Vi kan hjælpe dig med din nye webshop og commerce-platform inkl. integrationer

Hos No Zebra leverer vi professionelle CMS-løsninger og e-handelssystemer, som forbinder alle led og kanaler i din B2B webshop og/eller B2C-forretning og jeres digitale marketing.

Vi er certificerede eksperter i Umbraco, Sitecore, Ucommerce (Power House) og Dynamicweb og har hjulpet mange store virksomheder med totalløsninger, der i ét og samme CMS system omfatter flere B2B- og B2C-shops, der alle er integreret med det samme PIM-system, ERP-system og diverse tools til marketing automation og digital marketing.

Vi bygger brugervenlige commerce-løsninger og webshops i bl.a.

Sitecore CMS og commerce

Sitecore CMS og commerce

Al hvad du skal vide om Sitecore

Umbraco

Umbraco

No Zebra er Umbraco Gold Partner

Dynamicweb

Dynamicweb

No Zebra er Dynamicweb Premium Solutions Partner

Ucommerce & Uccelerate

Ucommerce & Uccelerate

Vi er Ucommerce Power House

Hvad kan vi hjælpe dig med?

 • På baggrund af 100-vis af udviklingsprojekter hjælper vi dig med at træffe det rigtige valg af CMS system, webshop eller commerce platform.
   
 • Vi designer, udvikler, integrerer og implementerer dit nye CMS system eller din nye professionelle B2B-shop og/eller B2C-webshop. Vi har stor teknisk erfaring med både Umbraco CMS, Sitecore CMS og Dynamicweb CMS og en lang række andre systemer.
   
 • Vi kan lave alle tekniske integrationer mellem dit CMS system, PIM-system, ERP-system, CRM-system eller andet
   
 • Vi kan forbinde din e-handelsplatform med systemer til datadrevet digital marketing, opsætte al den korrekte tracking, intelligent annoncering og retargeting samt e-mailmarketing og automation, der får kunderne til at finde, vælge og genvælge din forretning.

  Vi har en af Danmarks største digital marketing-afdelinger og har derfor specialister i alle discipliner.

Se også: 

Vi har bygget store commerce-løsninger for bl.a.:

B2B shop til Oskar Davidsen id hair B2B webshop til Novax_No Zebra B2C og B2B shop til Skjold Burne Umbraco B2C website og shop til Bakken

E-handel, webudvikling og teknisk integration for førende virksomheder

No Zebra er et af Danmarks førende e-handelshuse og webbureauer med et målrettet fokus på at udvikle og implementere gennemtænkte og professionelle webshops og e-handelsløsninger for B2C- og B2B-virksomheder.

Siden 1999 har vi specialiseret os i datadrevet forretningsudvikling, dataanalyse, digital strategi, webudvikling og implementering af forretningskritiske e-handelsløsninger og 360 graders digital marketing - både nationalt og internationalt.

Vi kalder det "All Digital · All Commerce" - fordi vi er eksperter i skræddersyede digitale eCommerce løsninger, der skaber en markant vækst i salg eller leads for vores kunder.

Se hvad vi har lavet for store skandinaviske virksomheder som Plantorama, Skjold Burne, Kvik, Bakken, Fri BikeShop, Scanpan og mange flere

Vi bygger B2A, B2B, B2C og B2D webshops på de stærkeste systemer

Umbraco Gold Partner Dynamicweb Premium Solutions Partner Erfarne Sitecore udviklere Ucommerce og Uccelerate No Zebra er Raptor partner
Rasmus Lynggaard
Vi kan bygge lige præcis den e-handelsløsning, du ønsker og som eksekverer jeres digitale strategi til fulde. Kontakt mig, hvis du vil høre om mulighederne.
Rasmus Lynggaard Chief Technology Officer (CTO), No Zebra