Tilbage til oversigten

Kickstart din karriere i digital marketing!

Bliv Digital Rocket i vores online marketing afdeling og få muligheden for at arbejde med digitale medier og intelligent online markedsføring. Du kommer til at dygtiggøre dig inden for disciplinerne søgemaskineoptimering, annoncering, sociale medier, copywriting, webanalyse og konverteringsoptimering.


Du bliver en del af No Zebra-teamet

Som Digital Rocket bliver du en del af de rigtige teams på vores kontor i hjertet af Aarhus. Det betyder, at du kommer til at sidde blandt eksperter på dit område, som bliver mentorer for dig under hele forløbet.

Samtidig vil du blive involveret på lige fod med os andre i vores mange kunder, projekter og det øvrige liv på kontoret.
 

Det får du

Som praktikant får du mulighed for styrke din kompetencer og få hands-on erfaring med den digitale verden. Du kommer til at arbejde med forskellige typer af opgaver inden for dit valgte spor og alle er rigtige opgaver på rigtige projekter.

Herudover bliver du en del af et højt fagligt miljø, hvor du får oparbejdet et fagligt fundament, som du kan bygge videre på efterfølgende. Samtidig får du et bevis på, at du har gennemført opholdet.
Yasemin Arpac-Sanchez Barfod Citat
Allerede fra første dag blev jeg kastet ud i spændende kundeopgaver, hvilket har betydet, at jeg hele tiden er blevet udfordret både fagligt og personligt Yasemin Arpac-Sanchez Barfod Praktikant, Online Marketing

Ansøg her