Guide og baggrundsviden: Hvorfor vælge Umbraco CMS?

Umbraco CMS (Content Management System) er et rigtig godt og fleksibelt valg, når du ønsker at tage din commerce-platform eller webshop til et nyt niveau.

Over 400.000 webshops og websites kører allerede i dag på Umbraco CMS, herunder en del af No Zebras storkunder som f.eks. Danmarks største vinkoncern Taster Wine.

No Zebra er Umbraco CMS Gold Partner, som betyder den højest mulige certificering og kompetenceniveau i forhold til at udvikle B2C- og B2B webshops og E-commerce-løsninger i Umbraco CMS.

Kontakt os her, hvis du ønsker sparring omkring Umbraco CMS-system

Hvad er Umbraco CMS?

Umbraco CMS er et danskudviklet open source CMS, d.v.s. at koden ligger frit tilgængeligt, hvor over 220.000 eksperter i Umbracos community hele tiden udvikler platformen med nye moduler og funktionaliteter.

Det betyder, at du slipper for dyre licenser, men kun betaler for tilpasninger til dit behov, såsom design, funktionalitet og integrationer.

Generelt er virksomheder og udviklere stærkt tilfredse med valget af Umbraco CMS til deres B2B- og B2C-webshop uanset størrelse.

Derfor skal du vælge Umbraco CMS

 • Umbraco er et skalérbart og tilpasningsdygtigt open source CMS, der kan matche jeres virksomhed, kunder og behov, helt som I ønsker.
   
 • Umbraco CMS er enormt brugervenligt og nemt at arbejde i for redaktørerne og udviklere
   
 • Der er ingen systemlicenser til Umbraco CMS
   
 • Umbraco er leverandøruafhængigt - du kan nemt skifte til et andet bureau, som kan overtage arbejdet med dit Umbraco-site
   
 • Et stort community udvikler konstant på Umbracos-platformen og sikrer konstante forbedringer
   
 • Umbraco er et solidt CMS lavet på .Net frameworket

Vi har bygget Umbraco-løsninger for bl.a.:

B2B shop til Oskar Davidsen id hair B2B webshop til Novax_No Zebra B2C og B2B shop til Skjold Burne Umbraco B2C website og shop til Bakken

Du har uendelige muligheder med Umbraco CMS

Umbraco er et kæmpe tag-selv-bord, hvad angår moduler og muligheder. Alt kan tilpasses jeres krav til design, integrationer, commerce, arbejdsgange og behov.

Umbraco-platformen er desuden skalérbar og kan nemt videreudvikles i takt med, at jeres behov ændrer sig. 

No Zebra er Umbraco Gold Partner, som er det højest certificerede Umbraco-niveau og betyder, at vi har et stort, certificeret team af udviklere, som er kender alle muligheder og afkroge af Umbraco CMS.

Derfor kan vi levere både komplekse integrationer til PIM, ERP, CRM og smidige, topperformende ecommerce-løsninger på Umbraco-platformen. 

Når vi udvikler en Umbraco løsning, bygger vi den ud fra 'Umbraco-kernen', så vi ikke starter forfra ved hvert nyt projekt. Det betyder, at vi kan implementere platformen på kortere tid, end hvis den skulle bygges fra bunden.

Umbracos CMS er gennemtestet og 100 % leverandøruafhængigt

Der er en god grund til, at mere end 400.000 platforme er bygget i Umbraco - herunder for en stor del af No Zebras kunder.

Umbraco er .NET-baseret, som også er Microsoft's egen primære udviklingsplatform. Den er derfor udviklet og testet af et stort og stærkt community, som hele tiden sikrer bedre muligheder for integrationer og nye opdateringer. 

Da systemet er open source, bliver du 100 % leverandøruafhængig. Er du ikke tilfreds med det arbejde, dit nuværende bureau laver, kan du frit tage koden og flytte hen til en anden leverandør.

Det stiller selvfølgelig krav til os om at levere den bedste løsning, og det er vores mål ved alle projekter. Vi har 20 års erfaring og mere end 150 tekniske projekter bag os, som kan bakke os op. 

Se et udvalg af vores Umbraco-cases

Bakken

Bakken

Nyt Umbraco-site og 360 graders digital marketing

Taster Wine

Taster Wine

4 Umbraco commerce-platforme for Danmarks største vink...

Novax

Novax

Umbraco B2B-løsning og stærk leadgenerering

Smukfest

Smukfest

Ny Umbraco-løsning med mobilen som den primære platfor...

Vi bygger commerce-løsninger på markedets stærkeste systemer, men er ikke låst til ét bestemt system

Umbraco Dynamicweb Sitecore Ucommerce No Zebra er Raptor partner
Rasmus Lynggaard
Overvejer du Umbraco som jeres næste platform? Vi demonstrerer gerne de forskellige CMS-systemer, så du træffer det rigtige valg til netop din online eller omni-channel-forretning. Kontakt mig her, så finder vi en dato.
Rasmus Lynggaard Chief Technology Officer (CTO), No Zebra