Tilbage til caseoversigten

Grene styrker salget med redesignet webshop

No Zebra har hjulpet Grene med at redesigne deres online handelsplatform, så den er nutidig i sit visuelle udtryk og samtidig vækker genkendelighed og tryghed hos Grenes mange loyale kunder.

Grene leverer udstyr og komponenter til landbrug og industri. De var blandt de første i branchen i Europa, der gik all in på e-handel. Efter årtusindskiftet lagde Grene nemlig al sin forretning over på en webshop, hvor hele sortimentet var tilgængeligt.

Digitaliseringen var heldigvis en stor succes, men 10 år senere trængte Grenes webshop til en revitalisering, hvis virksomheden fortsat skulle bære den digitale førertrøje.
Mads Thomsen
Vi valgte No Zebra blandt fem store bureauer. No Zebra skilte sig ud ved at have en imponerende viden om responsive webdesign. Og så turde de udfordre os på vores digitale strategi. Kombineret med en agil proces er vi kommet lynhurtigt på markedet. Mads Thomsen Manager i Nordic Marketing Service & Marketing Coordinator, Grene Nordic

Forbedret kundeoplevelse uanset skærmstørrelse

Grene har et enormt produktsortiment, som har afspejlet sig i en webshop med en meget dyb struktur.

Kunderne bevæger sig imidlertid mere og mere over på de mobile platforme, og for at fastholde sine kunder også fremadrettet ønskede Grene at imødekomme kundernes behov og digitale adfærd.

Mobile first

Løsningen har været at skabe en responsiv udgave af webshoppen, så den performer optimalt på kundernes forskellige platforme, inklusive mobile devices.

Teknologien bag sitet er blevet opgraderet ud fra tanken om mobile first, som kræver en ekstremt enkel og overskuelig navigation grundet den relativt lille skærmstørrelse på smartphones.
 
Grenes motto er, at kunderne skal føle sig i trygge hænder. Det afspejler den nye hjemmeside ved at gøre det nemt for kunderne at finde den ønskede vare.

Kunderne får løbende vist, hvilke varianter og andre muligheder der findes. 

Det skaber et godt overblik for kunden, der bliver præsenteret for Grenes sortiment ud fra netop de kriterier, kunden selv har opsat for sin beslutningsproces.

Samtidig er det gjort nemmere at bestille varer på webshoppen, uanset hvilken digital platform kunden besøger sitet fra.

Fleksibelt design

Designet af Grenes webshop krævede en række hensyn. Blandt andet skulle sitet kunne fungere på en lang række sproglag.

Det kræver et fleksibelt design, der er skalerbart i forhold til det enkelte sprogs særlige vilkår.

Samtidig ønskede Grene at beholde nogle få, meget centrale design elementer, som spiller en vigtig rolle i Grenes CI.

Processen med No Zebra er forløbet nemt og uden bureaukrati. De har overholdt både budget og deadline, og vi har oplevet alle hos No Zebra som kompetente eksperter inden for det digitale. Derfor fortsætter vi vores samarbejde også fremadrettet.

Mads Thomsen Manager i Nordic Marketing Service & Marketing Coordinator, Grene Nordic
Jesper Holm Joensen
Skal vi hjælpe dig med en ny webshop, som sætter gang i din digitale forretning?
Jesper Holm Joensen CEO, No Zebra

Hurtigt på markedet med solidt samarbejde og agil proces

Udviklingen af Grenes nye webshop er sket i et tæt samarbejde mellem No Zebra og Grenes egen udviklingsafdeling.

No Zebra har stået for den tekniske implementering til det responsive design og leveret websitet i form af moduler, som Grene kunne bygge deres website op med.
 
Hos Grene har man selv udført backend-kodningen af sitet. Det har fordret en tæt og hyppig dialog mellem udviklerne hos henholdsvis No Zebra og Grene.

Med en agil arbejdsproces har der været gennemsigtighed hele vejen rundt. Det har sikret fremdrift og konkret betyder, at Grene er kommet hurtigt på markedet med det nye website.