360 graders online marketing med fokus på bundlinjen

Hos No Zebra laver vi 360 graders digital marketing, hvilket betyder, at vi tager et analytisk og holistisk blik på din online og omni-channel forretning. Vi har in-house-eksperter i alle online marketing-discipliner inkl. intelligent medieindryk/RTB, og kan derfor hjælpe dig med stort set al din digitale marketing. 

Det vigtigste er dog ikke den enkelte disciplin. Det vigtigste er, at vi som jeres digitale marketingbureau kigger hele vejen rundt om jeres forretning og sammensætter netop de discipliner, der medfører de ønskede konverteringer og opfylder jeres KPI'er og mål om onlinesalg, omsætning og bundlinje.

Hvad kan vi hjælpe dig med

Vi kan træde ind på alle tidspunkter i din online marketing-indsatsLige fra digital strategi, forretningsudvikling og identifikation af de vigtigste KPI'er til de mange enkeltdiscipliner inden for datadrevet digital marketing.

byRavn

byRavn

Nyt marked erobret på 2 uger via digital marketing

Stor fordel i at samle alle digitale discipliner hos ét bureau

Digital marketing er essentielt for at skabe synlighed, trafik og omsætning online, hvilket vi dagligt hjælper rigtig mange store og mellemstore B2B- og B2C-virksomheder med at gøre (se vores cases

Men i stedet for, at du selv spilder dyrebar tid på at koordinere mellem et SEO-bureau, et Adwords-bureau osv., får du hos No Zebra et samlet og komplet team af dygtige specialister og konsulenter. Vores ambitiøse folk inden for webanalyse, konverteringsoptimering, SEO, brugeradfærd, content marketing, data, email-marketing, sociale medierGoogle Adwords (og rigtig mange andre discipliner og tools), koordinerer og taler sammen på tværs for at sikre dig de allerbedste resultatater.

Du sparer tid og får samtidig en gennemtænkt, professionel 360 graders online marketing-indsats med et koncentreret fokus på dine nøgle KPI'er.

 

Start med en analyse af jeres online tilstedeværelse og performance

Når vi starter et samarbejde op med en ny kunde, starter vi altid med en analyse af jeres og jeres konkurrenters online tilstedeværelse og digitale performance samt af, hvad jeres kunder efterspørger. 

Når den viden er kortlagt, beslutter vi i fællesskab med jer, hvad de vigtigste KPI'er skal være og hvordan vi når dem. 

Vores konsulenter holder jer konstant orienteret om, hvordan det går, og ligeledes kan vi på månedsbasis lave en rapport til jer, som viser jeres performance og påpeger de steder, der kan gøres mere.

Mikkel Drewsen, CDMO No Zebra
Med afsæt 360 graders intelligent online marketing og et tæt samarbejde, udvikler vi din forretning og skaber målbare resultater. Ring eller skriv for at høre, hvordan vi kan hjælpe din forretning med en stærk online marketing indsats.
Mikkel Drewsen CDMO, No Zebra
Mathias Duelund Citat
Vi arbejder konstant på at skabe den bedste digitale oplevelse ved hjælp af relevant indhold via sociale medier og målrettet dialogmarkedsføring. No Zebras stærke online marketing-kompetencer har hjulpet os med den nyeste viden og ideer, som let kan bearbejdes og effektueres i vores organisation. Mathias Duelund eCommerce Manager, Fri BikeShop

Vi laver digital marketing for store skandinaviske virksomheder

Kvik Eniig Danfoss

19 års erfaring med kunde- og brancheindsigt

Vores 19 år i branchen og mange løsninger for B2B- og B2C-kunder er beviset for, at vi også forstår din forretning, dit marked og dine kunder. For dig betyder det, at du får ubetalelige erfaringer med i samarbejdet.

Hvad enten det gælder søgemaskineoptimering, email marketing, adwords annoncering,  konverteringsoptimering eller et anden forretningskritisk disciplin, skræddersyer vi en optimeringsplan til dig.

Til det, har vi som de eneste, udarbejdet en unik modenhedsmodel, som vi bruger til at udvikle e-commerce virksomheder. I samspil med en gennemsigtig online marketingplan kortlægger vi, hvad der skal til, for at vi sammen skal opfylde jeres vigtigste mål og KPI’er. Derfor arbejder vi ikke kun for dig, men bedst i samarbejde med dig.

Fri BikeShop

Fri BikeShop

Ny Omni channel løsning skaber markante resultater

SCANPAN

SCANPAN

International e-handel med fokus på branding og commer...

Kvik

Kvik

Nyt digitalt univers skaber optimal brugeroplevelse

Viktors Farmor

Viktors Farmor

49% øget omsætning via digital marketing

Vi skaber målbare resultater med 360 graders online marketing

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering

Søgemaskinetoptering - SEO

Søgemaskineoptimering

Professionel webanalyse med Google Analytics

Email/dialog marketing

Skab trafik og salg gennem strategisk e-mail marketing

Sociale medier

Google Adwords

Professionel webanalyse med Google Analytics

Webanalyse

KPI rapportering

KPI rapportering

Forretningsudvikling

Forretningsudvikling