Tilbage til oversigten

E-mail Marketing Consultant med flair for dialogmarketing

Vil du være en del af et af landets mest ambitiøse digitale e-handelsbureauer og være førende inden for rådgivning af kunder og eksekvering af emailmarketing på højt niveau? 
 
-- Stillingen søges både til vores kontor i Aarhus og København -- 

Vores digitale marketingafdeling stormer derudaf, og vi søger derfor en ambitiøs E-mail Marketing Consultant til vores team.

Som E-mail Marketing Consultant skal du være med til at udvikle feltet hos No Zebra – og er dermed også i høj grad med til at forme din egen stilling – gennem udarbejdelse af frameworks, arbejdsgange og processer, deltagelse i presale-arbejde, scoping af platforme og løsninger samt faglig sparring med kollegerne på tværs af huset. 
 
Dine opgaver vil omfatte eksekvering i form af opsætning og udvikling/optimering af e-mail marketingsetups på en lang række platforme, heriblandt Apsis, Campaign Monitor, Active Campaign, Drip og Hubspot, i form af automation flows, segmentering, personalisering og meget andet, kombineret med rådgivning af vores kunder herom. Arbejdsopgaverne kan være projektbaserede (fx assistere en kunde med at migrere platform eller udarbejde et leadscoringsetup), men som regel skal du forvente et kontinuerligt samarbejde med kunderne om udvikling af deres dialogmarketing (e-mail, SMS, chat mv.), loyalitet, kundeservice og kommunikation i det hele taget. 
 
Du vil indgå i et stærkt team, hvor vi bruger hinandens viden på tværs af kunder og kompetencer for at skabe de bedste resultater og optimere vores arbejdsgange og metoder. Du vil derfor også bidrage til at opbygge afdelingen yderligere i de kommende år, hvor intelligent 360 graders online marketing har et udpræget strategisk fokus hos No Zebra. Vi har fart på, og vi forventer, at området kommer til at vokse hurtigt og spille en central rolle på tværs af vores kunder. Dit ansvar vil være meget forskelligartet, men altid med det formål at være bannerfører for dit felt.
 
Vigtigst af alt er du en fagligt stærk og udviklingsparat profil, som gerne vil være førende inden for rådgivning af vores kunder samt eksekvere på højt niveau. Det er således afgørende, at du kan forstå og behandle data, opsætte integrationer og flows, segmentere og skabe grundlag for personlig 1:1-kommunikation, udarbejde knivskarp kommunikation til kampagner og kommunikationsflow samt tænke på tværs af kanaler. 

Stillingen er fuld tid med primær base i København eller Aarhus. 
Samtaler holdes løbende, så skynd dig at sende din ansøgning.
 

Dine faglige kompetencer:

 • Du har en relevant uddannelse inden for markedsføring, kommunikation, web eller IT. 
 • Du har minimum to års hands-on erfaring med dialogmarketing
 • Arbejder du på bureau, er det et plus, men du kan også sagtens komme fra kundesiden eller have gjort dig praktiske erfaringer på anden vis.
 • Du har arbejdet med flere af følgende områder (ud over emailmarketing): Content marketing, SEO, Google Ads og Analytics, SoMe-annoncering, webanalyse og rapportering. 
 • Du har kendskab til relevante værktøjer såsom Apsis, Campaign Monitor, Active Campaign, Drip og Hubspot.
 • Du kan begå dig som konsulent og yde rådgivning af forskellige typer kunder, med stor lyst til at dele ud af din ekspertviden inden for dialogmarketing, loyalitet og kundeservice.

Dine personlige kompetencer:

 • Du er serviceminded, arbejder struktureret og har sans for detaljen.
 • Du har øje for kundens forretning og kan udføre og formidle din viden på professionel vis.
 • Du trives med selvstændighed i et dedikeret digitalt marketingteam, som har høje ambitioner – også for dig personligt.
 • Du har forståelse for at skulle tidsregistre dit arbejde og kan sige sætte tid på en opgaves omfang.
 • Du besidder et godt konsulentgen og er udadvendt, serviceminded og fyldt med energi.
 • Du tager ansvar, er vedholdende, har en naturlig autoritet og sætter en ære i at køre projekterne topprofessionelt over for vores kunder.

   

Om din kommende arbejdsplads

Hos No Zebra bliver du en del af et 100% digitalt og datadrevet e-handelsbureau. Vi har speciale i digital strategi, customer insights og digital forretningsudvikling, som vi omsætter til stærke løsninger og målrettet 360 graders online markedsføring for store skandinaviske virksomheder som KVIK, Plantorama, Skjold Burne, Catering Danmark, Eniig og mange andre.

Vi har et unikt setup med in-house kompetencer inden for digital marketing, webudvikling/integration og UX/design, som vi sætter tæt sammen i udviklingen af vores kunders forretninger. 

Vi er i dag mere end 50 digitale ildsjæle og har kontorer i Aarhus og København.
 
Du får en fantastisk arbejdsplads midt i Aarhus eller i et hyggeligt kontormiljø i København. Du er garanteret faglig sparring med nogle af de dygtigste kolleger i branchen, spændende kunder med digital puls og ikke mindst alsidige opgaver, der matcher dine kompetencer og interesser.

Når du starter hos No Zebra, får du:

 • En detaljeret onboardingplan, der beskriver dit opstartsforløb og tildeler dig en mentor
 • Laptop (Mac eller PC)
 • Trådløse headphones, som også kan modtage telefonopkald
 • To gode flasker vin til at fejre ansættelsen med din partner eller venner den førstkommende fredag
 • Invitation til DHL, sommerfest, julehygge m.m.
 • Mulighed for at blive en del af vores fodboldhold, badmintonhold, LAN-party-team m.v. Eller du kan starte på noget helt nyt sammen med dine kollegaer.
   

Som ansat hos No Zebra får du desuden

 • Fri danskvand, sodavand, energidrik samt kaffe og te.
 • Fri frugt og snacks dagen igennem
 • Fri øl og vin (som vi primært går løs på fredag eftermiddag 😊)
 • Frokostordning. Vi lægger stor vægt på det sociale sammenhold, som bl.a. frokostpausen er med til at styrke. Derfor er frokostordningen obligatorisk for alle og betales via lønnen
 • Rig mulighed for at deltage i vores mange sociale arrangementer, der spænder over petanqueturneringer, teamfester, lasertag, Segway og meget meget mere

Ansøg her

Ansøg venligst ved at uploade din ansøgning i formularen. Vi forbeholder os retten til at udelade ansøgninger fremsendt på mail fra processen.

Mikkel Drewsen, CDMO No Zebra
Vi ansætter snarest muligt og ser frem til at modtage din ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte mig.
Mikkel Drewsen CDMO, No Zebra