Tilbage til oversigten

Sans for forretning – og lyst til både eksekvering og rådgivning?

Tag næste skridt i din karriere hos et af landets mest ambitiøse digitale bureauer
 
Har du erfaring med digital marketing, en solid forretningsforståelse og lyst til at arbejde for spændende danske og internationale virksomheder? Så tilbyder vi muligheden for at udvikle din karriere i et fedt miljø med fantastiske kolleger på vores kontor i hjertet af København. 
 
Som Digital Marketing Consultant i No Zebra skal du bidrage til at udvikle og vækste vores kunders forretning gennem strategi, rådgivning og ikke mindst eksekvering. Du kommer til at arbejde med brancheførende metoder og værktøjer i en organisation, der vægter faglig sparring og samarbejde højt – og som sætter en ære i at udvikle fantastiske løsninger og skabe stærke resultater sammen med vores kunder.
 
Du forventes at mestre og blive motiveret af både den løbende kundedialog og hands-on eksekvering inden for Google Ads og/eller Facebook-annoncering samt evt. SEO, content marketing eller andre digitale marketingdiscipliner. Med solid forståelse for kunderejsens digitale KPI'er og et øje på både ROAS og ROI kan du rådgive inden for 360 graders digital marketing samt tilrettelægge og drive egne kunders digitale markedsføring på tværs af kanaler. 
 
Arbejder du i dag på bureau, er det et plus, men du kan også komme fra kundesiden eller have gjort dig praktiske erfaringer på anden vis. Vi forestiller os, at du i dag sidder i en rolle som Senior Digital Marketing Consultant, Specialist, Manager eller lignende. 
 
Du vil få base på vores kontor i København, i et mindre team under opbygning. Med daglig sparring og opbakning fra teamets specialister, konsulenter og ledelsen på Aarhus-kontoret forventes du at bidrage aktivt til afdelingens udvikling, så vi sammen kan indfri dens vækstpotentiale i de kommende år.

Stillingen er fuld tid. Samtaler holdes løbende.
 

Dine faglige kompetencer

Herunder kan du læse vores "ønskeliste" – du kan dog godt være et match til stillingen, selvom du ikke sætter flueben ved alle punkterne!

 • Du har en relevant uddannelse inden for markedsføring, kommunikation eller it. 
 • Du har minimum to års hands-on erfaring med digital markedsføring, gerne med e-handel som omdrejningspunkt.
 • Du har arbejdet med digital annoncering (Google, Facebook) og eventuelt SEO.
 • Du har erfaring med Google Analytics (er gerne certificeret), dataanalyse samt datadrevet optimering og rådgivning. 
 • Du har god teknisk forståelse og erfaring med at anvende relevante digitale værktøjer til at optimere og evt. automatisere processer.
 • Du er en dygtig kommunikator (dansk/engelsk), både mundtligt og skriftligt.

Dine personlige egenskaber

Vi forventer ikke, at du er et overmenneske – men kan du nikke genkendende til flere af nedenstående punkter, er det et klart plus.

 • Du er udadvendt, serviceminded og nyder dialog og sparring med kolleger og kunder.
 • Du arbejder struktureret og kan administrere din tid og gøre brug af tidsregistrering. 
 • Du trives med selvstændighed og ansvar i et dedikeret team med høje ambitioner.
 • Du kan lide at tage ansvar for og ejerskab over ikke bare egne opgaver men også de resultater, vi skaber som team.
 • Du sætter en ære i at følge projekter til dørs og følger op på resultater. 
 • Du motiveres af at dygtiggøre dig og tilegne dig nye kompetencer.

Om din kommende arbejdsplads

Hos No Zebra bliver du en del af et 100% digitalt, datadrevet e-handelsbureau og et team af specialister i marketing, forretningsudvikling, webudvikling/integration og UX/design. Vi udvikler løsninger og 360 graders online markedsføring for virksomheder som Kvik, Bakken, Skjold Burne, Skinetworks, Steen & Strøm og IdHAIR. 

No Zebra blev stiftet i Aarhus i 1999 og har siden 2018 også haft kontor i København.

Du får en fantastisk arbejdsplads i det centrale København i et eksklusivt og uformelt arbejdsmiljø. Du er garanteret faglig sparring med nogle af de dygtigste kolleger i branchen, spændende kunder med digital puls og ikke mindst alsidige opgaver, der matcher dine kompetencer og interesser.
 
Ansættelsesprocessen involverer mindst to samtaler og en faglig test med henblik på at afprøve dine kompetencer. Læs eventuelt mere om processen her.
Løn og vilkår fastsættes på baggrund af kompetencer og relevant erfaring.
 
Som ansat hos No Zebra får du:
 • En detaljeret onboardingplan, der beskriver dit opstartsforløb
 • En "buddy", som hjælper dig i gang og kan svare på dine spørgsmål i opstartsperioden
 • Fri telefon (iPhone/Android) samt laptop (Mac/PC)
 • Fri danskvand, sodavand, energidrik samt kaffe og te
 • Frokostordning (medarbejderbetalt over lønnen, 400 kr./md.)
 • Rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer såsom sommerfest, fredagsbarer, personaleforeningsarrangementer, CS-turneringer, julefrokost m.m. 
 • En ambitiøs udviklingsplan, som danner omdrejningspunktet for løbende one2ones/udviklingssamtaler, samt gode muligheder for faglig og karrieremæssig udvikling.
Mikkel Drewsen, CDMO No Zebra
Vi ansætter snarest muligt og ser frem til at modtage din ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte mig.
Mikkel Drewsen Chief Digital Marketing Officer