Sitecore: Markedsledende CMS og e-handelsplatform

Sitecore CMS (Content Management System) er ifølge IT-analysehuset Gartner markedsledende inden for Web Content Management og bredt anerkendt som en af de bedste platforme til websites, digital marketing og e-handel.

Hos No Zebra udvikler vi stærke commerce-platforme i Sitecore samt Umbraco CMS og Dynamicweb CMS, som vi også er Guld- og Premiumpartnere på.

 

Kontakt os her, hvis du ønsker sparring til valg af dit næste CMS-system

Hvad kendetegner Sitecore CMS?

Sitecore er en omfattende platform med uendelige muligheder inden for dataopsamling, content management, personalisering, eCommerce, marketing automation mv.

Hos No Zebra har vi et stort team af udviklere, som er specialiserede i Sitecores CMS og Experience Platform.

Sitecore-platform med integrationer

Derfor kan vi levere Sitecore-løsninger med komplekse integrationer til PIM, ERP, CRM og eCommerce, som vi har gjort til Kvik Køkkener og Danmarks største dyre- og havecenterkæde, Plantorama

På grund af Sitecores uendeligt mange muligheder er platformen lidt mere udviklingstung, da mere eller mindre alting skal kodes. Det er dog ikke en hæmsko, men blot værd at vide, når I skal vælge jeres nye CMS

Med Sitecore 9.0 bliver det også muligt at lege med kunstig intelligens og i højere grad samle alle kundedata ét sted og høste fordelene heraf. 

Du kan læse mere om Sitecore 9 her

Derfor skal du vælge Sitecore CMS

Der er mange gode grunde til at vælge et Sitecore CMS:

 • Sitecore er .Net-baseret og kan nemt skaleres 
   
 • Sitecore er bygget som én platform med ét interface, som man arbejder i – det gør det mindre komplekst og mere brugervenligt
   
 • Sitecore er simpelt at arbejde i for redaktørerne, så det kræver ikke nødvendigvis dyre konsulenttimer at vedligeholde dit Sitecore site
   
 • Sitecore kræver licens, men dertil følger en række fordele.
   
 • Med Sitecore får du et fastlagt roadmap, konstant udvikling af platformen, support/helpline etc., mulighed for træning/uddannelse og certificering, mm.
   
 • Sitecore har standard API’er/integration til en række andre systemer, fx de fleste gængse CRM-systemer
   
 • Sitecore har et stort netværk af certificerede samarbejdspartnere – herunder No Zebra – så du er i trygge hænder med Sitecore 

Vi har bygget Sitecore-løsninger for bl.a.:

Sitecore-platform til Kvik Sitecore-platform til Plantorama Sitecore CMS webshop til Verdo SOS Dansk Autohjælp Sitecore webshop

6 grunde til at særligt Enterprise-virksomheder vælger Sitecore

 

 1. Brugervenligt interface
  Når det gælder håndteringen af store websites eller mange site i en løsning, er Sitecores backend super godt og intuitivt. Selv ikke-tekniske brugere kan hurtigt lave ændringer og opdateringer.
   
 2. Sitecore Online Marketing Suite (OMS) Modul og SoMe plugins:
  Sitecore har et indbygget modul til online marketing, som hjælper med at optimere websitet ud fra et digital marketing-perspektiv. Som redaktør kan du optimere dit content og SEO i editoren og samtidig lege med brugerprofillering, A/B splittests, Analytics, e-mailmarketing osv. Dertil kommer pre-byggede komponenter til wikis, surveys, polls, forums osv.

  Det kan også nemt opsættes sådan, at kunderne fx logger ind med deres SoMe-profil.
   
 3. Multi-site udvikling og content-deling
  For større virksomheder med mange forskellige brandsites er dette guld værd: Muligheden for at håndtere og dele content på tværs af sites, intranet, extranet, portaler osv.
   
 4. Sømløs integration
  Da Sitecore er baseret på Microsofts .net-teknologi, er der relativt nem integration til SharePoint, Dynamics CRM, Active Directory osv. Dertil kan vi integrere til PIM, NAV og mange andre.
   
 5. Intelligent content-tilpasning til alle devices og browsere
  Sitecore kommer med intelligente elementer, som automatisk tilpasser dit content til forskellige formater og typer til forskellige devices, skærme og browsere, uanset om det er Chrome, Firefox, IE, Opera eller andre.
   
 6. Integreret oversættermodul
  Med Sitecore bliver det nemt at oversætte og styre content på tværs af sprog. Faktisk har Sitecore direkte connection til forskellige oversætter-services, som gør, at man som Enterprise-virksomhed blot skal forholde sig til ét sprog. Resten kan andre tage hånd om.

  No Zebra er certificeret Sitecore udviklere 

Kontakt os her, hvis du vil høre mere om Sitecore CMS-system

Vi bygger commerce-løsninger på markedets stærkeste systemer, men er ikke låst til ét bestemt system

Umbraco No Zebra Dynamicweb Premium Partner Sitecore No Zebra er Ucommerce Power House og Uccelerate udviklere No Zebra er Raptor partner

Se et udvalg af vores commerce-cases

Bakken

Bakken

Nyt website, bookingmodul og 360 graders digital marke...

Taster Wine

Taster Wine

4 commerce-platforme for Danmarks største vinkoncern

Novax

Novax

B2B-løsning og stærk leadgenerering

Smukfest

Smukfest

Topperformende platform med fokus på mobile skærme

Rasmus Lynggaard
Vi kan rådgive om og demonstrere de forskellige CMS-systemer, så du træffer det rigtige valg til netop din online eller omni-channel-forretning. Kontakt mig og hør om mulighederne.
Rasmus Lynggaard Chief eCommerce Architect, No Zebra