Tilbage til oversigten

Digital Marketing Konsulent med stor commerce erfaring

Stillingen er til vores kontor i Aarhus.

 

Vil du være en del af et af landets mest ambitiøse digitale e-handelsbureauer? Er du meget erfaren, tænker strategisk og brænder for at skabe mærkbar udvikling for vores kunders digitale marketingsstrategi? Så læser du det helt rigtige sted! 

 

”Vi er i en stormende udvikling og har brug for dig, som er meget erfaren, ambitiøs og udadvendt. Vi har mange sindssygt spændende kundeopgaver klar til dig”

Chief Digital Marketing Officer, Mikkel Drewsen

 

Så hvis du har stor erfaring og god forretningsforståelse samt brænder for eksekvering af alt, der rimer på commerce, så er No Zebra det helt perfekte sted for dig!
 

Dine arbejdsopgaver:

Som Digital Marketing Konsulent skal du, sammen med vores team, udfordre og hjælpe vores kunder med at udvikle og vækste deres forretning gennem strategi, analyse, optimering og rådgivning. Du kommer til at arbejde med brancheførende arbejdsgange, metoder og værktøjer sammen med vores dygtige kollegaer. 

Du vil stå for den løbende drift og udvikling af marketingsplaner og kampagner, være up to date på alle sociale platforme samt have dialogen med kunden selv. Netop denne del forventer vi, at du er meget proaktiv og elsker det relationære forhold, du netop formår at skabe.

Du vil også arbejde med udarbejdelse af frameworks, arbejdsgange og processer, deltagelse i presale-arbejde, scoping af platforme og løsninger samt faglig sparring med kollegerne i teamet og på tværs af huset. 

Om Teamet:

Du vil indgå i et stærkt team, hvor vi bruger hinandens viden på tværs af kunder og kompetencer for at skabe de bedste resultater og optimere vores processer og metoder. Du vil derfor også bidrage til at opbygge afdelingen yderligere i de kommende år, hvor marketing og rådgivning på højt niveau spiller en central rolle.
 

Om dig:

Vigtigst af alt er du erfaren med stor forretningsforståelse, som brænder for at være førende inden for digital marketing. Du trives med at arbejde udadvendt sammen med kunderne og forstår deres forretning og arbejdsgange netop for at løfte deres setup til næste niveau.

Det er således afgørende, at du med din erfaring forstår forretningen, kan behandle data, opsætte integrationer samt flows, segmentere og skabe grundlag for personlig 1:1-kommunikation samt tænke på tværs af kanaler.

Dine faglige kompetencer:

 • Du kan frame kundes business case, tænke i optimeringsmuligheder og få det til at blive en succes i virkeligheden
 • Du har en relevant (og gerne lang videregående) uddannelse inden for markedsføring, kommunikation, web eller IT. 
 • Du har minimum tre års hands-on erfaring på bureau
 • Du har stor erfaring inden for commerce og gerne arbejdet med flere af følgende områder: Content marketing, SEO, Google Ads og Analytics, SoMe-annoncering, webanalyse og rapportering. 
 • Du har kendskab til relevante værktøjer såsom APSIS One, Active Campaign, Drip og Hubspot.
 • Du er velformuleret på skrift og klar til at nyde en varieret arbejdsdag med mange forskellige kollegaer som kunder
 • Du kan begå dig som konsulent og yde rådgivning af forskellige typer kunder (både B2C og B2B), med stor lyst til at dele ud af din ekspertviden inden for e-mail marketing, loyalitet og kundeservice

Dine personlige kompetencer:

 • Du er vedholdende og elsker vilkårene på et bureau – netop derfor har du stor erfaring inden for commerce
 • Du er serviceminded, struktureret og har sans for detaljen
 • Du har øje for kundens forretning og kan udføre og formidle din viden på professionel og smittende vis
 • Du trives med selvstændighed i et dedikeret team med høje ambitioner – også for dig personligt
 • Du har forståelse for at skulle tidsregistre dit arbejde og kan sætte tid på en opgaves omfang
 • Du besidder et godt konsulent-gen - er udadvendt, serviceminded og fyldt med energi
 • Du tager ansvar - er vedholdende med en naturlig autoritet og sætter en ære i at køre projekterne topprofessionelt

Om din kommende arbejdsplads

Hos No Zebra bliver du en del af et 100% digitalt og datadrevet e-handelsbureau. Vi har speciale i digital strategi, customer insights og digital forretningsudvikling, som vi omsætter til stærke løsninger og målrettet 360 graders online markedsføring for store skandinaviske virksomheder som KVIK, Plantorama, Skjold Burne, Catering Danmark, Eniig og mange andre.

Vi har et unikt setup med in-house kompetencer inden for digital marketing, webudvikling/integration og UX/design, som vi sætter tæt sammen i udviklingen af vores kunders forretninger. 

Vi er i dag mere end 50 digitale ildsjæle og har kontorer i Aarhus og København, hvor din daglige arbejdsplads bliver Aarhus.

Din første tid:

Når du starter som ansat hos No Zebra, møder du ind til et velorganiseret onboardingsforløb. Her kommer du rundt i hele virksomheden og får hurtigt et indblik i og overblik over, hvad No Zebra er for en virksomhed. 

Kan du nikke godkendende til beskrivelsen ovenfor, så send os din ansøgning og vi vil glæde os til, at tage godt imod dig!  

Vi tilbyder:

 • Ambitiøse og dedikerede kollegaer
 • En uformel og spændende hverdag
 • Spændende og store kunder
 • Personlig udvikling (udviklingsplan, MUS-samtaler mm.)
 • Faglig udvikling (konferencer, seminarer mm.)
 • Fede personalearrangementer hvor intet mangler
 • Lækker frokostordning
 • Ad libitum hele dagen (sodavand, energidrinks mm.)
 • Masser af gratis oplevelser arrangeret af dine kollegaer – kun fantasien sætter grænser

Ansøg her

Ansøg venligst ved at uploade din ansøgning i formularen. Vi forbeholder os retten til at udelade ansøgninger fremsendt på mail fra processen.

Acceptér venligst marketing cookies for at udfylde ansøgningsformularen.
Jesper Neergaard, CDO No Zebra
Vi ansætter snarest muligt og ser frem til at modtage din ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte mig.
Nicholai Hindrichsen CDMO, No Zebra