Vi kan hjælpe dig med alle aspekter af den tekniske webudvikling og integration af din nye e-handelsløsning

Hos No Zebra leverer vi professionelle CMS-løsninger og e-handelssystemer, som forbinder alle led og kanaler i din B2B- og/eller B2C-forretning og jeres digitale marketing.

Vi er certificerede eksperter i Umbraco, Sitecore, Ucommerce (Power House) og Dynamicweb og har hjulpet mange store virksomheder med totalløsninger, der i ét og samme CMS system omfatter flere B2B- og B2C-shops, der alle er integreret med det samme PIM-system, ERP-system og diverse tools til marketing automation og online marketing.
 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • Vi kan rådgive dig til at træffe det rigtige valg af CMS system, webshop eller commerce platform.
     
  • Vi kan udvikle, designe og implementere dit nye CMS system eller din nye professionelle B2B- og/eller B2C-webshop. Vi har stor teknisk erfaring med både Umbraco CMS, Sitecore CMS og Dynamicweb CMS og en lang række andre systemer.
     
  • Vi kan lave den alle tekniske integrationer mellem dit CMS system, PIM-system, ERP-system, CRM-system eller andet
     
  • Vi kan forbinde din e-handelsplatform med datadrevet digital marketing, korrekt tracking, intelligent annoncering og retargeting samt e-mailmarketing og automation, der får kunderne til at vælge din forretning. Vi har en af Danmarks største online marketing-afdelinger og har derfor specialister i alle discipliner.

Se også: 4 spørgsmål du skal stille dig selv, når du vælger nyt CMS system

Vi samarbejder med de stærkeste parter på markedet

Ucommerce Umbraco Sitecore Dynamicweb

Vi skaber resultater for store virksomheder og brands

Fri BikeShop Kvik Taster Wine Smukfest Bakken

E-handel, webudvikling og teknisk integration for førende virksomheder

No Zebra er et af Danmarks førende e-handelshuse og webbureauer med et målrettet fokus på at udvikle og implementere gennemtænkte og professionelle webshops og e-handelsløsninger for B2C- og B2B-virksomheder.

Igennem 19 år har vi specialiseret os i datadrevet forretningsudvikling, dataanalyse, digital strategi, webudvikling og implementering af forretningskritiske e-handelsløsninger og 360 graders digital marketing - både nationalt og internationalt.

Vi kalder det "All Digital · All Commerce" - fordi vi er eksperter i skræddersyede digitale eCommerce løsninger, der skaber en markant vækst i salg eller leads for vores kunder.

Se hvad vi har lavet for store skandinaviske virksomheder som Plantorama, Skjold Burne, Kvik, Bakken, Fri BikeShop, Scanpan og mange flere 

Rasmus Lynggaard
Vi kan bygge lige præcis den e-handelsløsning, du ønsker og som eksekverer jeres digitale strategi til fulde. Kontakt mig, hvis du vil høre om mulighederne.
Rasmus Lynggaard Chief eCommerce Architect, No Zebra