Styrk resultaterne med gennemsigtig KPI afrapportering

Når der igangsættes et digitalt projekt, hvad enten det gælder implementering af nyt CMS, online marketing aktiviteter eller redesign, bør endemålet være i fokus igennem hele processen. Projektets succes afhænger derfor af, at der defineres realistiske og målbare KPI'er, som overvåges både før, under og efter implementeringen.

Hvad er en KPI?

KPI står for Key Performance Indicators og er performancemåling af målsætninger. En KPI skal derfor kunne opsættes på en målbar skala. Eksempler på KPI mål inden for digitale projekter kan eksempelvis være:
  • Loadtider
  • Konverteringsrate
  • Trafik
  • Omsætning
  • Leads
  • Page rank
  • Mobil performance
Hos No Zebra har vi udviklet et nuanceret KPI dashboard, som fokuserer på måling af projektets succeskriterier, således at vi sikrer, at vores kunder opnår en positiv ROI. Det betyder også, at vi kan bruge rapporteringen som et pejlemærke for, hvilke aktiviteter der skal igangsættes, udvikles eller nedjusteres alt efter performance. Derfor kan vi arbejde agilt og agere forandringsparat uanset, hvilken retning projektet tager. 

En datadreven tilgang

Derfor igangsætter vi alle samarbejdsaftaler med at opsætte eller gennemgå kundens statistikværktøjer, så vi har alle relevante data til rådighed for dybdegående analyse af forretningen. Vi er bl.a. eksperter i Google Analytics og Google Tag Manager, som vi benytter til overvågning og analyse af data på alle vores kunder.  
 
Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at opsætte meningsfulde KPI mål og skabe gennemsigtig rapportering med fokus på ROI. 


Læs mere om dine muligheder med professionel online marketing

Søgemaskineoptimering

Professionel webanalyse med Google Analytics

Google Analytics

Skab trafik og salg gennem strategisk e-mail marketing

Sociale medier

Google Adwords

Jesper Neergaard, CDMO hos No Zebra
Det nytter ikke at drive masser af trafik ind til et website, der ikke konverterer. Derfor bør konverteringsoptimering være grundstenen i enhver online marketing strategi
Jesper Neergaard CDMO, No Zebra
Kvik

Kvik

Nyt digitalt univers skaber optimal brugeroplevelse

Fri BikeShop

Fri BikeShop

Ny Omni channel løsning skaber markante resultater

SCANPAN

SCANPAN

International e-handel med fokus på branding og commer...