Marketing & Communication Manager (Barselsvikariat)

Marketing & Communication Manager (Barselsvikariat)

(Aarhus)

Frontend Udvikler

Frontend Udvikler

(Aarhus)

Ambitiøs Business Development Manager til No Zebra i Aarhus

Ambitiøs Business Development Manager til No Zebra i Aarhus

(Aarhus)

Praktikant - Ny Digital Rocket?

Praktikant - Ny Digital Rocket?

(Aarhus & København)

Ansøg uopfordret!

Ansøg uopfordret!

.NET backend-udvikler

.NET backend-udvikler

(Aarhus)

Jeg forhørte mig hos flere hos No Zebra, inden jeg skiftede hertil. De sagde alle, det var et fedt sted at arbejde med super kompetente medarbejdere. Det er jeg kun blevet bekræftet i - det ER et fedt sted!

Rasmus Bach Andersen Project Manager

Sådan forløber ansættelsesprocessen hos No Zebra

Når du sender din ansøgning, behandler vi den altid fortroligt jf. gældende GPDR- og persondataregler og af hensyn til dit nuværende job.

Det er derfor vigtigt, at du sender din ansøgning via dén ansøgningsformular, der er på det specifikke jobopslag (eller under "Uopfordret ansøgning", hvis du søger uopfordret). 

Hvis du ikke kan finde linket, eller det volder dig besvær, så send en mail til [email protected]. Så hjæper vi dig videre. 

Første samtale:

Som udgangspunkt er der altid 2 samtaler i forløbet. Ved den første samtale møder vi hinanden, og du får mulighed for at sætte dine egne ord på din ansøgning. Du ser vores kontor, fornemmer huset og ser os i øjnene.

Vi fortæller om No Zebra, og hvilke rammer du vil komme til at arbejde under, hvad vores forventninger er. Og vi får en vished for, hvem du er.

Søger du som praktikant/studendermedhjælper, deltager den faglige spydspid eller daglig leder ved samtalen. Ved øvrige samtaler deltager både den daglige leder samt CEO Nicholai Hindrichsen. Det plejer at være en hyggelig snak, så bare slap af - vi vil dig kun det bedste.
 

Test:

Såfremt du IKKE er praktikant eller studendermedhjælper, følges samtalen altid op med en personlighedstest eller nogle faglige opgaver.

Disse bruger vi for at sikre os, at du dels er så dygtig som vi tror du er og dels for at vide, om der er nogle ting/nogle steder vi skal hjælpe dig ekstra godt, for at få dig godt igang i No Zebra. Da vi typisk ikke kender dig ud over den korte tid vores samtale varer, vil vi også rigtig gerne tale med tidligere arbejdsgivere. Blot for at få bekræftet, at vi to parter (No Zebra og dig) er et super godt match. 
 

Anden samtale:

Er både du og vi stadig interesserede i hinanden, mødes vi til 2. samtale. Denne varer typisk lidt længere tid og går mere i detaljer omkring, hvad jobbet indeholder.

Du får også en tilbagemelding på den eventuelle test/opgaver og i det hele taget, har vi en god, konstruktiv og hyggelig snak. Her deltager både din kommende daglig leder og CEO Nicholai Hindrichsen.

Så skynd dig at send os din ansøgning - vi glæder os til at møde dig!

Din første tid:

Når du starter som ansat hos No Zebra, møder du ind til et velorganiseret onboardingsforløb. Her kommer du rundt i hele virksomheden og får hurtigt et indblik i og overblik over, hvad No Zebra er for en virksomhed. 

Vi agter at behandle vores medarbejdere med samme ambitioner som vi behandler vores kunder. Derfor glæd dig! Og vi glæder os til, at tage godt imod dig.

Vi tilbyder:

  • Ambitiøse og dedikerede kollegaer
  • En uformel og spændende hverdag
  • Spændende og store kunder
  • Personlig udvikling (udviklingsplan, MUS-samtaler mm.)
  • Faglig udvikling (konferencer, seminarer mm.)
  • Fede personalearrangementer hvor intet mangler
  • Lækker frokostordning
  • Ad libitum hele dagen (sodavand, energidrinks mm.)
  • Masser af gratis oplevelser arrangeret af dine kollegaer – kun fantasien sætter grænser
Nicholai Hindrichsen
Har du spørgsmål til en af vores stillinger eller til No Zebra som arbejdsplads, så tøv endelig ikke med at kontakte mig! :)
Nicholai Hindrichsen CEO & Stifter