NO ZEBRA

Stig ombord på det fedeste praktikantophold og styrk din digitale karriere

Digital Rockets

Tilbage til oversigten

Kickstart din karriere som praktikant hos No Zebra

Hos No Zebra er vi eksperter i at udvikle digitale forretninger og skabe målbare resultater igennem strategi, udvikling, design, og online markedsføring. Som talentfuld studerende får du derfor en unik mulighed for at kombinere teori med praksis og samtidig blive klædt på med håndgribelig erfaring fra arbejdet med rigtige kunder og projekter.

Som Digital Rocket i No Zebra får du mulighed for at skræddersy dit praktikophold ved at vælge et spor, der matcher din videregående uddannelse og dine kompetencer. Det betyder, at du kan vælge en retning, som du mener passer bedst til dit studie, og som styrker din karriere mest muligt. Fælles for alle er, at det skal være fuldtidspraktik i minimum fire måneder.

Se video, hvor Digital Rocket-holdet fra efteråret 2016 fortæller om deres praktikoplevelse. 

Du kan vælge i mellem 5 spor:

1. Developer (ledige pladser fra forår 2018)
Bliv Digital Rocket i vores udviklingsteam, hvor vi løfter spændende og udfordrende løsninger, i tæt samarbejde med kunden, vores digitale designere, projektledelse og online marketing.
Der tilknyttes en mentor i opholdet, som sikrer din optimale fremdrift.
Du vil få praktisk erfaring med professionelle udviklingsopgaver og understøttende processer. Derudover vil der være rig mulighed for at benytte spændende teknologier, som C#, MVC, SASS, JS-frameworks, integration, CMS-udvikling og meget andet.

2. Business Development (ledige pladser fra forår 2018)
Brænder du for digital strategi og at arbejde med salgsprocesser hos et af de førende digitale bureauer i Aarhus? Som Digital Rocket med fokus på Business Development bliver du en aktiv del af salgs-teamet og af kundernes digitale forretningsstrategi.
 
3. Digital Marketing (ledige pladser fra forår 2018)
Bliv Digital Rocket i vores online marketing afdeling og få muligheden for at arbejde med digitale medier og intelligent online markedsføring. Du kommer til at dygtiggøre dig inden for disciplinerne søgemaskineoptimering, annoncering, sociale medier, copywriting, webanalyse og konverteringsoptimering.
 
4. Digital design & UX (ledige pladser fra efterår 2018)
Bliv Digital Rocket i vores design & UX afdeling og arbejd med digitalt design, der skaber forretning igennem udvikling af webdesign, prototyper, skitser og wireframes.
 
5. Digital projektledelse (ledige pladser fra forår 2018)
Bliv Digital Rocket i Digitale projektledelse og arbejd med den digitale proces fra A til Z, lige fra første møder mellem kunde og udviklingsteam til test og aflevering af et digtalt projekt.

En del af teamet
Som Digital Rocket bliver du en del af de rigtige teams på vores kontor i hjertet af Aarhus. Det betyder, at du kommer til at sidde blandt eksperter på dit område, som bliver mentorer for dig under hele forløbet.

Samtidig vil du blive involveret på lige fod med os andre i vores mange kunder, projekter og det øvrige liv på kontoret.
 
Det får du
Som praktikant får du mulighed for styrke din kompetencer og få hands-on erfaring med den digitale verden. Du kommer til at arbejde med forskellige typer af opgaver inden for dit valgte spor og alle er rigtige opgaver på rigtige projekter.

Herudover bliver du en del af et højt fagligt miljø, hvor du får oparbejdet et fagligt fundament, som du kan bygge videre på efterfølgende. Samtidig får du et bevis på, at du har gennemført opholdet.
  
Ansøg her
Ansøg ved at skrive en kort motiveret ansøgning til digitalrocket@nozebra.dk
Din ansøgning skal indeholde navn/adresse, uddannelse, tidspunkt for ønsket praktik, valg af spor inkl. begrundelse herfor og dine erfaringer. Vi glæder os til at høre fra dig.
Nicholai Hindrichsen
Vil du høre mere om vores praktikantprogram, eller hvordan det er at være Digital Rocket i No Zebra. Så ring eller skriv med det samme.
Nicholai Hindrichsen CEO & Stifter
Yasemin Arpac-Sanchez Barfod Citat
Allerede fra første dag blev jeg kastet ud i spændende kundeopgaver, hvilket har betydet, at jeg hele tiden er blevet udfordret både fagligt og personligt Yasemin Arpac-Sanchez Barfod Praktikant, Online Marketing

Yasmin, Kandidat i IT, kommunikation og organisation (ITKO) 

"Som Digital Rocket har jeg fået en masse erfaringer og værktøjer med i bagagen, som ikke kan læres i bøgerne. Allerede fra første dag blev jeg kastet ud i spændende kundeopgaver, hvilket har betydet, at jeg hele tiden er blevet udfordret både fagligt og personligt. Jeg var specielt glad for de løbende statussamtaler, som sikrede konstant relevans og udfordringer under hele mit praktikforløb. Det har været utrolig lærerigt at opleve bureaulivet på tæt hold og arbejde sammen med en masse kompetente kollegaer. Jeg kan ikke andet end varmt at anbefale programmet" 
Henrik Heide Citat
Igennem hele forløbet blev der spurgt ind til, og ikke mindst lyttet til, mine input og ideer. Dette, i samarbejde med den ekstremt sociale og frie kultur i virksomheden, førte til, at jeg fra start følte mig som en del af No Zebra, på lige fod med mine kollegaer. Henrik Heide Praktikant, Business & concept development

Tidligere praktikanter om No Zebra

Henrik, kandidat i Business Administration

"Med en bachelor i erhvervsøkonomi og psykologi i baghånden blev jeg ansat som Business Development praktikant i foråret 2015. Min uddannelsesmæssige baggrund falder ikke som udgangspunkt i hak med No Zebras forretningsområde, men det stod hurtigt klart efter ansættelsessamtalerne, at No Zebra med Dennis i spidsen, var opsatte på at skræddersy praktikforløbet til mine kompetencer, for derigennem at maksimere gevinsten for begge parter. Dette betød at mine evner blev testet fra dag 1, med en masse analyse, undersøgelses- og researcharbejde til følge.

Undervejs i forløbet fik jeg rig mulighed for at udvikle og arbejde på egne projekter. Især et større eCommerce-studie, som blev udført i samarbejde med min medpraktikant, fyldte min tid ud. Muligheden for at tage styringen af sit eget projekt, inden for sit eget kompetenceområde, er ekstremt motiverende og givende på den korte, såvel som den lange bane.

Igennem hele forløbet blev der spurgt ind til, og ikke mindst lyttet til, mine input og ideer. Dette, i samarbejde med den ekstremt sociale og frie kultur i virksomheden, førte til, at jeg fra start følte mig som en del af No Zebra, på lige fod med mine kollegaer."

Tina Berggreen Citat
Opgaverne har været mange og alsidige - jeg har følt mig som en del af No Zebra fra første dag, og der har altid været en kollega inden for rækkevidde. Praktikforløbet har således givet mig mulighed for at udvikle mig selvstændigt inden for mit nye fag. Tina Berggreen Praktikant, Business & concept development

Tina, professionsbachelor E-konceptudvikling

"Som afsluttende del af min professionsbachelor i E-konceptudvikling, har jeg i efteråret 2014 været praktikant i Business Development. I tæt samarbejde med Dennis har jeg fra første dag fået indblik i, hvordan det er at arbejde på et digitalt bureau.

En e-konceptudvikler har mange forskellige berøringsflader og mine arbejdsopgaver har spundet vidt fra research- og analysearbejde (konkurrent- og markedsanalyser), udregning af business cases og indblik i de besøgendes adfærd på kundewebsites via Google Analytics. Samtidig har jeg arbejdet med kommunikation og formidling via nyhedsbreve og som facilitator på kunde-arrangementer, ligesom jeg har konceptudviklet på interne projekter (brainstorming, idéudvikling og storyboards) og lavet grafiske opgaver i Photoshop og InDesign.
Opgaverne har været mange og alsidige - jeg har følt mig som en del af No Zebra fra første dag, og der har altid været en kollega inden for rækkevidde. Praktikforløbet har således givet mig mulighed for at udvikle mig selvstændigt inden for mit nye fag. Der har været fuld forståelse for, når projekter og opgaveskrivning i perioder har overtaget det meste af min tid - og som prikken over i’et har jeg haft en masse søde og fagligt dygtige kolleger.