Tilbage til caseoversigten

Danske pander indtager udlandet

De tekniske udfordringer er store, når en dansk webshop går worldwide. Vi har hjulpet SCANPAN ud over landets grænser med en ambitiøs international e-handelsplatform, der i den grad sætter de populære danske pander på det digitale verdenskort.

Internationale kunder har længe hungret efter at shoppe SCANPANs gedigne gryder og pander online. Nu kan i første omgang amerikanske fans få fat i de eftertragtede danske produkter på nettet.

Med et stærkt teknisk setup, som er nemt for SCANPAN selv at administrere, er målet at indtage endnu flere lande i fremtiden. Platformen er udviklet i responsive design og har den helt rigtige blanding af branding og e-commerce. 
Kunde
  • SCANPAN
Opgave
  • International e-handel
Område
  • Retail
Besøg siden

Resultaterne med det nye Scanpan.dk

40%

flere konverteringer

344%

flere ordrer

492%

øget online omsætning

33%

højere gns. ordreværdi

45% bedre performance

SEO-sikret teknisk webplatform med fokus på salg

SCANPAN har fået en international e-handelsløsning, der er søgemaskineoptimeret ned til mindste detalje.

Online marketing er et vigtigt element i virksomhedens digitale strategi, og foruden grundig og løbende SEO-sikring af sitet, arbejder No Zebra kontinuerligt med konverteringsoptimering, splittests og Google AdWords.

 
Med afsæt i den målrettede online marketing indsats har Scanpan i den grad boostet sit online salg. Omsætningen er steget med over 400 procent, fordi langt flere finder vej til indkøbskurven og handler på shoppen. Det ses også i den stigenede konverteringsrate, der pt. ligger 90% højere, end før det nye website kom i luften.
Vi gør en forskel for din forretning. Ring eller skriv, så vi kan få en snak om dine digitale udfordringer.
Jesper Holm Joensen CEO & Stifter