NO ZEBRA

Intelligent online marketing flytter din forretning og kan måles på din bundlinje

Vi udvikler din forretning med intelligent digital markedsføring

Digital marketing er essentielt for at skabe synlighed, trafik og omsætning online. Hos No Zebra har vi international erfaring med det vi kalder intelligent online markedsføring og med vores fokus på digital forretningsudvikling, er vi er blandt de førende på området. Det ved vi, fordi vi er datadrevne, og tal taler altid sit eget sprog. Vi har hundredevis af cases, hvor vi har skabt ny digital forankret vækst og målbare resultater for vores kunder. 

360 graders online marketing med fokus på bundlinjen

Vores team består af dygtige specialister og konsulenter inden for webanalyse, konverteringsoptimering, SEO, brugeradfærd, content marketing, data, email-marketing, sociale medier og Google Adwords. Vi tænker altid 360 graders online markedsføring med et koncentreret fokus på bundlinjen og dine nøgle KPI'er. Vores specialist-kompetencer inden for både teknisk udvikling, design og online marketing, gør at vi ser de små dyrebare detaljer og det store perspektiv, så vi kan udvikle din forretning bedst muligt.

Vi er specialister i digital marketing strategi:
Vidste du at...
  • Halvdelen af danske forbrugere e-handler mindst 30 gange pr. år?
  • 18 % af danske forbrugere e-handler minimum 5 gange pr. måned?
  • Børnefamilier er de mest internethandlende?
  • 80 % af e-handlende undersøger kun varer på nettet?
  • 62 % af alle online køb sker i Google?
  • 63 % af alle offline køb bliver undersøgt på nettet først?
Kilde: FDIH & Google

Førende data-drevet digital marketing for ambitiøse virksomheder

Kvik Ebay Danfoss BoConcept Lego
Mathias Duelund Citat
Vi arbejder konstant på at skabe den bedste digitale oplevelse ved hjælp af relevant indhold via sociale medier og målrettet dialogmarkedsføring. No Zebras stærke online marketing-kompetencer har hjulpet os med den nyeste viden og ideer, som let kan bearbejdes og effektueres i vores organisation. Mathias Duelund eCommerce Manager, Fri BikeShop

Vi skaber målbare resultater med 360 graders online marketing

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering

Søgemaskinetoptering - SEO

Søgemaskineoptimering

Professionel webanalyse med Google Analytics

Email/dialog marketing

Skab trafik og salg gennem strategisk e-mail marketing

Sociale medier

Google Adwords

Professionel webanalyse med Google Analytics

Webanalyse

KPI rapportering

KPI rapportering

Forretningsudvikling

Forretningsudvikling

17 års erfaring = unik kunde- og brancheindsigt

Vi ved, at kundeindsigt er vigtigt, og vores 100 % digitale fokus, vores 16 år i branchen og vores mange løsninger, er beviset for, at vi også forstår din forretning, dit marked og dine kunder. For dig betyder det, at du får ubetalelige erfaringer med i samarbejdet. Hvad enten det gælder søgemaskineoptimering, email marketing, adwords annoncering,  konverteringsoptimering eller et anden forretningskritisk disciplin, skræddersyer vi en optimeringsplan til dig.


Til det, har vi som de eneste, udarbejdet en unik modenhedsmodel, som vi bruger til at udvikle e-commerce virksomheder. I samspil med en gennemsigtig online marketingplan kortlægger vi, hvad der skal til, for at vi sammen skal opfylde jeres vigtigste mål og KPI’er. Derfor arbejder vi ikke kun for dig, men bedst i samarbejde med dig.
Fri BikeShop

Fri BikeShop

Ny Omni channel løsning skaber markante resultater

Kvik

Kvik

Nyt digitalt univers skaber optimal brugeroplevelse

Sol og Strand

Sol og Strand

Personaliseret Sitecore platform

SCANPAN

SCANPAN

International e-handel med fokus på branding og commer...

Kasper Ebsen, CDO hos No Zebra
Med afsæt 360 graders intelligent online marketing og et tæt samarbejde, udvikler vi din forretning og skaber målbare resultater. Ring eller skriv for at høre, hvordan vi kan hjælpe din forretning med en stærk online marketing indsats.
Kasper Ebsen CDO, No Zebra
permission-bar image
Skriv dig op, og følg med...

Modtag nyheder, blogindlæg og invitationer til vores arrangementer direkte i din indbakke. Det handler om intelligent eCommerce og digital marketing. Vi glæder os til at dele det med dig!