opgaverne har været mange og alsidige - jeg har følt mig som en del af No Zebra fra første dag, og der har altid været en kollega inden for rækkevidde. Praktikforløbet har således givet mig mulighed for at udvikle mig selvstændigt inden for mit nye fag. Tina Berggreen Praktikant, Business & concept development

Tina, professionsbachelor E-konceptudvikling

"Som afsluttende del af min professionsbachelor i E-konceptudvikling, har jeg i efteråret 2014 været praktikant i Business Development. I tæt samarbejde med Dennis har jeg fra første dag fået indblik i, hvordan det er at arbejde på et digitalt bureau.

En e-konceptudvikler har mange forskellige berøringsflader og mine arbejdsopgaver har spundet vidt fra research- og analysearbejde (konkurrent- og markedsanalyser), udregning af business cases og indblik i de besøgendes adfærd på kundewebsites via Google Analytics. Samtidig har jeg arbejdet med kommunikation og formidling via nyhedsbreve og som facilitator på kunde-arrangementer, ligesom jeg har konceptudviklet på interne projekter (brainstorming, idéudvikling og storyboards) og lavet grafiske opgaver i Photoshop og InDesign.
Opgaverne har været mange og alsidige - jeg har følt mig som en del af No Zebra fra første dag, og der har altid været en kollega inden for rækkevidde. Praktikforløbet har således givet mig mulighed for at udvikle mig selvstændigt inden for mit nye fag. Der har været fuld forståelse for, når projekter og opgaveskrivning i perioder har overtaget det meste af min tid - og som prikken over i’et har jeg haft en masse søde og fagligt dygtige kolleger.