Når vi gennemgår kundens AdWords-konto, støder vi tit på samme udfordring; Kampagnerne mangler struktur, klikpriserne er dyre og konverteringsraterne er lave. Derfor starter vi med en større omstrukturering, hvorefter vi altid ser tydelige resultater.

Mikkel Drewsen Chief Digital Marketing Officer, No Zebra

Google AdWords med fokus på ROI

AdWords er én af de billigste annonceringsformer for en virksomhed. Med Google AdWords betaler du pr. klik til din e-handelsløsning og du fastsætter selv din maksimalpris. Hos No Zebra hjælper vi eCommerce-løsninger med opsætningen af AdWords annoncer, overvågning og afrapportering – på den måde undgår du dyre klik, som ikke konverterer.  

Hvad er Google AdWords?

Google AdWords er de annoncer, der ligger øverst samt i højre side af Googles resultatliste (SERP). Placeringen afgøres ud fra et auktionsprincip, således at den annoncør, der byder højest, får den bedste beliggenhed i resultatlisten.  Når brugerne foretager en søgning i Google udløses de annoncer, som annoncerer på søgeudtrykket/søgeordet.

Det stiller store krav til kvaliteten, af de viste resultater/søgeord, som skal stemme overens med brugernes fremsøgte for at få et klik. 
 

Vælg den rigtige annonceringsform

Der findes forskellige former for AdWords-formater i form af tekstannoncer, bannere på displaynetværk, shoppingannoncer, som præsenterer produkter, dynamisk genererede annoncer, samt videoannoncering.  

Hos No Zebra har vi mange års erfaring med online annoncering og kan rådgive i, hvilket annonceringsformat der er det bedste match for din forretning. Kom i gang med effektiv online annoncering.
Det er nemt at komme i gang med Google AdWords og få en stor mængde trafik fra kilden. Den store udfordring er at få den helt rigtige trafik, der konverterer til en rentabel pris.
 
Annonceresultaterne vises ud fra en kvalitetsscore, som afgør, hvor relevant din annonce er for søgningen. Scoren beregnes ud fra, hvor god sammenhæng der er mellem dine annoncerede søgeord, annonceteksten og den landing page, brugerne sendes over til. Jo højere kvalitetsscore, jo mindre betales per klik.  Det kræver derfor stor erfaring med Google AdWords for at få maksimal forretning ud af annonceringsbudgettet.
 

Få en kompetent & unik sparringspartner

Vores konsulenter er naturligvis AdWords certificerede og håndterer månedligt anselige adspend-budgetter for store e-handels kunder. Vi har derfor konstrueret vores egen CPA-beregner, som udregner den maksimale pris per klik (CPC), som dine annoncer kan bære for at være en god forretning. Det sikrer en rentabel annonceringsform.  
 
Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder for at maksimere din profit med AdWords-annoncering. 

Læs mere om dine muligheder med professionel online marketing

Søgemaskinetoptering - SEO

Søgemaskineoptimering

Google Adwords

Skab trafik og salg gennem strategisk e-mail marketing

Sociale medier

Professionel webanalyse med Google Analytics

Webabanlyse

Professionel webanalyse med Google Analytics

Email/dialog marketing

KPI rapportering

KPI rapportering

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering

Forretningsudvikling

Forretningsudvikling

Mikkel Drewsen, CDMO No Zebra
Optimer dit annonceringsbudget med hjælp fra en certificeret AdWords-partner
Mikkel Drewsen Chief Digital Marketing Officer
Kvik

Kvik

Nyt digitalt univers skaber optimal brugeroplevelse

Fri BikeShop

Fri BikeShop

Ny Omni channel løsning skaber markante resultater

SCANPAN

SCANPAN

International e-handel med fokus på branding og commer...