Studentermedhjælper som brænder for salg!

Stillingen søges til vores Aarhus kontor

Leder du efter et studiejob inden for salg og digital forretningsforståelse? Så er du det HELT rigtige sted! Vi søger nemlig en knivskap og energirig studerende, som brænder for sine studier og hele tiden blive bedre.

Er du under uddannelse på f.eks. Erhvervsakademiet hvor du arbejder med forretningsudvikling og salg eller læser du HD og søger et studierelevant job på ca.10 timer ugentlig, så læs videre her:

Vi søger en skarp og udadvendt studerende, som brænder for opsøgende telefonsalg og dét at kontakte kunderne i det hele taget. Du vil lære, hvordan vi optimere vores kunders forretningsmæssige digitale strategi og ikke mindst formidlingen til kunderne. Du bliver oplært i området helt fra bunden og får stor praktisk indsigt som du direkte kan reletere til din teoretiske viden fra studierne. Du vil også medvirke i alle andre arbejdsgange/processer og ikke mindst - lære af de bedste folk i branchen. 

Dine arbejdsopgaver:

Du vil blive en naturlig del af vores salgsteam og bliver vores hjælpende hånd i dagligdagen. I starten vil din primære opgave være at foretage telefonsalg og i det hele taget kontakte kunderne. Sideløbende vil du få alt lige fra simple rutineopgaver til opgaver som kræver et tæt samarbejde med vores dygtigste kollegaer. Vores intention er, at få dig oplært i vores strategi, processer mm. så du med tiden kan varetage flere og flere opgaver selv.

Om dig:

Vi er forventer at du brænder for opsøgende salg, forretningsforståelse og ikke mindst dit studie. Du skal være sulten på at få noget for hånden og sulten for, at lære mere og hele tiden blive bedre. Dit studievalg er en helt naturlig del af dig og din interesse for emnet rækker derfor ud over undervisningstimerne og ind i din fritid.

Vi tilbyder:

 • et fedt og studierelevant fritidsjob
 • oplæring af markedets førende eksperter
 • sikkerhed for gode jobmuligheder efter endt studietid
 • hands-on med vores store og spændende kunder
 • mulighed for langt mere viden til gavn for dine eksamner
 • at du blive bedre til at omsætte teoretisk viden fra skolebænken til praktisk brugbar viden 
 • en ambitiøs og god arbejdsplads
   

Som ansat får du:

 • Ambitiøse og dedikerede kollegaer
 • Et ungt og dynamisk arbejdsmiljø
 • En uformel og spændende hverdag
 • Spændende og store kunder
 • Fede personalearrangementer hvor intet mangler
 • Lækker frokostordning
 • Ad libitum hele dagen (sodavand, energidrinks mm.)
 • Masser af gratis oplevelser arrangeret af dine kollegaer – kun fantasien sætter grænser

Om din kommende arbejdsplads

Hos No Zebra bliver du en del af et 100% digitalt og datadrevet e-handelsbureau. Vi har speciale i digital strategi, customer insights og digital forretningsudvikling, som vi omsætter til stærke løsninger og målrettet 360 graders online markedsføring for skandinaviske virksomheder – flere af dem på den internationale scene. Vi har et unikt setup med in-house kompetencer inden for digital marketing, webudvikling/integration og UX/design, som vi sætter tæt sammen i udviklingen af vores kunders forretninger. 

Vi er i dag 50 digitale ildsjæle.
 
Du får en fantastisk arbejdsplads midt i Aarhus med flot udsigt til Dokk1, Aarhus Bugten og Åen og med et ambitiøst og uformelt arbejdsmiljø. Du er garanteret faglig sparring med nogle af de dygtigste kolleger i branchen, spændende kunder med digital puls og ikke mindst alsidige opgaver, der matcher dine kompetencer og interesser.

Ansøg her

Udfyld formularen nedenfor og send os en motiveret ansøgning. Skriv hvilket studie du læser og hvorfor.  Har du erfaringer med salg vil vi rigtig gerne høre om det. Det samme gælder dine flotte karakterer. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Samtaler holdes løbende.

 

 

 

Acceptér venligst marketing cookies for at udfylde ansøgningsformularen.
Nicholai Hindrichsen
Jeg glæder mig til at høre fra dig og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Samtaler holdes løbende.
Nicholai Hindrichsen CEO & Stifter