Hvorfor vælge Umbraco CMS

Umbraco CMS (Content Management System) er et rigtig godt og fleksibelt valg, når du ønsker at tage din eCommerce-platform eller webshop til et nyt niveau. Det har over 400.000 webshops og websites allerede gjort, herunder en del af No Zebras stor kunder som f.eks. Skjold Burne/Taster Wine

Umbraco CMS er open source, d.v.s. at koden ligger frit tilgængeligt, hvor over 220.000 eksperter i Umbracos community hele tiden udvikler platformen med nye moduler og funktionaliteter. Det betyder, at du slipper for dyre licenser, men kun betaler for tilpasninger til dit behov, såsom design, funktionalitet og integrationer. Generelt er virksomheder og udviklere stærkt tilfredse med valget af Umbraco til deres B2B- og B2C-webshop uanset størrelse.
 

Derfor skal du vælge Umbraco CMS

Der er mange gode grunde til at vælge et Umbraco CMS. Her får du et lille udpluk:

  • Umbraco er skalérbart og tilpasningsdygtigt i forhold til jeres virksomhed og behov
  • Umbraco er enormt brugervenligt og nemt at arbejde i for redaktørerne og udviklere
  • Der er ingen systemlicenser til Umbraco
  • Umbraco er leverandøruafhængigt - du kan nemt skifte til et andet bureau, som kan overtage arbejdet med dit Umbraco-site
  • Umbracos Open source-system sikrer konstante forbedringer
  • Et stort community udvikler konstant på Umbracos-platformen
  • Umbraco er et solidt CMS lavet på .Net frameworket

 

Umbraco er et CMS med mange muligheder

Hos No Zebra har vi et certificeret team af udviklere, som er specialiserede i Umbraco CMS. Derfor kan vi levere både komplekse integrationer til PIM, ERP, CRM og forskellige ecommerce-løsninger på Umbraco-platformen. 

Når vi udvikler en Umbraco løsning, bygger vi den ud fra 'Umbraco-kernen', så vi ikke starter forfra ved hvert nyt projekt. Det betyder, at vi kan implementere platformen på kortere tid, end hvis den skulle bygges fra bunden.

Der findes et stort udvalg af moduler til Umbraco, som kan tilpasses jeres krav til design, arbejdsgange og behov. Umbraco-platformen er skalérbar med mulighed for at blive videreudviklet i takt med, at jeres behov ændrer sig. 
 

Umbracos CMS er gennemtestet og 100 % leverandøruafhængigt

Umbraco er .NET-baseret, som også er Microsoft's egen primære udviklingsplatform. Den er derfor udviklet og testet af et stort og stærkt community, som gør det nemt at lave integrationer og nye opdateringer. Der er altså en god grund til, at mere end 200.000 platforme er bygget i Umbraco - herunder for en stor del af No Zebras kunder.

Da systemet er open source, bliver du 100 % leverandøruafhængig. Er du ikke tilfreds med det arbejde, dit nuværende bureau laver, kan du frit tage koden og flytte hen til en anden leverandør.

Det stiller selvfølgelig krav til os om at levere den bedste løsning, og det er vores mål ved alle projekter. Vi har 18 års erfaring og mere end 100 tekniske projekter bag os, som kan bakke os op. 

Kontakt os her, hvis du ønsker sparring til valg af dit næste CMS-system

Rasmus Lynggaard
Vi kan rådgive om og demonstrere de forskellige CMS-systemer, så du træffer det rigtige valg til netop din online eller omni-channel-forretning. Kontakt mig og hør om mulighederne.
Rasmus Lynggaard Chief eCommerce Architect, No Zebra