Tilbage til caseoversigten

eBay får salgsunderstøttende business-site til DBA

eBay Danmark, der er en del af amerikanske eBay og ejer af Den Blå Avis og Bilbasen, har fået nyt business site med fokus på salg.

DBA er Danmarks største e-handelsplads med mere end en million brugere hver måned. Det gør portalen til en utrolig eftertragtet annonce-platform for danske virksomheder, som vil have fingrene i nogle af de mange DBA-brugere. DBA Business er eBay’s koncept til de mange annoncører, som ønsker at øge kendskabet til deres produkter og forretning via DBA.

No Zebra står bag en ny erhvervsportal til DBA Business. Websitet er en salgskanal udviklet med ambitiøse mål om at skaffe endnu flere annoncører. 

eBay var på udkig efter en partner, som kunne matche et højt kompetenceniveau og indgå som en del af en intern projektgruppe i én af Danmarks største online afdelinger. No Zebra blev valgt i en budrunde hvor i alt tre bureauer bød på opgaven.

No Zebra har stået for udvikling af vores nye informationssite for DBA Business. Vi har fra start oplevet et lydhørt og meget løsningsorienteret team, som har arbejdet målrettet på at skabe en god løsning inden for de aftalte rammer.

Bodil Just Marketing Manager, eBay

eBay øger salget på TopAnnoncer

Det nye DBA Business site er udviklet i Umbraco CMS. No Zebra har stået for implementeringen samt design, UX og teknisk SEO. 

Troværdighed og professionalisme har været vigtige elementer i selve designet, mens også indholdet er forbedret, så det er nemmere og mere overskueligt at få information om fordelene ved TopAnnoncer.
I 2015 vil eBay køre kampagner for DBA Business og TopAnnoncer. Det nye site vil være det helt naturlige sted at lande kunderne, så de hurtigt og enkelt kan komme i gang med at køre deres egne TopAnnoncer enten gennem feed af data fra webshoppen eller ved manuel oprettelse.

DBA har mange købsparate kunder hver dag, så interessen for TopAnnoncer er stor blandt både små og større webshopejere.
Bodil Just
No Zebras sprints har medvirket til en hurtig, løbende levering eksekvering i projektet. Teamets fleksible indstilling, humoristiske sans og imødekommende indstilling har givet os en god oplevelse af No Zebra som samarbejdspartner. Bodil Just Marketing Manager, eBay