Tilbage til oversigten

Kickstart din karriere i udvikling!

Bliv Digital Rocket i vores udviklingsteam, hvor vi løfter spændende og udfordrende løsninger, i tæt samarbejde med kunden, vores digitale designere, projektledelse og online marketing.

Der tilknyttes en mentor i opholdet, som sikrer din optimale fremdrift.
Du vil få praktisk erfaring med professionelle udviklingsopgaver og understøttende processer. Derudover vil der være rig mulighed for at benytte spændende teknologier, som C#, MVC, SASS, JS-frameworks, integration, CMS-udvikling og meget andet.

Inkluder link til tidligere arbejde, samt dit online portfolio. Disse elementer indgår som en stor del af bedømmelse af praktikansøgningen.


Du bliver en del af No Zebra-teamet

Som Digital Rocket bliver du en del af de rigtige teams på vores kontor i hjertet af Aarhus. Det betyder, at du kommer til at sidde blandt eksperter på dit område, som bliver mentorer for dig under hele forløbet.

Samtidig vil du blive involveret på lige fod med os andre i vores mange kunder, projekter og det øvrige liv på kontoret.
 

Det får du

Som praktikant får du mulighed for styrke din kompetencer og få hands-on erfaring med den digitale verden. Du kommer til at arbejde med forskellige typer af opgaver inden for dit valgte spor og alle er rigtige opgaver på rigtige projekter.

Herudover bliver du en del af et højt fagligt miljø, hvor du får oparbejdet et fagligt fundament, som du kan bygge videre på efterfølgende. Samtidig får du et bevis på, at du har gennemført opholdet.
Mette Halborg Nielsen Citat
No Zebra har høje forventninger til sine praktikanter – på en rigtig god måde. Du er ikke ”bare” en praktikant – du er en værdsat og vigtig del af holdet! Mette Halborg Nielsen Praktikant, Digital Marketing

Ansøg her