Tilbage til oversigten

Kickstart din karriere indenfor UX/ Design!

Bliv Digital Rocket i vores design & UX-afdeling og arbejd med digitalt design, der skaber forretning igennem udvikling af webdesign, prototyper, skitser og wireframes.


Du bliver en del af No Zebra-teamet

Som Digital Rocket bliver du en del af de rigtige teams på vores kontor i hjertet af Aarhus. Det betyder, at du kommer til at sidde blandt eksperter på dit område, som bliver mentorer for dig under hele forløbet.

Samtidig vil du blive involveret på lige fod med os andre i vores mange kunder, projekter og det øvrige liv på kontoret.
 

Det får du

Som praktikant får du mulighed for styrke din kompetencer og få hands-on erfaring med den digitale verden. Du kommer til at arbejde med forskellige typer af opgaver inden for dit valgte spor og alle er rigtige opgaver på rigtige projekter.

Herudover bliver du en del af et højt fagligt miljø, hvor du får oparbejdet et fagligt fundament, som du kan bygge videre på efterfølgende. Samtidig får du et bevis på, at du har gennemført opholdet.
Daniel Vilholm Sand Citat
Digital Rocket forløbet er ikke bare et springbræt til din karriere inden for det digitale felt. Dét er også et forløb, hvor du har mulighed for at finde frem til, hvad du brænder for, professionelt. Med andre ord, det er svært at finde et praktiksted, hvor du har så unikke rammer for personlig udvikling. Daniel Vilholm Sand Praktikant, Digital Marketing

Ansøg her