Tilbage til oversigten

Kickstart din karriere inden for Business Development!

Brænder du for digital strategi og at arbejde med salgsprocesser hos et af de førende digitale bureauer i Aarhus? Som Digital Rocket med fokus på Business Development bliver du en aktiv del af salgs-teamet og af kundernes digitale forretningsstrategi.


Du bliver en del af No Zebra-teamet

Som Digital Rocket bliver du en del af de rigtige teams på vores kontor i hjertet af Aarhus. Det betyder, at du kommer til at sidde blandt eksperter på dit område, som bliver mentorer for dig under hele forløbet.

Samtidig vil du blive involveret på lige fod med os andre i vores mange kunder, projekter og det øvrige liv på kontoret.
 

Det får du

Som praktikant får du mulighed for styrke din kompetencer og få hands-on erfaring med den digitale verden. Du kommer til at arbejde med forskellige typer af opgaver inden for dit valgte spor og alle er rigtige opgaver på rigtige projekter.

Herudover bliver du en del af et højt fagligt miljø, hvor du får oparbejdet et fagligt fundament, som du kan bygge videre på efterfølgende. Samtidig får du et bevis på, at du har gennemført opholdet.
Henrik Heide Citat
Igennem hele forløbet blev der spurgt ind til, og ikke mindst lyttet til, mine input og ideer. Dette, i samarbejde med den ekstremt sociale og frie kultur i virksomheden, førte til, at jeg fra start følte mig som en del af No Zebra, på lige fod med mine kollegaer. Henrik Heide Praktikant, Business & concept development

Ansøg her