NO ZEBRA

Vi udvikler komplekse og forretningskritiske webløsninger

No Zebra hjælper jer med at skabe dynamiske og integrerede webløsninger, der performer. Og det sker altid med afsæt i jeres forretningsmæssige mål og arbejdsgange.

Nicholai Hindrichsen CEO, No Zebra

Vi udvikler komplekse digitale løsninger baseret på gennemtestet teknologi

Den tekniske platform er fundamentet for succesfuld digital tilstedeværelse. Hos No Zebra leverer vi gennemtænkte CMS løsninger, der styrker vores kunders bundlinje, og som er brugervenlige og værdiskabende for deres forretning.

Vores stærke team af dygtige udviklere sikrer et højt teknisk niveau i alle vores webløsninger. Vi leverer både softwarearkitektur og systemintegration og er specialister inden for backend, frontend og interactive udvikling. 

Helstøbte kundeoplevelser på tværs af kanaler

Vores solide kompetencer sikrer, at din digitale løsning bliver optimal for både administratoren og brugeren. Vi udvikler websites og webshops uafhængig af CMS.

Vi leverer software i den højeste kvalitet og holder budget og timing under nøje kontrol. Vores løsninger udvikles i tæt samarbejde med vores kunder, som bliver en integreret del af et dedikeret team, der står til rådighed for at sikre et optimalt resultat og en 100 procent indfrielse af vores kunders mål og forventninger.    Tidens digitale trends ændrer sig hele tiden. Vores udviklere deltager løbende i konferencer, seminarer og kurser. Det sikrer, at det faglige niveau er i top, og at vores digitale løsninger tager afsæt i den nyeste teknologi. 

Vi arbejder agilt og bruger SCRUM

Vores tilgang er agil, og vi tager altid afsæt i gældende best practice. Det giver jer garanti for brugbare CMS og webshop løsninger i høj teknologisk kvalitet samt et stærkt fokus på budget og timing. Vores udviklingsmetode er baseret på SCRUM

Som kunde får I mulighed for at følge processen omkring den teknologiske udvikling af jeres webløsninger på tæt hold. Den agile metode sikrer, at vi løbende kan tilrette og optimere jeres digitale løsninger undervejs i processen.

No Zebra hjælper jer med at skabe dynamiske og integrerede webløsninger, der performer. Og det sker altid med afsæt i jeres forretningsmæssige mål og arbejdsgange. Se et udvalg af de kunder, vi har hjulpet med at skabe meget mere digital forretning. 
 

Det får du med No Zebra som teknisk samarbejdspartner

16-års erfaring

Gennemtestet teknologi

Synlige resultater

Teknisk support

Vi skaber markante resultater for vores kunder

Kvik Ebay Club La Santa
Sol og Strand

Sol og Strand

Smart Sitecore-system sikrer glade feriehusgæster

Fri BikeShop

Fri BikeShop

Ny Omni channel løsning skaber markante resultater

SCANPAN

SCANPAN

International e-handel med fokus på commerce

Smukfest

Smukfest

Ny løsning med mobilen som den primære platform

permission-bar image
Skriv dig op, og følg med...

Modtag nyheder, blogindlæg og invitationer til vores arrangementer direkte i din indbakke. Det handler om intelligent eCommerce og digital marketing. Vi glæder os til at dele det med dig!