Det er fuldstændig overvældende, at vi skaber de her resultater via søgemaskineoptimering. Alene fra søgetrafik er vores indtjening steget med 210 procent, mens den samlede omsætning på shoppen er mere end fordoblet.

Bjarne Jessen E-commerce Manager, Emballage-Shoppen.dk

Søgemaskineoptimering (SEO) - Øg din online synlighed i Google, få mere gratis trafik og flere konverteringer

Ligger du nummer 1 på Google, får du i gennemsnit 32,5 af trafikken fra de folk, der søger efter dine varer/services (hvis du vel at mærke rangerer højt på de rette søgeord :) ). Placering nummer 2 får i snit 17,6 procent, nummer 3 i Google får 11,4 procent osv.

Kort sagt: Værdien af at ligge højt placeret i Google-søgningerne er enorm. Særligt når du tager i betragning, at over 60 % af alle vores online køb sker via Google, og over 70 % af alle vores køb (også offline køb) bliver undersøgt på nettet først.

Det er derfor essentielt at arbejde kontinuerligt med organisk søgemaskineoptimering (SEO) for at skabe den vigtige online synlighed i Google.

 

Vi tager dig og din virksomhed fra A-Z i forhold til søgemaskineoptimering:

  • Teknisk SEO og onpage SEO: Website-analyse og teknisk onpage optimering af dit website
  • Analyse og indhold: Søgeordsanalyse/efterspørgselsanalyse, søgeordsplanlægning, contentplan og produktion af nyt indhold
  • Linkbuilding: Linkbuilding, outreach til partnere og optimeringer af intern linkstruktur
  • Sociale medier: Aktivitet og engagement i sociale medier, som øger trafikken til dit site (hvilket gavner din SEO-værdi)
  • Kontinuerlig overvågning og optimering: Overvågning og løbende optimering af dit site, forslag til nyt content, optimering af dine annoncer i Google Ads og overvågning af konkurrenternes sites.
Esben Citat
Vores øjne er virkelig blevet åbnet for, hvad det digitale kan. No Zebra har dyb og opdateret ekspertise indenfor alle discipliner og kan sætte de rette folk på. De har presset os - på den positive måde - til at udvikle vores forretning. Stor ros for det. Esben Gynther Marketingchef, Viktors Farmor

20 års erfaring med SEO og content som en afgørende del af vores 360 graders digitale marketing-setup

Google blev stiftet i 1998, og No Zebra blev stiftet året efter. Så man kan sige, at vi har været med fra starten :)

I dag finder langt de fleste besøgende frem til websites via søgemaskiner. Men i de senere år er Google blevet langt klogere, og kun de dygtigste virksomheder har succes i Google.

Vi arbejder udelukkende med søgeordsanalyser og værdiskabende søgemaskineoptimering (SEO), der hjælper dine kunder og understøtter din forretning. Vi tænker bredt, langt og ikke i genveje. 
 

3 ting du skal vide om søgemaskineoptimering og søgeordsanalyser

  1. Søgemaskineoptimering handler ikke om at lave quick-fix. Værdiskabende SEO kræver derimod et teknisk optimeret website, godt værdiskabende indhold, som folk rent faktisk vil læse og søger efter samt ægte links.
  2. Det er afgørende, at du fokuserer på efterspørgslen i dit marked frem for udelukkende at kigge på bestemte søgeord.
  3. Søgemaskineoptimering er typisk den billigste kanal (sammen med e-mail) at skabe langsigtet salg fra. 
     

Kender du din egen SEO-performance, dine konkurrenters og hvad dine kunder egentlig søger efter i Google? 

Vi hjælper hver dag store og mellemstore virksomheder med at skabe målbare salg, leads og konverteringer via professionel søgemaskineoptimering, linkbuilding, Google Ads-annoncering og meget andet.


Kontakt os i dag, så tager vi et kig på jeres udfordringer i dag og kommer med konkrete bud på, hvordan I kan opnå større online synlighed og mere omsætning online via en målrettet SEO-indsats.Vi skaber målbare resultater med 360 graders online marketing

Søgemaskinetoptering - SEO

Søgemaskineoptimering

Google Adwords

Skab trafik og salg gennem strategisk e-mail marketing

Sociale medier

Professionel webanalyse med Google Analytics

Webabanlyse

Professionel webanalyse med Google Analytics

Email/dialog marketing

KPI rapportering

KPI rapportering

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering

Forretningsudvikling

Forretningsudvikling

Mikkel Drewsen, CDMO hos No Zebra
Skab kunder fra Google med intelligent søgemaskineoptimering, der understøtter din forretning og din målgruppe. Ring eller skriv for at høre nærmere.
Mikkel Drewsen CDMO, No Zebra

Vi skaber målbare online marketing resultater for bl.a.

Kvik

Kvik

Nyt digitalt univers skaber optimal brugeroplevelse

Fri BikeShop

Fri BikeShop

Ny Omni channel løsning skaber markante resultater

SCANPAN

SCANPAN

International e-handel med fokus på branding og commer...