Vi skaber leads, salg og konverteringer, der vækster din forretning

Hos No Zebra laver vi 360 graders digital marketing. Det betyder, at du har specialister inden for alle digital marketing-områder samlet ét sted. 

Vi går analytisk og holistisk til din forretning og arbejder tæt sammen i kundeteams for at opfylde dine KPI'er, nedbryde siloer og fjerne unødig koordinering fra dine skuldre.

Skal vi tage et uforpligtende møde og tale nærmere om mulighederne?

Alle digitale discipliner. Samlet hos ét bureau

Med No Zebra får du dit eget digital marketing bureau.

En effektiv forlænget arm med 20 specialister, der hjælper og rådgiver dig inden for alle discipliner:
 

 1. Konverteringsoptimering (inkl. Danmarks bedste CRO-kursus)
   
 2. KPI-setup og rapportering
   
 3. E-mail marketing og Marketing Automation
   
 4. Facebook, Instagram og LinkedIn annoncering

 5. Google Analytics, tracking og dashboards
   
 6. Google Ads og Shopping samt YouTube annoncering

 7. SEO, content marketing og databerigelse

360 graders digital marketing - vi har specialister i alle discipliner

No Zebra er mere end bare en digital partner. De har fuldstændig styr på vores marked, visioner og produkter, og de reagerer hurtigt på nye muligheder, vi kan udnytte og risici, vi skal være opmærksomme på. De er 100 transparente med data og processer, deres ting er gennemarbejdede og lette at træffe gode beslutninger ud fra. Så vi er rigtig glade for samarbejdet.

Anne Bay von Schimmelmann Afdelingsleder, kampagner & digital, Eniig

Resultater for Eniig i 2019 vs. 2018

43%

flere erhvervskunder fra organisk trafik

33%

flere ordrer fra privatkunder via Google Ads

45%

øget konverteringsrate via Google Ads

23%

flere brugere fra organisk trafik

Digital Marketing til hele kunderejsen - hvordan er I til stede over for jeres kunder?

Digital Marketing til hele kunderejsen B2B og B2C_No Zebra

Kundeudtalelse: LEAD+

No Zebra er super kompetente, profesionelle og resultatorienterede. Vi oplever en proaktivitet og et engagement ud over det sædvanlige, hvor de virkelig formår at sætte sig ind i vores forretning, udfordre os, komme med ideer og tage medejerskab for at rykke vores forretning og hele tiden skabe bedre digitale resultater. 

- Sanne Carøe Hansen

Kundeudtalelse: Novax

Blandt alle de bureauer vi talte med, var No Zebra de eneste, som reelt udfordrede os på vores tanker, ideer og kravspecifikation. Det har været positivt hele vejen igennem. Derudover er No Zebra et super fedt sted at komme som kunde.

- Laila Rehmeier

Kundeudtalelse: Stennevad

Vi har haft al vores digital marketing hos No Zebra i over 2 år nu og bliver stadig blæst bagover. No Zebra er stedet, hvorfra vi altid er opdateret med den nyeste viden indenfor E-commerce og digital marketing. De har en perfekt forståelse for forretningen og de udfordringer, man har internt, og de formår at strømline din markedsføring online.

- Thomas Jensen 

Hvorfor bruge et full-service digital marketing bureau?

Digital marketing er essentielt for at skabe synlighed, trafik og omsætning online, hvilket vi dagligt hjælper rigtig mange store og mellemstore B2B- og B2C-virksomheder med at gøre (se vores cases

Men i stedet for, at du selv spilder dyrebar tid på at koordinere mellem et SEO-bureau, et Google Ads-bureau osv., får du hos No Zebra et samlet og komplet team af dygtige digitale specialister og konsulenter, der dækker samtlige digitale marketing-områder.

Vores ambitiøse folk inden for webanalyse, konverteringsoptimering, SEO, brugeradfærd, content marketing, data, email-marketing, sociale medierGoogle Adwords (og rigtig mange andre discipliner og tools), koordinerer og taler sammen på tværs for at sikre dig de allerbedste resultatater.

Du sparer tid og får samtidig en gennemtænkt, professionel 360 graders online marketing-indsats med et koncentreret fokus på dine nøgle KPI'er.

Start med en analyse af jeres online tilstedeværelse og performance

Når vi starter et samarbejde op med en ny virksomhed, starter vi altid med en omfattende analyse af jeres egen, jeres kunders og jeres konkurrenters tilstedeværelse, online efterspørgsel og digitale performance. 

Når den viden er kortlagt, beslutter vi i fællesskab med jer, hvad de vigtigste KPI'er skal være og hvad der skal til for, at vi i fællesskab når jeres konverteringsmål.

Vores konsulenter holder jer konstant orienteret om, hvordan det går og laver hver måned en skræddersyet rapport til jer, som viser jeres digital marketing-performance og påpeger de steder, der kan gøres mere eller omprioriteres.

Vi bruger de stærkeste tools til digital marketing

Hos No Zebra er vi teknologi-uafhængige. Det vil sige, at vi benytter de systemer og tools til digital marketing, som vi i fællesskab med jer vurderer, er de bedste. 

Vi arbejder i og har indgående kendskab til:

 • E-mail marketing & marketing automation: Drip marketing, Apsis, HubSpot, ActiveCampaign, MailChimp, Campaign Monitor m.fl.
 • Google: Ads, Display, Analytics, Search Console m.fl.
 • SoMe: Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube m.fl.
 • Influencer marketing: DreamInfluencers, Woomio m.fl.
 • Dataanalyse: SEMrush, Ahrefs, Screamingfrog m.fl.
 • Personaliseret marketing: Raptor, drip, Segment m.fl

Vi hjælper store danske brands med 360 graders digital marketing:

Kvik Eniig Danfoss

Vælg selv: Sådan kan I bruge os som digital marketing bureau

Vi hjælper dagligt i omegnen af 100 virksomheder med datadrevet digital marketing og forretningsudvikling.

En del bruger No Zebras specialister som deres egen digital marketing-afdeling, fordi vi har specialister inden for samtlige områder. I stedet for at ansætte én ny medarbejder med ét specialistområde, bruger de os, hvor de på skift kan gøre brug af alle kompetencer.

Andre virksomheder har en del af kompetencerne in-house og bruger os til at supplere de huller, de har, samt at se på tværs, holde overblikket og spotte de synergier og forbedringsmuligheder, der er for virksomheden. 

Vil du høre det fra kundernes egen mund? Så kontakt os her, så sender vi referencer, som du selv kan ringe og spørge :)

Eniig Privat og Erhverv

Eniig Privat og Erhverv

Markant kundevækst via digital marketing

byRavn

byRavn

Fordobling af omsætningen på ét år

Plantorama

Plantorama

Over 200.000 nye e-mail permissions via digital market...

Viktors Farmor

Viktors Farmor

49% øget omsætning via digital marketing

Mikkel Drewsen, CDMO No Zebra
Med afsæt 360 graders intelligent digital marketing og et tæt samarbejde, udvikler vi din forretning og skaber målbare resultater. Ring eller skriv for at høre, hvordan vi kan hjælpe din forretning med en stærk digital marketing indsats.
Mikkel Drewsen CDMO, No Zebra