Tilbage til oversigten

Kickstart din karriere som praktikant hos No Zebra

No Zebra blev i 2017 kåret som det tredje mest attraktive digitale bureau at arbejde for, viste en undersøgelse blandt danske studerende.
 
 
Det er ikke uden grund. Som talentfuld studerende får du en unik mulighed for at kombinere teori med praksis og arbejde med rigtige kunder og projekter inden for digital forretningsudvikling, strategi, webudvikling, digitalt design og datadrevet digital markedsføring.

Som Digital Rocket i No Zebra får du mulighed for at skræddersy dit praktikophold ved at vælge et spor, der matcher din videregående uddannelse og dine kompetencer. Det betyder, at du kan vælge en retning, som du mener passer bedst til dit studie, og som styrker din karriere mest muligt. Fælles for alle er, at det skal være fuldtidspraktik i minimum fire måneder.

Se, hvordan tidligere Digital Rockets fortæller om deres praktikoplevelse. 


Se de 4 praktikpladser her:

Webudvikler (Åben for ansøgninger)

Bliv Digital Rocket i vores udviklingsteam i Aarhus, hvor vi udvikler og koder stærke og højtydende webløsninger i tæt samarbejde med kunden, vores digitale designere, projektledelse og online marketing.

Du får praktisk erfaring med professionelle udviklingsopgaver og understøttende processer i konsulentbranchen. Derudover vil der være rig mulighed for at benytte spændende teknologier, som C#, MVC, SASS, JS-frameworks, integration, CMS-udvikling og meget andet.

Du får en mentor i opholdet, som støtter din læring og fremdrift.

Søg pladsen som webudvikler her

Sales & Business Development (Åben for ansøgninger: Forår 2021)

Brænder du for digital strategi og at arbejde med salgsprocesser hos et af de førende digitale bureauer i Aarhus?

Som Digital Rocket med fokus på Business Development bliver du en aktiv del af salgs-teamet, hvor vi arbejder med kundernes digitale forretningsstrategi, laver analyser og fremlægger vores bud på digitale road maps, som virkelig rykker deres forretning.

Søg praktikplads som forretningsudvikler her

Digital Marketing (Åben for ansøgninger: Forår 2021)

Bliv Digital Rocket (enten i Aarhus eller København) i vores digital marketing afdeling og få muligheden for at arbejde med digitale medier og intelligent online markedsføring.

Du kommer til at dygtiggøre dig inden for disciplinerne søgemaskineoptimering, annoncering, sociale medier, copywriting, webanalyse og konverteringsoptimering.

Søg praktik inden for digital marketing her

Digital design & UX (Åben for ansøgninger: Forår 2021)

Har du øje for kundeadfærd, indsigt og design, og elsker at nørde rundt i det?

Så bliv Digital Rocket i vores design & UX-afdeling i Aarhus, hvor du kan omsætte alt din/vores viden om kunder til lækkert, brugervenligt digitalt design, der skaber forretning.

Du kommer omkring store dele af kunderejsen og igennem tekniske designdiscipliner som udvikling af webdesign, prototyper, skitser og wireframes.

Søg praktikplads som digital designer/UX'er her

Nicholai Hindrichsen
Vil du høre mere om vores praktikantprogram, eller hvordan det er at være Digital Rocket i No Zebra. Så ring eller skriv med det samme.
Nicholai Hindrichsen CEO & Stifter
Citat fra Nip
Under mit praktikforløb er jeg blevet præsenteret for mange forskellige opgaver – altid med de aktuelle kunders problemstillinger, hvilket i dén grad har været med til at øge min motivation. Nip Julie Jakobsen Praktikant, Digital Marketing

Nip, professionsbachelor i Digital Konceptudvikling 

"Som praktikant ved No Zebra indgår du på lige vilkår med samtlige kollegaer, og anses for værende en ligeså vigtig del af arbejdspladsen som enhver anden.

Under mit praktikforløb er jeg blevet præsenteret for mange forskellige opgaver – altid med de aktuelle kunders problemstillinger, hvilket i den grad har været med til at øge min motivation. Jeg har under forløbet været tilknyttet en kontaktperson ved No Zebra, som på alle tænkelige måder har lyttet til mine ønsker for, hvilke områder jeg har haft interesse i at lære mere om. Ved No Zebra har jeg primært siddet med influencer marketing, content samt Facebook annoncering, hvilket har været efter mine egne ønsker. At No Zebra har hjulpet mig på bedste vis med at indfri disse læringsmål, har jeg min dybeste respekt for.

Udover at være et eminent springbræt til en fremtidig digital karriere, er No Zebra en virksomhed som værdsætter sine medarbejdere højt. Dette fremgår bl.a. ved de mange sociale aktiviteter, som forekommer hver eneste uge – samt den obligatoriske fredags øl, som alle tilbydes. Allerede før mit praktikforløb startede blev jeg inviteret med til No Zebras årlige sommerfest i København, og aldrig nogensinde før er jeg blevet taget så godt imod som jeg blev her. Jeg er stadig blown-away over den modtagelse jeg har fået af samtlige medarbejdere ved No Zebra. På baggrund af mit praktikforløb har jeg i sinde at nominere No Zebra til årets praktikplads - så snart det bliver muligt at indstille virksomhederne til dette" 

Martin Tuxen Citat
”Hos No Zebra er du allerede en del af et kompetent team fra Day 1. Med højt til loftet og et højt fagligt niveau, er en praktikstilling alt, hvad man kunne håbe på og forestille sig – og langt mere til.” Martin Tuxen Qvistgaard Praktikant, Digital Marketing

Martin Tuxen Qvistgaard, professionsbachelor i Digital Konceptudvikling 

“Hos No Zebra er du allerede en del af et kompetent team fra Day 1. Med højt til loftet og et højt fagligt niveau, er en praktikstilling alt, hvad man kunne håbe på og forestille sig – og langt mere til.
 
 
Som Digital Rocket har jeg haft en væld af opgaver inden for SEO, SEM og CRO, hvor alle har været med øje for kundens problemstilling og konkrete løsningsforslag dertil. Jeg har gradvist fået mere ansvar, men havde allerede fra første dag haft rimelig frie tøjler til selv at kunne forme praktikperioden, som jeg ønskede. Med andre ord har No Zebra været meget omstillingsparate ift. mine faglige og personlige kompetencer og ud fra, hvilke discipliner og fagområder, jeg gerne ville udvikle mig inden for. Som praktikant er man på lige fod med alle andre, og det kan uden tvivl mærkes på både det arbejdsmæssige- og sociale miljø. 
 
 
Der hersker ingen tvivl om, at No Zebra er et meget anerkendt bureau – og nu forstår jeg hvorfor. Fællesskabet og sammenholdet mellem kollegaerne er helt ekstraordinært, mens det faglige niveau er umådeligt højt. Det er et bureau, man er stolt af at være en del af, og hvor hele teamet fungerer som én enhed, hvor ingen bliver glemt eller overset. Alle medarbejdere har været åbne og imødekommende, og klar til at hjælpe – selv i de mest travle perioder.
 
 
Det har været en anerkendelse og et enormt positivt springbræt for min fremtidige karriere, hvor jeg har tillært mig langt flere faglige og personlige kompetencer, end jeg i min vildeste fantasi kunne have håbet på.
 
No Zebra fortjener klart prisen for Årets Praktikplads.”
Mette Halborg Nielsen Citat
No Zebra har høje forventninger til sine praktikanter – på en rigtig god måde. Du er ikke ”bare” en praktikant – du er en værdsat og vigtig del af holdet! Mette Halborg Nielsen Tidl. praktikant i Digital Marketing (Nu ansat som Digital Marketing Consultant)

Mette Halborg, Kandidat i Virksomhedskommunikation

"At være i praktik hos No Zebra er noget udover det sædvanlige. No Zebra tager ikke praktikanter ind for at udnytte en billig arbejdskraft. De gør det, fordi de tror på de evner, du kan bidrage med. Du er ikke ”bare” en praktikant – du er en værdsat og vigtig del af holdet.

Gennem hele praktikforløbet har jeg haft en stejl læringskurve især inden for content marketing og sociale medier. Det er tydeligt at mærke, at man hos No Zebra har høje forventninger til sine praktikanter – på en rigtig god måde. De inddrager dig i vigtige opgaver fra første dag, giver dig ansvar og tager dig seriøst. Dine kollegaer har en reel interesse i at høre din mening og står samtidig klar til at vejlede dig, når du har brug for det.

Du vil også med det samme bemærke den sjove og afslappede stemning på kontoret. Der er øl og livlig snak på tagterrassen fredag eftermiddag, high-fives ved kaffemaskinen en tilfældig tirsdag morgen og mindst 10 store klapsalver til fredagssession. Kort sagt bliver du lynhurtigt en del af fællesskabet.  

Jeg kan anbefale enhver studerende med en spirende digital drøm i maven at søge om at blive Digital Rocket hos No Zebra." 

Daniel Vilholm Sand Citat
Digital Rocket forløbet er ikke bare et springbræt til din karriere inden for det digitale felt. Dét er også et forløb, hvor du har mulighed for at finde frem til, hvad du brænder for, professionelt. Med andre ord, det er svært at finde et praktiksted, hvor du har så unikke rammer for personlig udvikling. Daniel Vilholm Sand Tidl. praktikant, Digital Marketing

Daniel Vilholm Sand, Kandidat i Marketing på Aarhus BSS – Aarhus Universitet 

"Jeg har fra dag ét haft følelsen af at blive taget seriøst og lyttet til, og jeg blev hurtigt sat til at løse rigtige opgaver for vores kunder. Samtidig har jeg kunne præge mit forløb derhen, hvor jeg gerne ville opnå kompetencer.

Jeg er blevet en hel del klogere på mig selv, hvad jeg vil, og hvordan jeg kommer derhen. Digital Rocket forløbet er derfor ikke bare et springbræt til din karriere inden for det digitale felt. Dét er også et forløb, hvor du har mulighed for at finde frem til, hvad du brænder for, professionelt! Med andre ord, det er svært at finde et praktiksted, hvor du har så unikke rammer for personlig udvikling. 

Ikke mindst har det været inspirerende at arbejde sammen med nogle af branchens mest kompetente profiler, og det kan kun undervurderes, hvor meget man kan lære ved blot at være nysgerrig på andres kompetencer. 

Udover det professionelle, er der et stærkt internt sammenhold, hvor der både er mulighed for at spille fodbold og badminton i hverdagen, og drikke øl sammen om fredagen.

Jeg kan anbefale enhver studerende med en spirende digital drøm i maven at søge om at blive Digital Rocket hos No Zebra." 

Tina Berggreen Citat
Opgaverne har været mange og alsidige - jeg har følt mig som en del af No Zebra fra første dag, og der har altid været en kollega inden for rækkevidde. Praktikforløbet har således givet mig mulighed for at udvikle mig selvstændigt inden for mit nye fag. Tina Berggreen Tidl. praktikant, Business & concept development

Tina, professionsbachelor E-konceptudvikling

"Som afsluttende del af min professionsbachelor i E-konceptudvikling, har jeg i efteråret 2014 været praktikant i Business Development. I tæt samarbejde med Dennis har jeg fra første dag fået indblik i, hvordan det er at arbejde på et digitalt bureau.

En e-konceptudvikler har mange forskellige berøringsflader og mine arbejdsopgaver har spundet vidt fra research- og analysearbejde (konkurrent- og markedsanalyser), udregning af business cases og indblik i de besøgendes adfærd på kundewebsites via Google Analytics. Samtidig har jeg arbejdet med kommunikation og formidling via nyhedsbreve og som facilitator på kunde-arrangementer, ligesom jeg har konceptudviklet på interne projekter (brainstorming, idéudvikling og storyboards) og lavet grafiske opgaver i Photoshop og InDesign.
Opgaverne har været mange og alsidige - jeg har følt mig som en del af No Zebra fra første dag, og der har altid været en kollega inden for rækkevidde. Praktikforløbet har således givet mig mulighed for at udvikle mig selvstændigt inden for mit nye fag. Der har været fuld forståelse for, når projekter og opgaveskrivning i perioder har overtaget det meste af min tid - og som prikken over i’et har jeg haft en masse søde og fagligt dygtige kolleger.