Er du vores nye Head of UX & Design? (i Aarhus)

Er du vores nye Head of UX & Design? (i Aarhus)

Er du vores nye digitale marketing-konsulent (i Aarhus)?

Er du vores nye digitale marketing-konsulent (i Aarhus)?

Er du vores nye SEO/SEM-specialist (i aarhus)?

Er du vores nye SEO/SEM-specialist (i aarhus)?

No Zebra KBH søger en erfaren Digital Marketing Consultant

No Zebra KBH søger en erfaren Digital Marketing Consultant

Digital projektleder med stærk digital forretningsforståelse (i Aarhus)

Digital projektleder med stærk digital forretningsforståelse (i Aarhus)

Praktikant - Ny Digital Rocket (i Aarhus)?

Praktikant - Ny Digital Rocket (i Aarhus)?

Praktik hos et af landets førende digitale bureauer

Skab din karriere hos No Zebra

Hos No Zebra har vi en klar mission. Vi vil ikke blot være de bedste til det, vi laver; vi vil også være den bedste arbejdsplads. Det skinner igennem i alt, hvad vi foretager os – fra udvikling af vores kunders forretning til sociale arrangementer og vores omgang med hinanden og vores kunder.
 
I vores iver efter at fastholde en høj faglighed går vi langt for at oparbejde de bedste kompetencer i branchen og være på forkant med teknologier, digital markedsføring og forbrugeradfærd. Samtidig er vi uformelle, festlige og arbejder tæt sammen i vores 3 ben: udvikling af ecommerce-platforme, design/ux og datadrevet digital marketing.
 

Stærkt samarbejde og faglige ildsjæle

Vi har et stærkt samarbejde på tværs af vores teams med projektledere, designere, udviklere og online marketingkonsulenter, som hver især bidrager med deres spidskompetencer. Vi ved, at samspillet mellem design/UX, teknisk udvikling og digital marketing skaber de bedste resultater – netop derfor dyrker vi det tætte samarbejde, så vi kan excellere for vores kunder og levere mærkbare og målbare resultater.
 

Vi sætter os på den nyeste viden

For at holde os skarpe deltager vi løbende i kurser, konferencer og seminarer i ind- og udland. Vi speaker også til diverse arrangementer som Digital Markedsføring, Internet Week, IT days mm. Samtidig har vi intern videndeling på programmet hver eneste uge til vores Fredagssession samt til vores kvartalsmøder og årlige strategidag.


Socialt samvær i højsædet

Det sociale er alfa omega for os. Både mellem os kolleger men også sammen med vores kunder. Via godt socialt samvær kan vi nå nye højder og skabe flere resultater sammen. Vi har en række årligt tilbagevendende begivenheder, som er blevet til stolte traditioner; du vil eksempelvis blive indbudt til DHL-stafet, sommerfest, juleklip, vinsmagning – og en masse andre hyggelige arrangementer i løbet af året. Vi ynder også at nyde de daglige pauser på vores lækre tagterrasse med et spil bortennis.
 

Det ekstra, der gør hverdagen bedre

Vi har en fælles frokostordning med stor kold og varm buffet, frisk frugt og selvfølgelig kaffe. Herudover kan du hver anden uge booke en tid hos vores dygtige fysioterapeut. Som ansat får du mulighed for at vælge en computer, der passer dig – hvad enten det er en Mac eller PC.


Kickstart din karriere som Praktikant hos No Zebra

Vi har skræddersyet vores eget praktikantprogram, Digital Rockets. Her får du som studerende mulighed for at træde ind i den virkelige verden og stifte bekendtskab med en karriere hos et anerkendt e-handelsbureau med 19 år i branchen. Som noget unikt kommer du i vores praktikantprogram til at løse reelle problemstillinger på 'ægte kunder'.

Læs mere om vores praktikprogram Digital Rockets her
 

Ansøg uopfordret

Vi er konstant på udkig efter spændende profiler, som kan styrke vores kompetencer yderligere. Klik HER for at oprette en jobagent og få besked, når vi har en ledig stilling, der passer til din profil. Klik HER for at sende os en uopfordret ansøgning.

I forbindelse med GDPR-lovgivningen modtager vi kun ansøgninger og CV’er sendt gennem ansøgningsformularerne her på hjemmesiden. Vi forholder os ikke til ansøgninger sendt via e-mail.

Nicholai Hindrichsen
Har du spørgsmål til vores ansættelsesproces eller til en af vores stillinger? Kontakt mig gerne!
Nicholai Hindrichsen CEO & Stifter